Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
A micro USB csatlakozón ki lehet küldeni a telefon képét tévére? USB OTG funkciót tudja?
Ha jelenleg nem, akkor van remény arra, hogy a következő windows frissítés már támogatni fogja?
Androidos telefonom van, nem igazán ismerem a windows phone-t, de ez a Nokia nagyon tetszik, csak ezek a funkciók hiányoznának nekem.
-
Tatu-1981
tag
Ma megneztem egyet az MM-ben, nagyon megtetszett. Gyonyoru design, minosegi kidolgozas, orom volt kezbe venni. A kijelzoje is nagyon jo, a fenykepezoje is nagyon jo. Osszehasonlitottam egy Samsung Galaxy Note 3-mal, hat nem egy kategriaban jatszanak, sem a kulsejuket tekintve, sem a fenykepezojuket nezve.
En androidot hasznalok, es a bizonyos szamomra fontos funkciok miatt nem akarok windows-ra valtani, de regen tetszett ennyire egy telefon.
-
Tatu-1981
tag
Lenne néhány kérdésem a telefonnal kapcsolatban, remélem, tud valaki segíteni.
Valahol azt olvastam, hogy a WP 8.1 már támogatni fogja az USB OTG funkciót. Meg tudja ezt valaki erősíteni? Elsősorban Pendrive használathoz kellene.
Milyen file rendszert használt a telefon? NTFS, exfat? Ez a 4 gigánál nagyobb file-ok kezelése miatt lenne fontos.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Tatu-1981
tag
Tudtok olyan alkalmazásról, amivel feliratot feliratot lehet keresni a videókhoz? Pl. angol filmekhez magyar feliratot. Nézegettem a windows strore-ban, de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest