Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3701 üzenetére
Szerintem annyi a megkötés, hogy azonos méretű legyen, mint a kijelző. De a system/media mappában van egy bootanimation.zip, és egy shutanimation.zip. Őket kell root jog mellett kicserélni. Szerintem ha a fájlnévre keresel a Googlegal, és a QHD felbontást is mellé rakod, akkor lesz találat.
De azért ellenőrizni praktikus a felbontást!
Kibontva ott vannak benne a képek
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
nagyúr
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3728 üzenetére
Csak akkor frissítsd ha nem probléma, hogy utána nem indul a teló. Ha akarod használni, akkor inkább hagyd ki. (csak a gyári recovery mellett indul el)
A zippet nézd meg, elég a bootanimation.zip -et belőle a system/media mappába rakni. Szerintem NE akard keresztbe szerkeszteni -rw-r--r-- jogokat kell neki adni.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #3730 üzenetére
fene, elcsesztem a képet.
na mindegy, csak példa, special részt akkor hagyjuk mindig nyugton?
mi történik ha miután R/W-ként nyitottam meg, nem mountolom ismét R/O-ként és úgy lépek ki a root explorerből?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gentleman123
csendes tag
válasz Zola007 #3735 üzenetére
Azt nem tudom, hogy pontosan mi kellene a bootanimation.zip felépítése legyen, de én leszedtem egy A820_update_patch_from_2.2_to_2.2.1.zip fájlt és abból tettem át a boot és shutdown animation zip-eket és tökéletesen működik.
Gondolom CWM-el visszaállítható ez a zip fájl, az általad linkelt fájl is CWM-el telepíthető patch-nek tűnik.
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3744 üzenetére
Az a boot.img része. Egy másik rom, pl Cappa72 féle, a gyári Lenovo feliratra cseréli ezt (és az animációt a Lenovo animációra). Valóban nem a bootanimation.zip része.
-
gentleman123
csendes tag
válasz Zola007 #3749 üzenetére
Van egy update.zip létrehozó szkript innen, alá is írja valamilyen teszt kulccsal, csupán az a kérdés, hogy a gyári recovery ezt elfogadja-e.
Összedobtam egy update.zip-et, ami csak a bootanimation.zip-et tartalmazza, de kipróbálni nem tudom:
http://data.hu/get/6936636/update.zip -
nagyúr
válasz Zola007 #3778 üzenetére
Nos akkor:
A gyári recovery-vel működik a "gyári adatok visszaállítása" menüpont.
Ezzel működik a gyári frissítés is.
A gyári frissítés a Lenovo szerverről húzza le a frissítést.
A minideal-es és Lenovo-based-mod ROM-ok, amik többnyelvűek (multilingual vagy multilanguage), azok Lenovo-OTA frissítés során elvesztik a root hozzáférést, a google alkalmazásokat, a többnyelvűséget (kínai és angol lehetőség marad rajta) és az esetleges módosított recovery-t.mert a gyári <3e> recovery-vel nem sokra megyek majd később
Úgy általában kevés dologra használható.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3790 üzenetére
Nekem a visszaállítás mind CWM, mind TWRP alatt sikeres volt, de csak átpartícionálás után. Előtte hibára futott. (de az advanced restore csak datát vissza állítva jó volt CWM-ből)
De te bele túrtál a system partícióba. A neve ellenére ezen a partíción a gyári visszaállítás nem változtat semmit.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #3850 üzenetére
Még annyit, hogy amíg fent volt az XP driver, sajnos manuálisan sem lehetett beadni másik illesztőprogramot az illesztőprogram frissítése vagy hardver telepítésén keresztül.
Ki volt szürkítve a menü, ezért kellett kiírtani mindenféleképpen az XP driver fájljait.4 dolgot valószínűsítek:
- valami nem tökéletes a driver installerében, hiányos optimalizálás 64 bites Win7-re
- a napokban (09.13, mily meglepő: péntek ) rakott fel a Win7 körülbelül 20 új frissítést
- korábbi Easytether vagy Samsung KIES driver szólt bele
- régebben volt a gépre kötve egy moddolt HTC Desire, esetleg ahhoz lehet köze[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
vegyszer
addikt
Könnyen megedhet, hogy pontosan emiatt nem megy nekem fel W7x64 alatt a driver (míg ikszpé alatt, ha tizedik nekifutásra is, de felment). Rá fogok a körmére nézni.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ez szép munka volt. Így egyben mehetne a nagy gyűjtőkalapba a leírásokhoz. Köszi.
(#3859) cappa72:
"(#3780) gusthy Ez az izé most felajánlott egy 149-es frissítést.
Tudunk róla valamit?"Lehet, hogy ezért jött ki 149-es, mert a 147 nem volt valamiért jó.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz Zola007 #3869 üzenetére
/system/media/ könyvtárba a megfelelő (0644) jogokkal és én egyből oda tettem, ott adtam meg neki a jogokat.
Lehetett ez a probléma oka?
Nem, ez nem aktív használatú fájl, szerencsére. Ez miatt nem szabad összeomlania egy rendszernek.
"Az kell a /system/media/ könyvtárba a megfelelő (0644) jogokkal" helyett lehet, hogy "már a megfelelő jogokkal kell odamásolni"-t kellett volna írnom. Legközelebb kicsit óvatosabban fogalmazok.Az aktív használatú fájlok rendszerint a /system/framework (és /system/app) könyvtárban vannak, oda betenni fájlokat már csak jogosultsággal szabad. Itt jogosultság helyes beállítása nélküli bemásolás azonnali rendszerösszeomlást eredményezhet. Aztán bootloop... (még SE Xperia Neo-n volt néhány álmatlan percem...)
@(#3872) cekkk
Kaptam értesítőt, csak nem tudom megnézni (blokkolt url), meló után majd rápillantok. Köszi![ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3878 üzenetére
Most mire gondolsz?
Nem esik le... de komolyan.
A factory reset a gyorsítótárat, a data partíciót, és az androidsecure mappát (ez nem azonos a belső sd tárhellyel) törli, ez nekem ment nem gyári rommal is. (TWRP alól, átpartícionálás nélkül a belső sd érintetlenül megmarad."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #3882 üzenetére
jaaaa Kapizsgálom.
Tehát anno átpartícinálás ELŐTT valóban a restore a data partíciót nem jól állította vissza (a CWM biztosan, és a full restore után kellett kézzel egy csak datára vonatkozó restore-t alkalmazni) Az átpartícionálás után, igaz, TWRP alól, de nem tapasztaltam ilyet. És valóban SD hibára panaszkodott a CWM. De ugye ez m,ost 14 mb, és nincs is csatolva, valamint a CWM/TWRP mentési/visszaállítási skriptek őt békén hagyják, (persze ettől még logikailag lehet sérültnek látszó, csak mivel nincs használatban, nem sok vizet zavar.)
Amiért én átpartícionálni akartam már látaltanban, az az volt, hogy a ZTE Blade is kapott ext partíciót as sd kártyám, jó volt az... ÉS használat közben, 2-300 mb appot leszedve jött az ismerős üzenet, hogy nincs elég hely. ÉS erre meg a felkiáltás, hogy BAKKER!!! VAN BENNED 4GB hely, azzal mi van???
[ Szerkesztve ]
-
-
n.andras74
aktív tag
válasz Zola007 #3902 üzenetére
Már 2 napja megvan a lenovo és nagyon bejövős... volt már okos telom, de a defy után talán az első amire ráillik hogy okostelefon. Nem fagy, nem akadozik ...szuper. Itthon csal Mac gépem van nem tudom, hogy lehet vele menteni stb...inkább megkérek valakit majd itt Somogy megyében ha van itt olyan 820as tulaj?
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
beg
veterán
válasz Zola007 #3932 üzenetére
Másrészről, ha egy barom vagyok és tönkreteszem az akksit (bár amennyire hülyebiztosak, 1,5 évet még mostoha körülmények közt is kibír) akkor veszek egyet 18 USD-ért bármelyik csájna oldalon.
Mercutio_: Tok témához: [link]
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
iMaverick
addikt
válasz Zola007 #3936 üzenetére
1,5 hét alatt hazavághatja az akkuját.
??? Ehhez minimum a budiba kell beleejteni a telefont. Azért nehogymár ha télen ott van a zsebemben a teló, és minden este feltolom a töltőre, akkor ilyen rövid idő alatt megnyekkenjen...
Nem vagyok nagy környezetvédő,
Én igen! Itt a cégnél is megszerveztem a dolgokat. Ami meg olyan, azt magam viszem vissza a szelektív gyűjtőbe. (Pl. a tárgyalóban ilyen kis 2 decis ásványvizes üvegeket szoktak a partnereknek adni. A számtech cuccok kartondobozait is visszaviszem, akárcsak a nyomtató tonnerek csomagolását. A tonereket meg egy újratöltős céghez hordjuk, bár mi mindig eredeti patronokat veszünk. Stb, stb.)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
nagyúr
válasz Zola007 #3942 üzenetére
Ezeket:
delete("/system/recovery-from-boot.p");
delete("/system/etc/install-recovery.sh");
delete("/system/media/bootaudio.mp3");
delete("/system/app/caivs.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.odex");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.apk");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.odex");
delete("/system/app/RenRenAccountService.apk");
delete("/system/app/RenRenAccountService.odex");
delete("/system/app/Sougou.apk");
delete("/system/app/Sogou.apk");
delete("/system/app/androidmarketu.apk");
delete("/system/app/SmsReg.apk");
delete("/system/app/SmsReg.odex");
delete("/system/app/MobileLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.odex");B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
válasz Zola007 #4022 üzenetére
Asszem az első cloud sync, a második valami customer care ha jól rémlik, harmadik a browser (csájna keresővel default ) az utolsó meg az app manager. De lehet, hogy tévedek, majd javítanak a kollégák.
-
weinmaker
őstag
válasz Zola007 #4119 üzenetére
Így csináltam ahogy írod, mert a google fordítóval lefordíttattam a kínai szöveget.
Na most a hangerő fel+powerre semmi nem lesz, max bebootol a telefon.
A hangerő le+powerre bejön a factoy menü, amiben ott van az sd update menüpont, de hiába választom, azt mondja nincs sd kártya, pedig de.Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
vegyszer
addikt
válasz Zola007 #5466 üzenetére
A teló a battery monitor widget szerint max 749 mAh töltés vesz fel, de jellemzően 4-500 mAh között van. 3 óra minimum, de sosem mértem még meg nulláról. Nem sokkal gyorsabb, mint előtte az USB töltés volt, de mostanában már nem megy a pc-m 0-24 - ben az év 360 napján. Így kellett más. A gyári ki sem lett bontva...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest