Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz HD5570 #47602 üzenetére
Például milyen bug?
A bug fix és az optimalizálás nem ugyanaz.
A gyári kernel memóriakezelésén is sokat lehet javítani zRAM-mal és a minfree értékek módosításával.
Egyébként a CM kernel az nem a gyári javítása, hanem egy teljesen önálló, egyedi fejlesztés, ahogy én tudom.
A Williams kernel az a gyári módosítása.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz HD5570 #47604 üzenetére
Nem tudom mit értesz kidobálás alatt, de ha az FC-t, akkor az nekem PA alatt sem volt mostanában. A Play-es telepítésnél a megakadás pedig szerintem I/O hiba. Az a sejtésem, hogy a nandflash-re írás röccen meg.
Ugyanis régen volt egy WayteQ tabom, ami frissítéskor konkrétan csont merevre állt be. Nem fagyott le, mert ha az ember kivárta, akkor a frissítés után simán továbbszaladt.
SD benchmarkkal mérve a külső SD 2-3x gyorsabb volt a belső tárhelynél. Egy hulladék nandflash volt benne.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz HD5570 #47632 üzenetére
Nem.
A harmadik.
Mivel a "Csak WCDMA" leesik a hálóról, ha adott helyen éppen nincs 3G.
A 3. pedig elsősorban 3G-re megy ha van, ha nincs akkor pedig visszalép 2G-re. Így mindig lesz hálózatod. És az adott helyen mindig a leggyorsabb.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Aryon87
félisten
válasz HD5570 #47962 üzenetére
Jöhetne, mert szeretném én is feltenni a normálisan működőt
Igaz a Slimkat jelenleg tökéletesen teszi a dolgát, már nem morgok a telóra mint a 4.3-nál tettemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
air
nagyúr
válasz HD5570 #49390 üzenetére
Jó ötletnek tűnik.
Eltávolítása után mind három progi első futtatása során nem dobta a hibát.
Köszi.
Lám, így is lehet problémát megoldani.
Pedig jobban esett volna egy kicsit fröcsögni, és fikázni a telefont. De sajnos ez most elmarad.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zoli121
aktív tag
-
tomp
félisten
válasz HD5570 #49908 üzenetére
Hát amikor budapest egy nagy tóvá változott akkor sajnos beeshet az ilyen. Én kezemben a cipőmmel térdig érő vízben mentem dolgozni. Budapest Beach volt.
Úgy Úrtem, hogy Z szériát nem akar. Első Z elég kezdetleges vízállósággal rendelkezik. Z3-nál is még fedős az usb. A napi nyitogatastól hamar elgyengülhet.
M4-nek viszont már nyitott. Azon felül erős hardver van benne.Én is M4-re váltok. Elején még a Z3C is versenyben volt de a fedett usb és a műanyag keret miatt kiesett. Na meg az M4 nekem bőven elég. Nem kell nekem 4K, Hi-Res audio. Elég nekem a "very good" hang a flachez.
3GB szabad belső nekem elég. Az az 1-2 játék amit felrakok majd az úgyis az SD-re megy. -
Aryon87
félisten
válasz HD5570 #49906 üzenetére
Jó választás az
Sokan dicsérik, egyszer láttam élőben fehéret, eszméletlen szép teló. Nekem G4 van, Sp után nem kispályás a feeling. Nem kell morogjak hogy lassú meg lefagy stb.. 3Gb ram teszi a dolgát rendesen a 6 maggalXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz HD5570 #49911 üzenetére
G3-nál mikor indult akkor KK volt, ami igencsak akadt a QHD miatt. Kiadták az L-t neki, azóta hibátlan, topikjában 1-2 sasszemű számol be pár mikrolagról.
G4 meg nagyon jól sikerült szoftveresen, nálam hibátlanul működik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest