Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoahM
junior tag
válasz nokia3650365 #1268 üzenetére
Te vettél ilyen tokot? En nekem egy korábbi Samsung S20+on volt és vékony de jó a mintája úgy tényleg jó fogni.a peremén oldalt nem ér fel a pereméig így megmarad a kényelmes fogas és a kanyarodó oldal feelingje.
ez itt is ilyen most?"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
NoahM
junior tag
válasz nokia3650365 #1408 üzenetére
Igen van előnye és hátránya is, nem kifejezetten csúszás gátló anyagból van
a mostani i12Pro mon egy eredeti (gumis) tok van. Ez egy katasztrófa, már reped és kopik mindenhol, három helyes hiányzik is belőle és ez. És mindezt csupán kb 20k ért viszem is vissza ha lehet.
Most egy eredeti barna bortokot vettem Samsungtól és nagyon jól néz ki csak a telefon jöjjön már meg
meg egy Spigen Rugged Armor tokot is rendeltem, remelem az nem túl vastag, tetszik a dizájnja"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
válasz nokia3650365 #1422 üzenetére
Pár hét után fog nagyjából jó értéket mutatni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz nokia3650365 #1422 üzenetére
Amúgy a 4800 körüli érték lehet jó is, mivel az 5000mAh csak névleges érték, ehhez képest mindig eltér pár százalékkal.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cotag
senior tag
válasz nokia3650365 #1719 üzenetére
Clearplex az olyan, ha felrakod akkor két nap és ragyás hatású a kijelző sajnos...
Nagyon nem szép..
De gondolom lesz aki megerősít ebben. -
Teal'C
veterán
válasz nokia3650365 #1774 üzenetére
Én ezek közül semmit nem mókoltam vagy kapcsoltam ki mégis jó a SOT. Sőt minden be van kapcsolva mindíg és van hálózati nyomtató is otthon.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz nokia3650365 #1780 üzenetére
És mihez kell 100mbit mert a videónézéshez vagy videó chat-hez elég 10 is ha stabil márpedig az mert nap mint nap használom szerte az országban autózás közben megy a youtube a gps stb... Én elhiszem hogy bizonyos körülmények közt jó lehet a gyors letöltés de hogy napi használatban egy vérbeli parasztvakítás az tuti. Persze ezért megint +lóvét lehet legombolni.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #1784 üzenetére
De azt hogy? Összesen 2 5G képes csomag van, amikkel ha rendelkezel alapból aktív 5G. Többinél csak a boosterrel ami horror áron amúgy se éri meg. Szóval hogy értem hogy aktiváltatni kellett? Mihez és miért?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
oAcido
aktív tag
válasz nokia3650365 #2415 üzenetére
Nem mozgok otthonosan Budapesten, de a Halászbástya kb. 1 kilóméteres körzetében Telekom hálozaton 350-400Mbit-et mértem. Mivel nem minden nap járunk a fővárosban, ezért többször mértem a nap folyamán és 60-400 között volt a sebesség. Átlagban olyan 100 körül, ami ahogy írod 4G-vel is megvan.
-
Schuler888
senior tag
válasz nokia3650365 #2415 üzenetére
Itt kecskemeten kicsit jobb a helyzet telekommal, es ez meg az elso 5G-s modemmel szerelt note10+ 5G belterben
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
TODI1111
veterán
válasz nokia3650365 #2421 üzenetére
" csak a Vodafone jár gyerekcipőben"
Nem, nem. A telenornál még csak leírva látták. -
törölt tag
válasz nokia3650365 #2421 üzenetére
A Vodafone 700Mhz 5G épít ki, látványos lefedettség, de semmivel sem jobb mint a 4G, sőt, néha rosszabb is. Telekom Vodafone 5G párhuzamosan használom. Ahol van, toronymagasan jobb a Telekom 5G. Vodafone egyenlőre nem kapcsolta fel a kakaót. Talán a szűk belvárosban van nekik jelenleg nem 700as 5G, de vidéken és Pest megyében kizárólag 700on építenek jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz nokia3650365 #2733 üzenetére
Próbáld meg újra felvenni az összes ujjlenyomatot, így fólia nélkül. Szerintem jobb lesz.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
TODI1111
veterán
válasz nokia3650365 #2744 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam. Nem a stabilitásával volt "gond" hanem a távolsággal.
torrente777 fórumtárs vetette fel.
"Bluetooth al kapcsolatba tapasztalat, aki használja Galaxy Watch 3 al? Átmegyek a másik szobába megszakad a kapcsolat, Z Fold 2 ő vel ott még tökéletesen működött sőt még messzebb is másnak is ennyire gyenge a Bluetooth?"
Ehez képest javult.[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz nokia3650365 #3602 üzenetére
Én még az S20 Ultra-ra rakattam MM-os fóliát, nálam sajnos nem vált be. Most spigen neo flex HD-t használok. Szerinem nagyon jó.
-
-FreaK-
veterán
válasz nokia3650365 #3602 üzenetére
Mihez képest megy jobban? a gyári fóliához vagy volt neked rajta üveg esetleg?
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #3605 üzenetére
Én pont fordítva vagyok. 1 napos korában kapott CP fólia. Tökéletes volt ujjlenyomat. Viszont az itteni jóslatok bejöttek. 2 hónapos korában ragyásabb volt mint öreganyám, majd egyszer csak CleaView tokot kinyitva tok fedelén maradt fólia kijelző helyett. Azóta nincs fólia, telón is csak egy szilikon tok van. Ujjlenyomat maradt ugyan olyan pontos kb 20/19 alkalommal elsőre nyit. Nem vittem fel újra ujjaim, még a fóliával felvett lenyomatok vannak.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #3607 üzenetére
Remélem szerencsésebb leszel mint én. Tavaly Novemberben S20+5G is CP-t kapott, az még bírja. Nem tudom ezen mi történt vele.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz nokia3650365 #3874 üzenetére
300 mb korul van, ha jol remlik S10re 1gb folott volt.
-
doooo
veterán
válasz nokia3650365 #4221 üzenetére
Inkább az előző frissítés rontotta el valamennyire az egyébként nagyszerű üzemidőt. Most csak javították (így megint nagyszerű).
-
MadMancs
veterán
Én is tapasztalom hogy jelentősen javult. Bár az én esetemben nem volt egyértelmű hogy frissítés miatt, vagy eSIM miatt (voda fizikai SIM híresen jobban eszi akksit aktív mobilnettel mint a többi szolgáltatóé, ezt tapasztaltam A50-el, S20+5G és S21 ultrával is). Egyszerre történt váltás és frissítés. Ezek szerint mindkettő tett hozzá valamennyit. 🙃
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #4225 üzenetére
Ebből a szempontból igen. De nem tökéletes még,
-
apollo12
veterán
válasz nokia3650365 #4231 üzenetére
érdemes lehet ?
-
takcslajos1
tag
Annyit tudok, hogy az előző telefonhoz képest jelentősen jobb az üzemidő.
Nekem 3 óra SOT volt 37 óra alatt, és még mindig 18% a töltöttség, bluetooth és wifi vagy mobilnet végig be volt kapcsolva, én személy szerint meg vagyok elégedve. Ha többet használom, rövidebb idő alatt lemerül ugyan, de akkor simán van akár 5 óra SOT is, 12-13 óra alatt. -
poli27
veterán
válasz nokia3650365 #4313 üzenetére
Ilyen nyakba akasztható vízhatlan tok van a dechatlonban!
Telefontok, vízhatlan, nagy, IPX8 ITIWIT | DECATHLON -
KZP
őstag
válasz nokia3650365 #4493 üzenetére
Hol rakattad fel?
-
KZP
őstag
válasz nokia3650365 #4495 üzenetére
Én visszavinném a helyedben.
Nekem a Köki SES-ben tettek fel ilyet kb. 1 hónapja, egyelőre kifogástalan. -
nokia3650365
aktív tag
válasz nokia3650365 #4497 üzenetére
Kicserélték a Clearplex fóliát, először akadékoskodott a gyerek, hogy 3 nap garancia volt rajta, mondom ezt ő sem gondolta komolyan, majd elment beszélni az üzletvezetővel és visszajött és szó nélkül cserélte. Viszont már nem volt antibakteriális fóliájuk így csak simát rakott fel. Ugyanígy Super Frosted tokkal vittem mint most is, azt mondta, nem tokbarát fólia volt feltéve és emiatt jött fel, mondjuk ez amit felrakott elég kicsinek tűnik a szélétől kb 3-4mm nél kezdődik a tokbarát fólia.
-
NY_A
őstag
válasz nokia3650365 #4511 üzenetére
Én még a 20 Ultrára rakattam Clearplexet. Kértem, hogy a szélesebbet tegyék rá mert Pitaka tokkal használtam, nyugodtan túllóghat. De arra is ilyen került mint a tiédre. 2 nap után felvált. Kicserélték, az is felvált. Azt kidobtam mert már felb@$zott, és raktam rá a 20 Ultra fórumán ajánlott Spiegen Neo flex HD-t. Az nagyon jó volt. Erre már alapból azt raktam, és ajánlom is.
-
dnelb
veterán
válasz nokia3650365 #4511 üzenetére
azért ez elég tisztességes kihagyás...
-
dnelb
veterán
válasz nokia3650365 #4516 üzenetére
sztem kicsi, nem létezik ilyen tok ami ennyire belog.. Nekem sokkal vastagabb a tok mint a tied és felér a peremig de még igyis maradna csomó hely oldalt, felül.
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #4654 üzenetére
Vodanál csak Red Infinity word, és Red Max 5G képes. Többi csomaghoz csak gigaboost al elérhető el, de nem éri meg. 500ft 24 órára.
(Céges/flotta esetén meg ugye flotta szerződés ami dönt van e vagy nincs).[ Szerkesztve ]
-
lala666
senior tag
válasz nokia3650365 #4654 üzenetére
Köszi, tényleg nincs sok értelme.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
MadMancs
veterán
válasz nokia3650365 #5001 üzenetére
Pedig érdemes.
Első wireless fülesem amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve. Ha nem ajándék lett volna biztos nem veszem meg eredeti árán, így viszont szinte biztos hogy ha ez egyszer elhalálozik a következő is egy Buds lesz, ár mellé minőség is társul jócskán.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
palesz53
senior tag
válasz nokia3650365 #11728 üzenetére
Szedd le inkább az apkmirror-ról, egyszerűbb.
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest