Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Mivel pontosan ugyanúgy néz ki így nem csoda kocc ugyanúgy néz ki.
Sokszor annyira mm pontos a másolat, hogy a fake hátlapja tökéletesen passzol az eredetire és fordítva, minden uakkora, uott, ha mellé rakod a sajátod se veszel észre semmi különbséget.
TWt is rárakják. Air gesture.... minden ott van és ha nem is tökéletesen de működik.
Még egy S4 tulajt mint engem is simán megvezet.
pl egyik klon: [link] kb az antutu amin kiderül (26K vs 13K) de olvastam már olyat, hogy antutut is megtrükközik.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Mint kiderült T függő a teló (nem csoda ott vettem) ha felrakok egy ilyet akkor függetlenné válik? Vagy mit kell és érdemes felrakni, hogy az legyen?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
ha modemet akarok cserélni ME2re akkor melyik ME2t kell választanom?
XXUAME2 vagy DXUAME2 ?
jelenleg stock Ts romom van.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zip [link] el az XDAn leírtak alapján miután megnéztem egy youtube videot akartam rootolni az S4em.
Szépen végigment bejött ez a kép [link]
Kiírta ahogy kell, hogy 10mp után rebootol.
reboot elindul és kezdőképnél megáll.azt írja ki pirossal, hogy:
KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING
Set Waranty Bit : kernelMég recoverym sincs, csak download modom.
Elég kellemetlen a szitu így telefon nélkül ha vkinek vmi ötlete van nagyon megköszönném.
-
Dare2Live
félisten
válasz MunezXBK #40820 üzenetére
raktam rá Ts gyárit avvel müködik de recovery az nincs.
rakok rá cf auto rootot, root ugyis kell és az felrakja stock recoveryt is. [link]
root, stock recovery megvan. szuperprobálok rakni rá CWM recoveryt a cél ugye ez lenne [link] elsőre megvan aztán ki tudja hogy visszamászik az eredeti stock recovery.
Megpróbálom akkor stock recoveryből felrakni CWMet, CWM most rákérdez, hogy be akarom úgy állítani, hogy ő induljon és ne a stock mondom persze wtf akkor elöbb ez volt a baj? erre újra eldobja magát. Hogy pusztulna meg.Most megint felraktam rá a Ts gyárit... 23kor nekiáltam, hogy ez egy jó fél óra erre 4ht tököltem vele és ott vagyok ahol voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
4filos (odin) romot 4.4.2 vagy felettit tudna vki linkelni.
Ez van most fent. [link] rootolt meg minden de nincs recoverym. Hiába rakok fel akár CWM, TWRP, Philz Advenced CWMet
fel közép, bekapcsolora (recovery) kiirja, hogy:
Recovery rebooting
KERNEL IS NOT SEANDROID ENFORCING
Set Waranty Bit : kernelGondoltam elindulok kájhától.... megint, csak nem találok 4filosat, ha ezt [link] újra felrakom uugy nincs recoverym.
De bármi megoldás érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
vki nem kérem ingyen megtenné azt nekem, hogy felrakja rá az egyik általa stabilnak vélt romot meg rootolja. Download mod van, recovery nincs és nekem 3h után se sikerült felrakni.
privátban ha lehet.
-
Dare2Live
félisten
I9506 hivatalosan forgalomban van MOon?
Ha igen gondolom prémium gari nincs rá.?
szerk: ~makulátlan állapotú független esetleg telenoros i9505, i9506ot vennék. Ez kijelzőn elejétől foliát feltételez...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Egy jó i9506os tesztet ne adj isten ahol i9505el összevetik tud vki linkelni?
Sehol se találok.100k fele jár mindkettő így elvileg az erösebb S800as verzió jobbnak tűnik.
-
Dare2Live
félisten
"Galaxy S 4 Active Protective Cover Plus" tokot lehet vhonnan MOról rendelni, vagy marad a külföld? [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz cross56 #41361 üzenetére
vmi ilyesmit vettem 600Ft és 1évet kibírt. [link]
de persze lehet venni occót 5db 300Ft aztán 2-3havonta cserélgetni.
és ha nem tetszik a folia akkor lehet rá rakni üveget. pl [link]
amúgy karcolódik, mint minden GG, max az igénytelenebbje nem veszi észre.
Én tokot is rakok rá ugye a GG törik mint a ropi, itt pedig szerintem a legjobb megoldás a gyári samsung protective cover.
-
Dare2Live
félisten
válasz tisvol #41371 üzenetére
"A próbához meg nem kell a telefon, oda kell menni az ablakhoz, fogni egy kést, csavarhúzót, kulcsot, pénzt és megpróbálni kárt tenni az ablaküvegben. Nem fog menni."
Mielött vmi IQ betyár beb*ssza az ablakot ehez hozzátenném, hogy karcolni! Természetesen megfelelő erővel ki lehet dobi az ablakot, vagy kitörni belölle, karcolni nem lehet.
Szíles az isten állatkertje.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
olyan volt ahol kevésbé látszodott.
Feleségemnek nemrég vettem egy S4 activot és azt kell mondanom jobban tetszik az LCD. Ráadásul aksiidőben is jobb reggeli lehúzás 4hs kijelzőidő mellett este 28%on. wtf enyém lenne kb 5-max10%on.
-
Dare2Live
félisten
aksit cserélt már vki? Honnan miet?Ugye lassan 1.5éves a telefon....
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Android OS be szokott akadni? Este 100%on volt a teló most 30%on és 70%ot evett az android os.
kromatika: Elvileg pont meg kéne kapnia... és itt Samsung a kevés ramra se hivatkozhat. Más kérdés milyen minőségben kapja meg ugye a legstabilabb, problémamentesebb ROM eleddig S4re 4.3.
4.4el rakat probléma van.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Szabónagymer #42171 üzenetére
bolti vásárlás esetén 3nap és szerinted hibásnak kell lennie.
-
Dare2Live
félisten
Nekem 2hónapja cserélte Sandisk egy microsdt. Úgy indult, hogy a kisker ahol vettem megszünt, írtam nekik,kérték postázzam el, elpostáztam, megérkezés után 2nappal hozta DHL az újat.
Meg is kapta feleségem én pedig berendeltem magamnak a 128gbs microsdt. Természetesen ezek után és a jövőben is maradok a Sandisknél. Ha jól emlékszem 10év gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz PowerBuldog #42449 üzenetére
Simán viszi 128ast.
bb: Nem szórakoztam megvettem helyi kiskerben 35Kért. Ennél biztos van olcsobb, de 64es hiánya miatt azonnal kellett.
-
Dare2Live
félisten
válasz Szombó #42707 üzenetére
Nem SOC függő, S600/S800nál sokkal gyengébb SOCokra is jönni fognak 5.0val. Még a RAM függés mint indok is kehés volt de itt egyértelmű hülyeség lenne S5ben is 2giga van.
Eközben ugye szépen fut CM 4.4 kőkori I9000en...
Egyszerűen Samsung eladta és innen neki semmi +bevételt, hasznot nem termel, láthatóan kényszerből megcsinálja ld a 4.4 minőségét.... de komolyan mondom így inkább ne csinálná.
Nincs mit tenni nexust, vagy rendes CM supportos készüléket kell venni.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz flegga92 #42949 üzenetére
gsm/használt gsmes boltokban jellemzően uezeket a töltőket adják, csak 5*ennyiért.
borsodika: Ettől még azok is custom romnak hívják mindenhol. Samsung tudtommal tán S3tól? az exynosok kernelét/forrását nem adja ki, többek között ugye ezért nem szabad exynossal szerelt cuccot venni, ellenben egy jobb CM/AOSP rom simán átemeli a gyári kamera SWjét ha az jobb.
-
Dare2Live
félisten
válasz Ateszzero #43110 üzenetére
ha három gombosra se történik semmi akkor sztem csak szakember tud vele mit csinálni, tippre alaplapon megdöglött vmi. felületszerelt azaz kompletten cserélik ha garis.
-
Dare2Live
félisten
annyit tennének, hogy kijavítják a 4.4 lag+bug+aksizabáló dolgait én boldog leszek.
azaz Adják vissza a 4.3at!!!
Max: "Az S3-hoz képest...." Najó de S3 legalábbis a Ts 4.3al lagmentes és stabilabb mint az S4em új aksival jobb aku ideje van mint az S4emnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz KovyBoy #43390 üzenetére
tönkrement adatokat buktad és evvel sokat nem tudsz mit csinálni. A jövőben javallom, hogy használj vmit ami észrevétlenül menti a fontos tartalmakat, pl bitorrent sync.
Sajnos az elektronikai tervezésnél, gyártásnál, minőségbiztosításánál (is) a legföbb szempont az ár és nem a tartosság, minőség. Egy ilyen korszakban élünk sajos amíg el nem lep minket a szemét....
-
Dare2Live
félisten
válasz PowerBuldog #44003 üzenetére
én anno ezért vettem S4et.... gyorsan lesz port. TW meg hálisten nincs benne...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz pittbaba #45103 üzenetére
Most eljutottam oda a készülékkel, hogy nem tudok vele telefonálni, nem szólnak a hangszórók és nem hallanak benne. A válasz továbbra is az, vigyem be és bevizsgálják."
Én nem értem.... Ki kell hívni őket vagy le kell adni aztán addig nem átvenni amíg nem jó rajta minden és tök8, hogy 4.3 vagy 4.4
4.3 óta vmi kehe mindig van én nagyon várom az 5.0át mert hátha.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Winchester95 #46308 üzenetére
128gbs sandiskot simán viszi
-
-
Dare2Live
félisten
válasz QbHead #46656 üzenetére
S4et még nem romoltam, I9000ből indultam ki ahol a legjobb rom F4K ICSe volt késöbb pedig a 4.3as CM. (Jó 4.4 már nem volt rá, samsung support meg 2.3nálért véget.)
Ebből indultam ki ezért.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Zsolaf #46778 üzenetére
teljesítmény = feszültség * áramerösség
Egyszerüsítve esetünkben ~5V*~0.5-2A Ez a 2.5W-10W - disziplódás amivel aksi töltődik.
Nincs összefüggés a powerban "mérete" (mAh) és hogy mennyire melegszik között. Ha több Aal tölt akkor több is fog eldiszipálódi.Ill ahogy öregszik az aksi úgy egyre nő a diszipálódás mértéke.
ehh szarul magyarázom annak aki egy p=u*ivel sincs tisztában srry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest