Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Globálon a legalsó verzió van, nincs választási lehetőség. Na majd akkor átállok fejlesztőire, korábban a Poco-n is frankon ment minden (+előbb is kaptunk mindent)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Berti1992
csendes tag
Hm, értem.
Csak mert egyértelműen onnantól jelezték, hogy csütörtökön felpattintottam a miui11-et, és előtte is átlag heti 15-20 órát telefonáltam, headset nélkül, felváltva kihangosítva vagy hagyományosan, és előtte ilyet nem jeleztek, aznap viszont egyből.Habár amikor március környékén megvettem a telót, akkor is volt egy izmos visszalépés a note5-höz vagy előtte bármelyik telómhoz képest, rögtön sokat mondták hogy hangos a környezet nagyon és a zörejek is élesek, de aztán ez javult valamelyest, mert egy idő után megszűntek a panaszok, valamit kihangosítva sose volt probléma eddig.
A szervizmenüs tesztek alapján hibátlanul működik mindkét miki, ezért gondoltam már tavasszal is hogy ez sw hiba lesz, főleg hogy tényleg aztán jobb lett, most meg rosszabb mint valaha.Majd android P-vel csinálok egy tiszta telepítést amúgyis, csak gondoltam addig korbelérdezek, hátha...
-
Berti1992
csendes tag
Az a Facebook funkciós frissítési akármicsoda az nekem is van, nemtudom mi az, de egy idő után eltűnik, engem nem zavar.
Más:
A netflix már kompatibilis lett, szóval éljen, egy két játék van ami még nem akar elindulni.
A leírtak alapján én is elő tudom hozni a kikapcsolhatatlan Bluetooth-hibát, de mivel se repülő üzemmódot nem használok soha, és magát a Bluetooth-t is ritkán használom, (akkor meg hibátlan), így ez nem igazán érint engem.
@havri1:
Nekem amikor a bt beakad, akkor sem változik semmi a telefon működésében, se nem akad, se nem merül jobban, semmi. Igazából újra se indítottam a telefont azóta, hogy a teszt kedvéért reprodukáljam a hibát, azóta úgy van a Bluetooth... :D -
havri1
félisten
-
-
Karavik
veterán
és havri:
Köszi, hogy csekkoltátok!
Nálam 100%-ban power gomb elnémítja a hívást és utána kb 10sec múlva megszakad a hívás automatikusan. Újabb MIUI faktor, pedig tiszta telepítést is csináltam ez miatt...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
tib78
tag
MIUI 11 V11.0.3.0.PEACNXM (stable)-t raktam fel.
Minden progi tele reklámokkal, ami eddig nem volt. Főleg a böngésző, play áruház, minden.
TWRP-t, Magiskot, Adawayt sem tudom frissíteni.
TWRP officiallal az aktuális dipper letöltve, de nem tudom mit kell az .img fájllal.
Aktuális magisk manager letöltve, de twrp-ből nem megy fel.
Ha a progiból indítom, akkor "Az alkalmazás nincs telepítve" hiba üzenet.
Ugyanez az adaway.
Zsákutca.
Amúgy megy minden, ezeken kívül.
A root checker szerint Root access is not properly installed on this device[ Szerkesztve ]
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
tib78
tag
Megoldottam, köszi.
Elfelejtettem, hogy fastboot mód kell a twrp-hez.
Ahhoz meg kellett a laptop, mert csak az látja a telót.
Ki kellett venni a zip aláírást, mert csak úgy ment fel a magisk.
Szóval sok mindenen elcsúszhat a mezei felhasználó... és már van adaway is!
Root checker is rendben mutat mindent.
ééééééééééééééés nincs reklám!
Szóval nem kellett tiszta telepítést nyomni szerencsére.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
8nemesis8
veterán
Köszi.
Általában ha nem érzésből vásárolok és nem szokásom, akkor előre rendelek pár tokot üveget az új telóhoz.
Elővettem a mindenes dobozt és lám mit találtam.Visszanéztem és pont ettől az eladótól vettem még jó régen
Szóval egyenlőre gond megoldva. Szerinted a jövőben lesz még itt kapható ez az üveg vagy lassan már kivezetik? -
w333
félisten
Nekem ilyen van ... ez jött be a legjobban
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
HUTCHDB
nagyúr
Minden megjelenik, és miui-hoz híven szép, esztétikus!
Az akkut biztos "eszi", de több szituációban szükségem van rá, és mint írtam, tetszik is!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Aryon87
félisten
Összefoglaló szerint csinálom, de powershell ablakos résznél akadtam le.. Normális hogy egy nagy kék panel nyilik meg, és semmit nem enged csinálni? ha pedig a cmd-s ablakot nyitom meg, oda meg hiába írom az első parancsot ami az összefoglalóban van, nem találja
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest