Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
USB kábel bedug, és csatlakoztatás a PC-hez. Semmi extra nincs benne, ha megkérdi a telefon, h telepítse e a pc companiont, azt kihagyhatod, utána csatlakoztatásra koppint. Látom más gondjaid is akadnak,kapcsold ki és vedd ki a telepet vagy 5 percre, majd ha visszatetted és még mindig problémázik, akkor Beállítások, adatvédelem, Gyári beállítások visszaállítása. Ha ezután is gondok vannak, akkor reklamáció.
-
Mágus2
Közösségépítő
Xp-vel is simán komunikál. Képek a következő helyen vannak:
My Computer\XPERIA U\Internal Storage\DCIM\100ANDROSimán megy minden, valami lesz a beállításaiddal. Csinálj egy visszaállítást, és meglátjuk, az adataid aplikációid megmaradnak, csak a beállításaid törlődnek, de előtte vedd ki a telepet, nekem egyszer beakadt a telefon, és kikapcsolás után az alsó ledsor világított(2kék 1 sárga
Miután kivettem a telepet azóta soha nem volt gond, és valami hasonló volt a merüléssel is, gondolom valami futott a háttérben.
-
air
nagyúr
Egyébként az általad linkelt cikkben leírt kapcsolódásos mizériát nem igazán értem. Egy androidos telefont jó pár módon lehet kapcsolatba hozni egy PC-vel. Az ftp kapcsolat csak az egyik. Nem értem, hogy mit akart kihozni ebből a cikk írója. Mivel azt sem magyarázza meg, hogy mi az a lehetőség amit kihagytak ezen készülékekből. Miért ír többes számot amikor 1 adott típusról szól a cikk. Szóval kicsit zavaros és megtévesztő.
De lehet, hogy csak én nem értem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
A cikk-cakkal nincs semmi gond. Az enyém is csinál ilyeneket. Gyakran rákorrigál a töltöttségi szintre, amit egyébként is nagyon gyatrán mér, és mutat. Ez van. Együtt kell élni vele.
Bár az, biztosan nem normális, hogy csak a wifi miatt így lemenjen fél nap alatt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest