Hirdetés
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Ez komoly? A bitcoin bányászás miatt vagy mi?
-
MODERÁTOR
Azt én is észrevettem már ha utorrenttel letöltök valamit akkor sokszor megszakad a net, az IPTV megy, de ahhoz hogy a net helyre álljon a modemet újra kell indítani.
20 éve a Prohardveren
-
djculture
félisten
A uTorrent legfrissebb verziója (3.4.2 build:39586... Ja kár hogy az nem a legfrissebb a build 39710 a legújabb
-
Ez a verzió okozott olyan bugot nekem, hogy ha futott egyszerűen nem ment a net. Nem volt adat feltöltés csak futott.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Stonerice
őstag
2013-ban nálam egy éven keresztül az akkori Utorrent miatt recsegett néha a hang a gépen. Sokan alaplap chipsetre fogták, merthogy az ETRON usb vezérlő milyen szar biztos az az oka..
Hát nem! Ugyan nekem is elég soki dőbe és sok bosszúságba telt rájönnöm, hogy egy éven keresztüli verzióváltásoknak köszönhetően sem voltak képesek kijavítani ezt a hibát.
Akkoriban váltottam Bittorrentre, de 2 hónappal később már azzal is baj volt.Ma is van ehhez hasonló gondom az AMD Catalystal. Desktopon kurzor váltás közben textúrahibák lelhetőek fel Catalyst 13.9 utáni változatokba win 8.1-en.
Pofám leszakad. Már a gépben szinte mindent lecseréltem. Kivéve a ramokat. Nem számít hogy APU vagy dVGA.. ugyanúgy csinálja már régóta. Kivéve a 13.9 es és korábbi Catalsytokat, aminek ratyi a teljesítménye néhány játékban.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
KISDUCK
addikt
Én még a 3.1.3-at használom gond nélkül és a speedportnak semmi baja nincs vele. Még a reklámosdi előtt félre tettem a telepítőt és azóta abból élek.
-
lako05
tag
válasz Stonerice #10 üzenetére
Az AMD hihetetlen fostalicska drivereket gyárt. Nálam a HD6870-en nem kezelte rendesen a ventiket, vagy fél évig nem tudtam mitől indul újra a gép egy-egy erősebb játék közben, mire rájöttem hogy ha kézzel felhúzom a ventiket 100%-ra gond nélkül fut minden... Le is cseréltem egy GTX-re.
Szerk: próbáld ki a qBittorrent-et
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Az új uTorrent verziókkal amúgy is kurva sok probléma van, kifejezetten nem ajánlott a frissítés. Nem mintha bármi okból is kéne frissíteni egy torrent klienset. Amíg letölteni tud, tőlem lehet dos-os is.
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Tisztes szivas lehetett, nem dolgoznek ugyfelszolgalatoskent, nem lenne turelmem...
Regebbi verzioval semmi gond nem kell frissiteni, en BT 7.7.3 leragadtam, nincs okom hozza nyulni portable fut evek ota... A qbittorrent viszont nem rossz, azt raknam fel en is ha gond adodna.
A t-s routerek kapcsan nekem csak rossz tapasztalatom van, volt pirelli,speedtouch,zte fel evnel tovabb egy se birta, inkabb vissza kertem az analog telefont....es beraktam egy rendes routert.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Üdv!
A Cisco EPC3925 és ahhoz hasonló routereket is érinti?
off:
Van egy ilyen kintről kapott routerem. Gondolom szolgáltatóként más-más benne a szoftver (firmware).
Ezeket valahogy ki lehet okosítani, hogy tudjam otthon használni mint sima router? Vinném hátrébb a netet, jó lenne oda is a wifi szórás miatt.https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
Az uTorrent még nem pusztult ki?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Kolondrum #18 üzenetére
Én vígan megvagyok mindkettő nélkül. Winampot nem láttam már vagy tíz éve
(#19) Blindmouse
Évek óta NAS rajta Transmission daemon, távolról GUI-val menedzselve.
(#20) Lauda
Lassan az uTorrent is a Nero sorsára jut: minden sz*rt beleraknak, csak éppen az alapfunkcióját nem tudja ellátni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
creation
senior tag
2.0.2 már sok éve (kb mióta kijött )
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
-
kentucky
őstag
ZTE VDSL modem (speedport le lett cserélve torrent miatt anno) + Gargolyle OS-es router + uTorrent 2.2.1 -> Semmi gond
-
titán
Mivel tokeletesen es eroforrast kimelve mukododott a kliens, ugy gondoltam felesleges frissiteni. Az oldalakon ahol fent vagyok is elfogadott es megfelelo a kommunikacio is az oldallal. Szoval jok ezek a regi kliensek . Akinek regen bejott az utorrent, miert nem valt vissza valamelyik korabbi verziora?
-
-
anulu
félisten
-
szőröscica
addikt
Összefossák magukat a 2.2-től is. Build: 24683
Modem: D-LINK DCM-704, és valamilyen cisco isb 2201 doboz a tv-hez. IPTV + net.
Tudtok hasonló egyszerű, fapados, gyors klienst mint az uTorrent, és nem fekszik ki tőle az internet?
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
-
djculture
félisten
Nekem semmi bajom nincs vele egyszerűen csak tudni kell beállitani. Ott kezdődik hogy ha nem állitom be normálisan még a merevlemezt is 100%-ban terheli...
-
lako05
tag
Útólag kiderült, hogy mégis a BTC mineolás volt a ludas.
-
lako05
tag
válasz szőröscica #35 üzenetére
Szinte mindegyik lehasalt, Pirellitől a ZTE-ig... Mineoljatok BTC-t, de ne másnak Továbbra is qBittorrent FTW.
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Tudom nem idevaló, de segítene valaki aki ért az utorrent klienshez, Eltűnt minden letöltésem a programból. Leállt a gépem, mert lemerült az akkumulátor és mikor bekapcsoltam már ez fogadott.
Köszönöm!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Hunter2
addikt
létezik ehhez valami tool amivel át lehet migrálni egyszerre az összes futó torrentet utorrentből?
találtam githubon valami scriptet csak fogalmam sincs hogy kéne lefuttatni.
google-ztam egy sort hogy mivel lehet exét fordítani belőle de mivel sok mindenhez értek de a programozás nem ezek közé tartozik így hamvába holt a próbálkozás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Horgász topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest