Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz gomsadi# #8855 üzenetére
Xperia miniről jövök (bár még kitudja mit hoz a jövő) ott a telefon élén van a noti led, nem a kijelző felett... hát ez se ér amúgy semmit, de RGB LED lévén mindig mikor ránézek, tudom mitörtént.SMS,mail,facebook,fb üzenet..
nekem az is elég lenne, ha villognának a kapacitív gombok... úgy olvastam a frumban, hogy xda-n volt rá valami .... csak lesz majd JB-re is.
Mod: JB-re mennyire elég a 768 mega ram? ettől az egytől félek ennél a telefonnál, hogy nem lesz elég... mert az 512 baromi kevés volt, bár bízom, hogy a samsung annyival jobb szoftverben, hogy ez kompenzálja a dolgot
-
Gery15
addikt
válasz gomsadi# #14564 üzenetére
Pedig sokkal jobban járnál, hogyha rootolnád és feldobnád legalább a CoCore 4.2-es kernelt alá és hasítana, mint a kés a vajban! Nem lenne semmiféle micro lagg meg ilyesmi. De teheted egyből a 5.0 CoCore-t. Ha pedig rootolnád akkor kidobálhatnál egy csomóm számodra felesleges appot.
HyperX
-
beccyboy
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
válasz gomsadi# #15043 üzenetére
Nem tudom tapasztalta-e valaki más is, de nekem az orosz és a szerb JB is gyári kernellel ha bekapcsoltam a mobilnetet eldobta a hálózatot.Pár másodpercenként elment-visszajött.Ha kikapcsoltam meg minden Ok volt.
Cocor kernellel pedig semmi probléma. Érdekes,próbáltam kersni itt hátha találkozott más is veled, de nem találtam.
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest