Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz koxminator #671 üzenetére
Tuti a németektől van. Náluk már kint van a hivatalos 4.1.2
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz koxminator #710 üzenetére
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy a 8010-re is jönne e vajon
Nekem most a német 4.1.2 van fent, és már szépen belaktam. Mérges lennék ha vissza raknám a magyar 4.0.4-et, és semmi frissítés nem lenne
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz chinymie #938 üzenetére
1., Tudtommal fix (de bevallom, ennek nagyon nem néztem utána). Az indításukhoz ne áthúzd rajtuk az újjad (engem is átvert), hanem tedd az ujjad az ikonra, és az ikont húzd arrébb.
2., Beállítások - nyelv és bevitel - Alapértelmezett billentyűzet. Itt válaszd ki, és mennie kell.
3., Igen
4., Megy az OTG, de a pendriveokra nagyon háklis (én csak azokkal próbáltam). Nálam 4-ből 1-gyel működött. Azt írja, túl nagy az áramigényük.
Szvsz jó mindegyik verzióhoz.
5., Tudtommal pl az Avastnak van droidos kliense, de ha ésszel használod az áruházat, és az "egyéb" prgramokat, nem igazán van rá szükség.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ha gondolod, este kipróbálom egy Apple billentyűzettel.
Ez is minőségi (full fém), megbízható, és bárhol megkapod
-
Octi
aktív tag
válasz koxminator #978 üzenetére
én tuti házhoz hívtam volna a Samu szervízt, lehet, hogy helyben megoldotta volna és nem kellene heteket várni.
Már ha nem valami "kitudjahonnanvanszürkeimportos" cucc. És abból, hogy a bolt szerint nem szabad frissíteni, erősen erre gyanakszom
-
Octi
aktív tag
válasz tomee007007 #985 üzenetére
S-Pen hegy "kiszedő", és tartalék hegyek
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
válasz tomee007007 #1031 üzenetére
Esetleg próbáld meg egy aktív hub-bal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest