Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz mediumgecso #40804 üzenetére
Kijelző és akku csak a különbség. Minden másban teljesen azonos a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz mediumgecso #40807 üzenetére
Bár nincs sima S7-em, szerintem a kijelzőidő és úgy en bloc a teljes üzemidő is jobb a nagyobb akksi miatt. Az, hogy a kijelző fizikai méretei nagyobbak, semmit nem jelent. Ugyanaz a hardver hajtja meg ugyanazt a mennyiségű képpontot (csak az egyes képpontok nagyobbak azonos arányban, mint amennyivel maga a kijelző).
-
Keem1
veterán
válasz Jack Oneill #40979 üzenetére
Négerré változtat
-
Keem1
veterán
válasz Yogibear974 #41078 üzenetére
Tudom, nem engem kérdeztél, de van egy tuti tippem
Xiaomi Mi Power Bank 10.000 mAh (2. gen).
Nagyon tuti, vékonyított kiadás, 10Ah a kapacitása cellafeszültségen (3,7V), ami a kimeneti feszültségen (5V) 6,9Ah-t jelent. Stabil, gyors, megbízható. Ugyanolyan gyorsan feltölti a telefont, mint a gyári töltőjével (normál és gyorstöltés is van). Különböző védelmi funkciók (rövidzár, túlmelegedés, stb.) védik mind a töltőt, mind a töltött eszközt. Én legközelebb is csak ezt venném.
Itthon ne vedd sehol, mert túl drága. Vagy Eustock, vagy megbízható kínai webshop (Gearbest, Banggood) javasolt. Viszont Ali, eBay kerülendő, mert előszeretettel hamisítják. És egy hamisított akksi, töltő nyilvánvaló, milyen bajt tud okozni.Remélem, topikgazda úr eltekint az off miatt, és a célt (segítő szándék) fogja inkább figyelembe venni.
-
Keem1
veterán
válasz gaben1117 #41178 üzenetére
Ennek a kijelzőnek semmi baja.
Egyszerű fizika: a lehajló kijelző esetén az oldalsó, a képen feléd néző pixelek érthető okból nagyobb fényerővel érik el a retinádat, mint a felfelé, nem direktben feléd néző pixelek. Ezért azokat fényesebbnek látod. Vedd figyelembe, hogy a hagyományos, nem hajlított kijelző esetén ilyen szögben nem feléd néz egyik pixel sem, hanem felfelé, így alacsonyabb fényerőt látnál, ill. most is így látod a nem hajlításban lévő képpontokat. -
Keem1
veterán
válasz temes69 #41214 üzenetére
Csak kíváncsiságból: mi a baj a gyárival? Nyilván ízlés dolga, de szerintem a Samsung tárcsázója messze jobb, mint ami a playben megtalálható. Sok alapnak számító, 3rd party appal az a gond, hogy vagy reklámos, vagy túl van bonyolítva, esetleg bazári.
Mondjuk én szvsz a Google és Samsung appjait azért szeretem, mert szép, mégis egyszerű formaterv mellett csak azt tudják, amit kell (FB messenger tele játékkal, hülyeséggel vs Hangouts). -
Keem1
veterán
Meg ne sértődj, nem bántásból mondom, de szerintem te fordítva ülsz a lovon.
Az lehet, hogy te az Europarkhoz közel laksz, és neked egyszerűbb volt oda beadni, de nem ott javítják, hanem Budaörsön, és a SES-ből se fogják hamarabb elvinni a szervizbe.Szemléltető példa következik, csak hogy könnyebb legyen megérteni (a számok fiktívek):
Tegyük fel, hogy mindketten beadjuk szervizelni.
Én vasárnap megrendelem a futárt, te beadod a SES-ben hétfőn, míg a futár tőlem csak kedden viszi el. 1-0.
Hétfőn ugye már a SES-ben van, a szervizfutár hozzám kedden jön, de a SES-be is. 1-1.
Szerdán mindkettőn készülékét megjavítják, és visszaküldik. 1-1.
Csütörtökön a futár beviszi a SES-be, hozzám szintén. 1-2.
Te pénteken elmész a SES-be, de én már csütörtökön megkaptam a készülékem. 1-2.
Kb. így működik.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ha valaki szolgáltatós készülékét a hivatalos, ingyenes módon függetlenítené, nem kell a feloldáshoz idegen sim.
Itt az egyszerű módszer, a Telekomtól kapott sms-es kóddal így tettem függetlenné a készülékem.Azt hiszem, a törvény miatt a használt piacon megszűnik a gyári független készülékek többlet értéke, mert innentől kedve kb. minden készülék független lesz.
-
Keem1
veterán
válasz Varszegig #41229 üzenetére
Igen, de ez ugyanúgy vonatkozik az eleve függetlenként vett készülékre, tehát ha valaki megveszi 10 havi részletre és 5 hónap után eladja, ugyanúgy ott a rizikó az új tulajnál.
"csak a T függetlenít mindent"
Ez október 20-a óta törvényi kötelezettsége mindegyik szolgáltatónak.Viszont így ismét felértékelődik a szolgáltatótól vett készülék, mivel már nem lesznek simlockosak. Az S7-et 199.990 Ft-ért vettem (előfizuval persze, 0 kezdőrészletes kamatmentesre), akkor egy hivatalos forrásból származó 1+1 év garis gyári független cumó 260 környéke volt. Ha mondjuk ugyanígy veszek S9-et (az lesz a következő), akkor gyakorlatilag nekem nem fogja megérni nem szolgáltatótól venni. Így is, úgy is ott maradok, mert az ismeretségi körömben mindenki T-s, hálón belül 3500-ért ingyen beszélek, tehát a gyakorlatban mindenkit ingyen hívok, régi ügyfélként megint kapok 24 havi kamatmentes, valószínűleg továbbra is valamennyivel olcsóbb lesz a készülék is, DE már nem fogja az értékét rontani a simlock, mert gyárilag függetlenül veszem majd át.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Varszegig #41231 üzenetére
Ezt vágom, de ez csak idő kérdése, hidd el
Egy idő után a másik két szolgáltatónak se fogja megérni hűségidő után függetleníteni a készülékeket, és az is legfeljebb két év (amíg az október 19-én zárás előtt megkötött hűségszerződés is lecsorog), plusz nekik se éri majd meg simlockkal árulni a készülékeket, hogy aztán hűségidő után meg függetlenítsék ingyen, plusz munkáért. -
Keem1
veterán
válasz NandorHUN #41234 üzenetére
Nem kizárt, de ez a kevésbé valószínű scenario. A függetlenül árult készülékek továbbra is egyértelmű privilégiuma, hogy nem kell hűségszerződést aláírnod. Oké, hogy a következő telefonomat függetlenül kapom a Telekomtól, de a hűségszerződést ugyanúgy aláírom.
Ez az új törvény nekem csak azért lett kedvező, mert ha nem EU-s országban vagyok, ezentúl vehetek helyi mobilet simet, nem kell wifiznem. Ez se elhanyagolható, szóval hűség ide vagy oda, örülök a törvénymódosításnak. -
-
Keem1
veterán
válasz ADAM1337 #41282 üzenetére
Amit az összefoglalóban találsz, plusz a Mobile Outfitters fóliája
-
Keem1
veterán
Tyűűha ilyen jó SoT-m rég volt.
A történethez hozzátartozik, hogy a telóm kb. 16 órát kapcsolatban van BT-n az órámmal, plusz 2-3 óra BT zenehallgatás is szokott lenni, ill. ma volt kb fél-fél óra játék (GTA San Andreas, Szókereső).
Elégedett vagyok a másfél éves aksimmal.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Valóban abszolút rossz helyen tetted fel
Mindig a cél eszköznél kell keresni a megoldást. Samsungra van egy gyári app (SmartSwitch), ami kb mindenről (Samsung, iPhone, bármi) átköltöztet az új Samsungra. De fordítva nem megy, ezért a Sony eszközhöz kell egy ilyet keresned (mivel mindig az új készülék költöztet a régiről, és nem fordítva).[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz karicsek #41390 üzenetére
Dehogy!
Samsung Internet Chrome Extension
Asztali Chromeba telepíted, belépsz a Samu fiókoddal és szépen szinkronizálja a Chrome könyvjelzőket. Nem real time, csak a PC-s Chrome használatakor van adatcsere. -
Keem1
veterán
válasz enginev3.0 #41410 üzenetére
Már én is megkaptam, függetlenítettem is, idegen kártya nélkül.
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz balintka #41418 üzenetére
Telekom mobil szolgáltatások összefoglaló
-
Keem1
veterán
-
-
Keem1
veterán
válasz Ferenczi Áko #41488 üzenetére
800 ezerért a 256-os, 600 fölött a 64 gigás
-
Keem1
veterán
Azt hiszem, az androidos fejlesztők kicsit átestek a ló túloldalára. Már ott tartunk, hogy rendszeresen frissülnek appok 1 héten belül. Oké, kell a naprakészen tartás, de minden apróságra ne adjunk már ki update-et. A múlt héten legalább 3 app frissült 2-3 nap múlva is. Gyakorlatilag észrevehetetlen változással.
Nyilván van ellenpélda is, mikor valami hónapokig, évekig nem frissül.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Parallaxis #41542 üzenetére
Sajnos tévedés. Telekomra még aug. 1-i a biztonsági szint.
A biztonsági frissítéseket szolgáltatófüggetlenítenie kellene a Samsungnak. Azért az gáz, hogy november elején 3 hónappal korábbi egy még támogatási ciklusban lévő flagship biztonsági javítása.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
válasz rumos14 #41654 üzenetére
Másodikra: mivel a lemerítési-feltöltési ciklusból tippeli meg, gondolom el tudod képzelni a megbízhatóságát.
Egy akku élettartama csak közvetlenül a cellafeszültséget mérve állapítható meg. Semennyire sem releváns úgy, hogy közben egy bonyolult hardvert táplál a szoftverrel együtt.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, érdekes dologra jöttem rá. Akku ügy.
Az elmúlt hónapokban, kb nyár elején vettem észre, hogy jobban merül a telefonom. Hamar sejteni kezdtem, hogy az lehet a dolog mögött, hogy az eddigi fullos térerő hirtelen 1-2 csíkra apadt. És nemcsak nálam, hanem a párom A5-én is. Mindkét telefon üzemideje észrevehetően csökkent.
Nemrég anyámnál voltunk vidéken, ott fullos 4G várt minket, érezhetően többet bírt a telefonom. Lehet, hogy emlékeztek, 5 óra körüli SoT-ot is posztoltam, egyszer összejött egy több mint 6 órás is.
Hazajöttünk (VII. kerület), itt ismét gyenge a térerő, a 4 órás SoT az átlagos.A sztori itt még nem ért véget. Azon tűnődtem, mitől csökkenhet a város egyik legsűrűbben lakott kerületében a térerő. Esetleg az adótorony ment tönkre? Bejelentsem? Konkrétan rálátok a pár utcával arrébb lévő épületen terpeszkedő antennára. A megoldás tényleg a népsűrűséggel függ össze. Van egy képernyőképem 1 évvel ezelőttről, a 4G-s freki van rajta, ez a B3 (azaz 1800 MHz). Megnéztem ma is, és meglepődtem: B7, vagyis 2600 MHz. Senkit nem akarok fizikával traktálni, de minél nagyobb a freki (hullámhossz), annál rosszabb a rádióhullám terjedése, és fordítva (vidéken ezért van B20 = 800 MHz). A magasabb freki viszont nagyobb sávszélességet (=több előfizető) jelent, így a sűrűn lakott részeken sűrűbben telepítik a bázisállomásokat, de magasabb frekit szórnak. Nálunk is ez lehet, nyilván megnőtt a 4G-s előfizetők száma, így a Telekom 1800-ról 2600-ra emelte a frekit, ellenben a bázisállomás ugyanott maradt, hozzánk meg nehezebben jut el, mint a B3 volt egy éve.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Keem1
veterán
válasz Jack Oneill #41741 üzenetére
Dehogynem. Telefon teljesen blokkolni nem tudja, azt szolgáltatói oldalon lehet csak. A blokkolás itt csak a kijelzés hiánya, a telefon appban ott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung galaxy watch5 okos óra
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest