Hirdetés

2020. július 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Sirandrish


Sirandrish
(titán)

Jó ez? GP-ben akartam játszani, de még nem tudtam rávenni magam :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2) laceszgamer válasza Sirandrish (#1) üzenetére


laceszgamer
(addikt)

Kifejezetten jó a hangulat és a történet, nekem tetszett nagyon, de érdemes úgy játszani, hogy tényleg mindent elolvasni, meghallgatni stb, mert úgy áll össze az egész kerekké és tényleg sokat számít, hogy kiről mit tud meg az ember.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#3) Shepard


Shepard
(tag)

Kíváncsi leszek, mennyire lesz rendben a port, illetve mennyit kell rajta butítani kinézetre. "Nagy" konzolokon pont a töltési időkkel, pálya közbeni befagyásokkal volt a legnagyobb gond. Ezért kicsit tartok a Switch verzától.

Egyébként érdekes, nem tipikusan jó-gonosz karaktereket ábrázolnak benne. Hogy kit teszel el láb alól pedig teljesen a Te döntésed. A játék erre néha csak "provokál".

[ Szerkesztve ]

(#4) rdt89


rdt89
(addikt)

Nem rossz játék, érdekelni fog, hogy fog futni a Switch-en.

(#5) mike1334 válasza Sirandrish (#1) üzenetére


mike1334
(veterán)

Előbb próbáld ki GP-ben...nekem csalódás volt, a harcrendszer borzalmas szvsz.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#6) laceszgamer válasza mike1334 (#5) üzenetére


laceszgamer
(addikt)

Azóta már jött ki egy még könnyebb nehézségi fokozat is ami már végképp a történetre összpontosít, és kevésbé teszi függővé a harctól a játékot - ugye hogy mennyit tudunk rá költeni a harci fejlesztésekre -.

Mondjuk nekem a ahrcrendszerrel mindössze annyi gondom volt, hogy a főellenségre teljesen pakolhattam át a képességeket, mert ami addig végig működött, az ott egyszerűen kivitelezhetetlenné tette a fightot. :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.