Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csádám
tag
Sziasztok!
6+ év után most adta fel a rezgőmotor az első Pebble-emben, így gondoltam előkapom a szekrényből a Pebble 2 HR-emet, hátha van már megoldás a kiszakadt gombokra.
Találtam egy ilyet, próbáltátok már? Tudtok olyan helyről, ahol meg lehet csináltatni a gombokat? Itthon nem állnék neki.
[link]Üdv:
Csádám -
Csádám
tag
Első körben rendeltem közben egy Classicot, csavaros hátlap, új akksi meg új kijelző"kábel" elvileg. Remélem az is bírja majd egy darabig, mert amúgy teljesen meg vagyok elégedve mai napig az üzemidővel és a funkciókkal is. HR annyira nem hiányzik, az értesítés meg instant válasz, always-on ami mindenképp kéne. Illetve vagy az jön be, ha monokróm, vagy akkor már szép színes (Az Amazfit Bip színei nem tetszenek). Utóbbik meg nem bírnak néhány napnál többet. Ami tetszene (Pl. Fossil Collider hybrid) az meg drága. Amazfit GTS-t néztem még, de sokallom érte a 40ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest