Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
radamsky
senior tag
nekem nem volt ilyen probléma 1.6-on se , de esetleg probál egy hard resetett csinálni, hátha észhez tér
ha még tudom modositani visszakerestem neked a topikba és volt ilyen gond méghozzá
és elvileg ez volt a tanács
itt
azt nem tudom megoldotta e a gondot nála[ Szerkesztve ]
-
-
radírfej
senior tag
hello, tegnap nekem sem sikerült a frissítés először, aztán este igen. voda-s a teló, és most gond nélkül felment, összesen kb negyed óra alatt megvolt csatlakozástól számítva.
más a felhasználói felület, és talán gördülékenyebb az új cucc.
próbálkozni kell, meglesz az.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
radírfej
senior tag
rádugtam a pc suitra, azt mondta van frissítés, akarom e telepíteni. amikor azt mondtam igen, akkor letöltötte a lg mobile update-t és azzal ment tovább a frissítés.
és először sokat szarakodtam nep közben, a letöltésnél mindig megált az lg update, de este semmi ilyesmi nem volt, a frissítés 4% megáll pár percre, de aztán folytatódik.
64 bites VISTA van a gépemen, ami talán nem a legelterjedtebb, de itt semmmi gond nem volt, szemben xp-vel, ahol nem sükerült a frissítés mindenféle program, meg letöltési hibára hivatkozva.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Naras
őstag
A PC Suite is az LG Update progiba tolja át a dolgokat, érdemesebb sztem kapásból azzal kezdeni.
Érdemes az SD kártyát kivenni, mielőtt az ember belevágna, el tudom képzelni, hogy az okozott valami driver problémát.
Ha valaki a folyamatos lecsatlakozás problémájába ütközik, első körben próbálja meg azt, hogy: aksi ki, és miközben a hangerő gombot lefelé nyomja, dugja rá USB - re.
Ekkor emergency módba kapcsol, és megpróbálja felismerni a cuccot, esetleg leszedi hozzá a drivereket (nekem win7 alatt megcsinálta magától, drivereket is talált).
Ha emergency módban indítjuk rá az LG Update - t, akkor el fogja dobni, ott normál, bekapcsolt állapotban kell lennie a telefonnak, mikor feldugjuk.
A frissítés során az updater fogja emergency - be állítani, amikor szükséges.
A normal metódus az, ha a 3. pontban, a Telepítési szakaszban 4% - nál emergency módba kapcsol a teló, majd nem sokkal később jön egy restart, ami után ismét emergency módba vált.
Ez gyakorlatilag egy azonnali művelet, tehát nem vesz perceket igénybe, olyan gyorsan tölt a teló, mint máskor is.Mikor újra bejön az emergency, az állapotjelző sáv tovább tölt, s felmegy az új ROM.
Akinek itt valami nincs renben, annak valószínűleg nem lesz jó.
Mellesleg amennyire elnézem, érdemes akár fogni magát az embernek, és egy flasherrel feltenni valamelyik ROM - ot.
Mellesleg nekem gyors a 2.1, semmi fagyás, vagy akadás.
A gépelésnél, a kijelző érzékenységével kapcsolatban sem tapasztaltam semmi extrát.
Az első hozzászólásban publikált root illetve app2sd - t tettem fel HR után, és csak azután kezdtem el appokat installálgatni.
Az új felületet itt-ott még kicsit szokni kell, de ennyi.
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
Sztem tedd fel flasherrel... igazság szerint a kdz file leszedhető, a flasher szintúgy, leírás is van itt valahol, az eredmény pedig ugyanaz... csak a megvalósítása más...
...és ahogy elnézem, még az is lehet, hogy könnyebben fog menni a dolog, s kevesebb eséllyel szál el...
Egyébként nekem még az tűnt fel a 2.1 - ben, s ez kicsit negatívum, hogy amikor az oldalára döntöm, több másodpercbe is bele telik, mire elforudul a képernyő... 1.6 on alig döntöttem meg a telót, már fordult is utána kb. azonnal
-
Naras
őstag
Figy, ha már úgyis ilyen jól eldumcsiztál velük, küldd el nekik ezt az oldalt:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/ezlooks_to_csmg_noti.jsp
Kíváncsi vagyok mit mondanak rá...
Mi van, ha ez a lista nem is valódi, ha a 2.1 a telómon nincs is, az egész csak átverés, és a Matrix fogja vagyok! Ti megmenekültetek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz kliszi #10060 üzenetére
Nem tudtunk még rájönni, hogy mi alapján lehet az egész...
A párod telefonja kapásból látta, vagy annál is várni kellett?
Amennyire eddig kiderült, úgy tűnik, hogy valaki vagy látja, vagy nem...Ha mégiscsak az van, hogy valamiféle sorrend alapján jön be a dolog, akkor is lehet, hogy nem látod az egyiken, hiába vetted egy napon, mert a telefonok kiadása lehet más.
Max az egyik többet kallódott a raktárban...
Ha nagyon fel akarod tenni, neked is azt tudom ajánlani, hogy nyugodtan dobd fel "manuálisan" külsős flasherrel.
Itt találod a linkeket a ROM - hoz, flasherhez, és a leíráshoz.
Igazából ez a megoldás sem bonyolultabb, mint a "hivatalos", és az esélye sem több, hogy valami hiba csúszik a gépezetbe...
[ Szerkesztve ]
-
Stevee83
aktív tag
válasz kliszi #10213 üzenetére
Nem kötözködés (na jó picit :-D ) az IMEI szám :-D Biztos hogy van közötte különbség, bár nem értem mit sz*roznak eddig! Ha frissíteni akarsz ajánlom a kézit. Elsőre én is féltem tőle, de pikk-pakk meg lehet vele csinálni! :-D
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kliszi #10215 üzenetére
Amelyikkel sikerult, nézd meg a verziót. Ha open hun, valszeg a masik is arra fog... az meg mehet kezzel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
miselin
tag
válasz kliszi #10245 üzenetére
Letöltöd ezt, és ezt. Az előbbi a flashelő program, a második a 2.1-es magyar firmware. A KDZ_FW_UPD_EN.7z-t kicsomagolod, először fel rakod belőle a msxml.msi-t, utána rádugod a telefont a gépre (telefon kipapcsolva, aksi, sim, sd kiszedve) aztán pedig elindítod a KDZ_FW_UPD.exe-t, Rendszergazda módban. A program beállításain nem változtatva (3GQTC és DIAG) kiválasztod a KDZ file résznél a második linknél letöltött firmware file-t (V20A_00.kdz), majd Launch software update. Vársz amíg lemegy és kiírja, hogy "Finish all test". Ekkor kiléphetsz a programból, összerakhatod a telót, és bakapcsolhatod. Az első indítás kicsit tovább fog tartani. Upgrade után nem árt egy Factory Reset.
Fontos, hogy egylőtte fent legyen a PC Suite, mert akkor a diverek is fent vannak. De a PC Suite ne legyen elindítva!!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
Naras
őstag
válasz kliszi #10419 üzenetére
Hát, nemtom... amennyire én látom, a gyári frissítéssel is legalább annyi problem adódott, ha nem több... volt, akinek a szervízben kötött ki a telefonja miatta, manuálisnál is, de ott azóta már kiforrottabbak a technikák, azaz a leírás alapján pik-pak, és nagyon egyszerűen meg lehet csinálni... lehet érdemesebb lenne úgy (bár jómagam végül a hivatalos megoldással szenvedtem fel a cuccot, de nagyon sokan megcsinálták manuálisan... olyanok is, akik végig a hivatalosra vártak, majd megúnták...)
-
LouiS22
veterán
válasz kliszi #10605 üzenetére
Az üfsz azt mondja, amit leírtak, mondtak nekik. Van egy folyamatábra, amit követnek, ha keresztkérdést teszel fel, akkor türelmet kérnek, és a felettesükhöz fordulnak, aki valszeg szintén nem tud mit mondani.
Ezzel nem őket minősítem, mert ők is csak a munkájukat végzik, ráadásként ők kapják az arcukba az összes szidalmat a felhasználóktól.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Naras
őstag
válasz kliszi #10671 üzenetére
Hát, most vagy megmaradt benne, hogy már lett egy teló frissítve, s emiatt nem,
vagy félreértelmez valamit, s rosszul látja, hogy V20a, s ezért nem dobja fel, hogy van frissítés... Lehet, hogy másnál is ez a helyzet?Mi lenne, ha uninstallálnád a PC Suitot is, meg az LG Updater - t is, és megpróbálnád újbol?
-
neorow1
aktív tag
válasz kliszi #12190 üzenetére
1. Próbáld meg a RockPlayer nevű lejátszót (Market)
2. Ha nem megy akkor olyan kodekkel van tömörítve amit a telefon nem támogat, konvártáld át.#12191 Igen, megcsinálhatod, csak figyelj, hogy semmikép ne szakadjon meg a kapcsolat mert volt már akinek utána a teló nem látott semmilyen memkarités csak a reflash oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz kliszi #12430 üzenetére
http://www.google.com/mobile/navigation/
kell neki internet is, de még ha lenne neted, akkor se menne, mivel Magyarország nem támogatott ország még tudtommal...
ha offline GPS navigációt akarsz alap szinten (nekem nagyon bevált) és legálisan, használd pl. a Locus-t , ebben mikor van neted, letöltöd pl. a google map-ról a lay-ereket, amiket akarsz, és eztán már offline vagy, akkor elég a GPS is...
(használd a google keresőt amúgy, meg az app-okra ott van a Market, ennek is van keresője, mielőtt megkérdeznél hogy honnan tudod letölteni )
Motorola Moto x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest