Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz pisteeke #43048 üzenetére
A rádióra a megoldás,illetve a lehetséges megoldás a rádió cache törlése a settings-applications-manage applications-radio alatt.
Fólia nekem sincsen,ez teljesen szabadonválasztott,különös ok nincsen,végülis sosem árt egy plusz védelem,de ha nincs,akkor sem dől össze a világ.
A számok kettőződése talán úgy sikerül,hogy playlist-et állít össze a teló,ezt elvileg megtalálod az sd kártyán a gyökérkönyvtárban ,vagy a music könyvtáron belül,ha megvan,töröld.
Ha nem,akkor az előbb írt elérési útvonalon,de a music apk cache törlésével elvileg megyszűnik a probléma.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz pisteeke #43048 üzenetére
"Második: A rádió hallgatásnál előfordul elég gyakran, hogy lefagy a rádió! nem tudom kikapcsolni, csatornát váltani, illetve bejövő hívás közben sem némul el. Mondjuk mókás, hogy rádiózás közben telefonálok az aszonnyal... ilyenkor kikapcsolom, és újraindítom a telefont."
Nekem nagyrészt megoldotta a rádiós problémát egy másik rádió alkalmazás használata: Kihangosítható Fm rádió, RDS -
Lacopapi
addikt
válasz pisteeke #43069 üzenetére
A system appok az említett elérési útvonalon az ALL címke alatt találhatók...(FM Radio és Music). Az alkalmazásokról lehet recoveryben backup-ot csinálni,bár azoknak csak kis része megy a kártyára. Én amikor nagyobbra cseréltem,akkor mindent átmásoltam a gépre,majd onnan az új kártyára. A Gmail-t minden esetben újra kell rakni,illetve bejelentkezni,ha romot cserélsz.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz pisteeke #46897 üzenetére
Szia!
Én most nagy hirtelenjében végig zongoráztam a cm romokat, azaz 7,9,és 10-es romokat.
Valahogy mindegyik törölve lett, de a cm7 2 stable az azért használható.
Ami gond nélküli, stabil, használható, az a Wajk féle miui rom, itt találod.Ami nekem tetszik benne, az a szinte mindig 200 Mb feletti szabad memória, meg az, hogy minden működik benne. Egyedül az itthoni gépemen nem csatlakozik a pc-hez, ha az usb hibakeresés be van kapcsolva -de ez tuti a pc-m hibája, mert más win7-es géphez csatlakozik.
Itt meg mindent megtalálsz hozzá, nyugodtan végigmehetsz a lépéseken!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest