Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet használni az NFC-, mi kell hozzá, hogy a raiffeisenes kártyát hozzá lehessen társítani?
Kell hozzá valami külön szerződés a bankommal?
Vagy csak simán össze lehet kapcsolni a telefonnal!?PC
-
Wasquez
senior tag
Arra esetleg van megoldás, hogy FM rádiót, hogyan lehet bt fülhallgatóval hallgatni?
PC
-
Wasquez
senior tag
válasz Viktor0610 #2011 üzenetére
Elég gáz, hogy erre miért nem gondoltak!
Lenovo telefonjaim mind tudták ezt!PC
-
Wasquez
senior tag
A töltő csatlakoztatásának a hangefektjét ki lehet valahol kapcsolni, azt sem találom!
Nem tudom, hogy én kezdek e elhülyülni, vagy tényleg ennyire más ez az android a többi telefonomhoz képest, hogy mindent máshol gondolnék logikusnak megtalálni, mint ahol van!?Kész vagyok már ettől, hogy folyamatosan jönnek a mindenféle értesítések, pluttyog, csilingel, világít folyamatosan a kijelző hajnalban!
Tudom, hogy le lehet tiltani, de valahogy csak bekerülnek újra meg újra, újabb alkalmazások, amiket én biztos, hogy kifejezetten nem kértem, hogy küldjön értesítést!
Lenovo-nál nem voltak ilyenek![ Szerkesztve ]
PC
-
Wasquez
senior tag
válasz balazs1022 #2035 üzenetére
Ez egy alapvető tévhit, hogy a több mp jobb minőségű képet ad!
A túlzsúfolt érzékelőlapkák zajosabbak lesznek, nem véletlen, hogy a ahol lényeges a tiszta kép, ott nagy érzékelőket használnak, viszonylag kis pixelszámmal!Nekem Leovo volt a két előző telefonom, kamera terén a Zshot 90 után hatalmas minőségromlást jelentett a Redmi 5 és a X3NFC kamerája, ezzel az utóbbival konkrétan nem lehet normális makrót csinálni, legalább is nekem nagyon szenvedős.
PC
-
Wasquez
senior tag
Az alábbi kérdésekre van megoldás?
Töltő csatlakozás hangjának kikapcsolása? ( Nézted a hang beállítást? Értesítésekben?) Nem működik!
FM rádió hallgatása bt fülhallgatóval? ( Online rádió?) Nem opció!Előre is köszönom!
PC
-
Wasquez
senior tag
válasz Viktor0610 #2146 üzenetére
Köszönöm! Siker a hang kikapcsolás!
Az FM rádiós kérdést nem tudom, miért nem tudják megoldani, senki nem akar bt-vel rádiót hallgatni?
Nincs valami visszajelzés oldaluk, ahol lehetne nekik írni az ilyen hiányosságokról?PC
-
Wasquez
senior tag
Annyira álságos szerintem ez az egész hozzáállás!
Miért a hazudozókat védik minden személyiségi jogi korlátozással!?
Nem kell hazudozni, olyat mondani olyan embernek, akiben nem bízunk, amit másnak sem mondanánk el!
Ez egy nagyon jó funkció volt, rengetegszer amikor időpontokat egyeztettem, ez segítette ki a memóriámat, 04.05. vagy 05.04!?PC
-
Wasquez
senior tag
Kéne csinálnom időnként részletes éles képeket csinálnom, néha makró módban is, kéne, hogy nagyításkor éles részletek legyenek.
Én vagyok béna, vagy ennek a telefonnak a kamerája ennyire gyenge?
Volt Lenovo Z shot A90 em, meg S5, mindegyiknek sokkal jobb volt a kamerája!
Van esetleg valami okosság ilyen fényképekhez a beállításokban?PC
-
Wasquez
senior tag
Bocs, nem jót írtam! Lenovo Z5S és Z shot A90 voltak az elődök!
Lehet, csak úgy érzem, hogy a lenovo-k jobbak voltak.
Majd lehet, csinálok képet mindhárommal, aztán kiderül!Hogy csináljak akkor minél jobb képet a telefonnal, amin nagyjából fél méter távolságból kéne csinálni egy részletgazdag, jól nagyítható képet!?
Nem akartam degradálni a telefont, mert ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele, és a fényképező sem mondható rossznak, csak ez a speciális feladat fekszi meg a gyomrát!
[ Szerkesztve ]
PC
-
Wasquez
senior tag
-
Wasquez
senior tag
Valahogyan le lehet cserélni az ikonokat androidban a kezdő képernyőn?
PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest