Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Valaki linkelne nekem Visual Pinball-hoz működő Indiana Jones táblát? Akár VPX, VP9-es tábla is lehet. Hosszú évek alatt nem sikerült elindítani még egy Indiana táblát sem, mindenféle hibát ír (több táblánál is van ilyen gondom).
Köszönöm! -
Williams
aktív tag
válasz #48613632 #4053 üzenetére
Szia!
Ez két verziót takar. V3.1 és V3.2, ez van a fájl névben (3-1, 3-2). Valószínű ez zavart meg Téged, mert ezeket nem kell összefűzni. Nyilván a V3.2-est érdemesebb letölteni, mert ez az újabb. Ki kell csomagolni, és egy *.vpx fájlt fogsz látni. Ezt kell a Visual Pinball \tables mappába bemásolni.
Igen, ugyan olyan lassú az oldal, mint 10 éve, és dettó körülményes a program elindítása is! De ha sikerül, akkor kárpótol a játék. -
Williams
aktív tag
válasz #48613632 #4058 üzenetére
Csak tipp: próbáld meg a legújabb verziójú VP -vel futtatni. Mintha régebben nálam is lett volna ilyen jellegű probléma (grafikai). Ha rossz a rom, akkor általában el sem indul a szimuláció "logikai" része, legfeljebb az asztalt jeleníti meg.
Linkeld be pontosan miket próbálsz futtatni, megpróbálom én is elindítani.Szerk: [link]
Ezt letöltöttem, nálam elindul, de ehhez nem VP10 kell. Nálam a 9.9.0 Physmod5.... verzióval működik.[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
válasz #48613632 #4066 üzenetére
A physmod5 tudtommal csak néhány táblához kell, amihez kimondottan azt írják. Én a 9.x és a 10-el szoktam játszani. A grafikai hibákat passzolom, a DMD-vel nem szoktam foglalkozni, alapban jó szokott lenni, legfeljeb "F5"-el felnagyítom.
sto1911: Én simán copy-zni szoktam a VP mappát gép cserekor, általában így sikerül működésre bírni.
Egyébként tényleg nevetséges, hogy marha jó a keretprogram és az asztalok is, de nem képesek egy normális telepítőt-tábla letöltőt stb. csinálni hozzá. Annak idején amikor először neki álltam, azt hittem laposra verem a billentyűzetet... Elsőre talán nem is sikerült telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest