Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok!
Lenne valaki szíves és írna pár sort a készülékről.. képminőség, üzemidő stb.. Tegnap sikerült elhagynom a G2 -est.. megőrülök... ma este biztos megérdemlek pár üveg sört.
Ez röccenés dolog ami a qhd "miatt" van és a tesztben is említik mennyire ütközik ki? Előre is THX ! -
Gempas 70
aktív tag
Basszus.... pedig lehet, hogy nem lesz más választásod. gariztatnod kell és ezért nem viheted más szervizbe.
De azt írod, hogy 2 helyen a burkolat reped.. Azt hogy cserélnék ki? Kiszednék a belsőt meg a displayt és átraknák másik házba?? Lehet, hogy kapsz újat? Hmm[ Szerkesztve ]
-
Gempas 70
aktív tag
válasz szabochris #5525 üzenetére
ezen felkaptad a vizet? ááá...
-
Gempas 70
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A topikot már jó ideje figyelemmel kísérem és igazából lenne egy nagyon láma kérdésem..
Miért kell a root ? ( Nem röhög ! ) Mert olvasva a sok véleményt kiderül, hogy nem is olyan egyszerű ez a barkácsolás.
Mi lesz jobb? Gyorsabb lesz, nyerek + 2 óra akku időt, jobb fotók, leszedek gyári cuccokat amik nem kellenek és akkor még jobb? vagy mi? Ha jól emlékszem valamelyik topikban ahol ezt tárgyalták az volt a bevezető, hogy " aki nem tudja mi az annak nincs is rá szüksége" ez tök jó... Miért? Akinek szüksége van rá és tudja mi az előnye az úgy született?? Na a lényeg: milyen mutatói változnak meg a telefonnak alapjaiban? Előre is thx a válaszokért.Ui. Vagy ez elsősorban a szolgáltatón keresztül megvett telókra értendő? A független telókra nem? Thx
[ Szerkesztve ]
-
Gempas 70
aktív tag
OK. köszi a válaszokat.
Nekem nem kell root.. Na most a G3 az jó a gyári cuccal is? vagy erősen igényli a beavatkozást,
G2 -m volt amíg nem hagytam ott valakinek ajándékba a benzinkúton.. és most ezen a G3-on filózok csak hát megnőtt a lelkem. A Sony Z3c meg kisebb.. bakker de sok bajom van.. -
Gempas 70
aktív tag
Bocsánat, ezt nem ebbe a topokba szántam
[ Szerkesztve ]
-
Gempas 70
aktív tag
válasz Pistakiss #6739 üzenetére
Tapsvihar neked jár bóbita... Kissé frusztráltnak tűnsz..Nyugodj le. Mint látod nem a tartalmára írtam ráadásul nem bántásnak szántam. Ha a tartalmát boncolgatnám akkor a frusztrált szó nem lenne elég kifejező tekintettel arra, hogy elhajtod a búsba utána pedig válaszolsz a kérdésére. További szép estét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Windows 11
- Energiaital topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs