Boldog készülődést kívánok! Apudnak meg jobbulást!
IN GOD WE TRUST!
Boldog készülődést kívánok! Apudnak meg jobbulást!
IN GOD WE TRUST!
Ilyenkor mindig megkernek , hogy bizonyos dolgokat vigyek nekik. Ilyen szokott lenni az automata illatositoba a toltet pl., vagy anyumnak a kontaktlencse tisztito.
Apu jol van, most kedden mehet haza a rehabilitaciorol.
Remenykedunk abban, hogy sikerul elintezni a legjobb felszerelest, amivel ismet jarni tud. Egyelore azt mondtak neki, hogy a fo kozlekedesi eszkoze az a kerekesszek, de nem hallgat a dokikra, jarokerettel megy mint a villam
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Tényleg és mennyi a töltet a Brise mozgásérzékelős illatóstóba? Én a minap egy ezresért vettem, igaz +30%-al több van benne..
Forever and ever, let's make this last forever.
Airwick kb 2 fontert szokott lenni, neha 3, de ha Poundlandban vagy 99p storeban veszem, akkor 99p vagy 1 font darabja. Igaz ezek utangyartott termekek, de vannak olyan jok, es a nagy mozgaserzekelos motyoba is belemennek, olyan van odahaza is . Most epp vaniliasutis van itthon, de telre szeretem a forralt borost, vagy almas-fahejast is
Megmutatom milyen van
[link]
gondolom te erre a fajtara gondolsz . ilyenbe megy bele: [link]
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Sajnos nekem Brise van, a kis utántöltők itt sem gázosak van 3-as csomag meg ilyenek, de a mozgásérzékelős utántöltő ára elég húzós.
Forever and ever, let's make this last forever.
Gyerekek, én azt hallottam, hogy ezek az illatosítók (beleértve az illatos gyertyákat is) egytől egyig mind mérgező hatásúak. Legjobb illatosító a friss fenyő, szegfűszeges narancs, forralt fahéjas almalé, ...na és ami mindent überel, az a frissen sült sütemények illata.
Tildy, apukád előtt le a kalappal!! Gyors gyógyulást kívánok neki!!!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
Hazaert a rehabilitaciorol Maris kerul-fordult, felszerelte a kapaszkodot a wcbe
bejegyzés Masfel het es ismet odahaza