Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Speeedfire #3808 üzenetére
Nekem a kinézete is jobban tetszik, de ez ízlés kérdése. Nem annyira hosszúkás már.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
szaby_gyerek
tag
válasz Speeedfire #3825 üzenetére
Arra érdemes figyelni, hogy európába szánt modellt fogj ki, és lehetőleg gyártói garancia legyen rajta. Ha találsz ilyent olcsón, akkor nyugodtan oszd meg a tapasztalatodat. Én is ezt keresek jelenleg.
-
szaby_gyerek
tag
válasz Speeedfire #3827 üzenetére
Ott elvileg jó. Ismerősöm gyári garisat kapott. Csak sajnos nincs gunmetal grey.
-
Maxxy10
addikt
válasz Speeedfire #3856 üzenetére
Én egy galaxy S3-ról váltottam M9-re az S3 jobban melegedett mint a HTC emiatt szerintem nem kell izgulni.. ebben hidegben még jól is esik a kéznek egy kis meleg
-
kekkola
senior tag
válasz Speeedfire #3870 üzenetére
"Olyan 5-6 SOT lehet kb netezés/fb/messenger mellett."
Ez alatt 5-6 óra bekapcsolt kijelzőt értesz? ha igen, az azért nem olyan rossz, sőt...
O+8T
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #3872 üzenetére
5-6 ora kijelzo ido nem eleg? Akkor vegyel inkabb egy nokia 3210-est.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kekkola
senior tag
válasz Speeedfire #3872 üzenetére
6-7 óra a G2-esemnek volt, ami kiemelkedő volt ilyen szempontból az akkori (és szvsz a mai) mezőnyben.
O+8T
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #3875 üzenetére
Nekem kb 4 orat bir ki igy, de egesz nap megy a net, es a bluetooth
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Badboys
őstag
válasz Speeedfire #3869 üzenetére
8 hónapos a telefon. Olyanoktól vártam a választ akikkel együtt kezdtünk az M7 fórumon. Ott egészen másként működött az egész. Sokkal segítőkészebb volt a társaság. Valójában csak ők tudtak volna a hangerőben segíteni. Arra tőlük vártam a választ.
A Hagoutshoz meg bárki hozzászólhatott volna. Ahhoz bőven elegendő a 8 hónapi tapasztalat.
Végül is ahogy láttam 3-4 napig szinte semmi hsz semmihez. Igen ráfoghatjuk dolgozunk a család. Nem is vártam azonnali választ. Tisztelt volt M7 es fórumozók részéről csalódás ért.Nem akarok személyeskedni kikre gondoltam.
-
pg1966
aktív tag
válasz Speeedfire #3879 üzenetére
A lezárás kirakható alulra negyedik gombnak, én ezt használom, így bármikor lezárható a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz Speeedfire #3881 üzenetére
A Hangoutsot én sem használom ezért tiltottam. Utána párszor kis ablak és benne a Hangouts szolgáltatás leállt. Telefonálás közben megint az ablak a Hang...... szolgáltatás leállt és kifagyott a tárcsázó és nem tudtam letenni. Ezért kérdeztem van e a kettő közt valami kapcsolat. Utána engedélyeztem a H........ t azóta sem ablak sem kifagyás. Szerény elképzelésem az,hogy a kettő mégsem független egymástól.
pg1966. Ez miként oldható meg ne kelljen a kikapcs. gombot használni?
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #3885 üzenetére
Csak akkor kapcsolja le ha hosszabb ideig inaktiv.
-
Maxxy10
addikt
válasz Speeedfire #3888 üzenetére
Nekem se látja a gyári lejátszó a zenéket.. mxplayer a filmeket se látja..
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #3888 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt bár én bs playert használok, ha még a memoriában volt a lejátszó, akkor hiába másoltam a rá filmeket nem látta, de amint ki szedtem a futtatott progik közül már jó volt.
-
Maxxy10
addikt
válasz Speeedfire #3901 üzenetére
Tökéletes, köszönöm
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #3939 üzenetére
Ritka gecik ezek, az elso ev tamogatasa azzal ment el hogy ki javitottak a hibakat amit a 5.02 ben voltak.
-
lezuvius
őstag
válasz Speeedfire #3944 üzenetére
Gyorsabb az M9 az appok első megnyitásakor. Visszafogva is jobb a 810 márcsak a combos GPU miatt is
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
lezuvius
őstag
válasz Speeedfire #3946 üzenetére
Te nem de másnak lehet a GPU is szempont
Szerintem egyikkel se jár rosszul az ember, az árkategóriájukban a legjobbak a véleményem szerint.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4078 üzenetére
Ez érdekes mert nekem max 4 óra
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4080 üzenetére
4g végig vagyis net bent és a bl is egésznap
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4082 üzenetére
Az energia takarekosmod?
-
zsolt0017
tag
válasz Speeedfire #4084 üzenetére
Tényleg fura, mert nálam 6 óra is nagyon felső (ha jól emlékszem el sem értem ennyit) ha csak nagyon alap dolgokat csinálok, az átlag olyan 5 alatt van. Szóval áruld el a titkod . Szerintem nézd el, hogy nehezen hiszünk neked, a phableteknél lehet 8-9 órás sot-t mérni, sőt azok közül sem mindnél. Azt az egyet pedig el kell ismerni, hogy bármilyen jó telefon is az általunk annyira szeretett M9, az üzemideje kb átlagos, főleg a flagshipekhez mérve. Ez az egy dolog, amit a SoC rovására lehet írni. Bár nekem ezzel sincs bajom, olyan még nem történt, hogy utazás közbe, vagy bármikor cserben hagyott volna, átlagosan pedig este dugom töltőre.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Speeedfire #4087 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a 7,5 óra böngészés és a 8,3 óra videólejátszás nem úgy lett mérve, ahogyan te azt elképzeled?
Ezek mérése mindent lekapcsolva, egyenként történt, tehát közben se SIM kártya nem volt a készülékben, se más nem volt aktív és semmi nem futott a háttérben, így egy üres rendszeren történt, továbbá ez idő alatt senki nem nyúlt a digitizerhez, még a böngészés teszt alatt sem, ebből következően érintéseket sem kellett regisztráljon és feldolgozzon a rendszer, ami a való életben nem fog előfordulni, sőt még a fényerő is fixre volt állítva, sőt a tesztek 3G-ről szólnak, ami szinte a legtöbb esetben kevesebbet fog fogyasztani, mint a 4G, aminek a jelerőssége is alacsonyabb és ettől függetlenül is többet fogyaszt.
Ha ehhez hozzáveszi az ember a használat alatt levő készülékén a háttérben futó folyamatokat és bármi mást, ami egy átlagos használat során meríti a készüléket, akkor egyből látható, hogy amit állítasz az hülyeség.
Persze, biztos el lehet érni a 8 órát vagy többet, ha mindent lekapcsolsz és nem használod jóformán semmire a készüléket és csak járatok a kijelzőt, de akkor ott a kérdés, hogy minek egy ilyen tudású készülék. -
spawn21
veterán
válasz Speeedfire #4087 üzenetére
Szerintem a telefon az átlagos 4 órát tudja. Talán kicsit többet
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
ferob
őstag
válasz Speeedfire #4145 üzenetére
Konkrét oka is van vagy csak az, hogy a 6.0.1 magasabb verzió? Mivel akkora egetverő változást nem hoz egyáltalán.
Ettől függetlenül a nyár elején várható a 6.0.1 frissítés, ha minden jól megy, addig pedig a frissebb készülékek kiváltsága lesz.
-
Sztupidka
tag
válasz Speeedfire #4145 üzenetére
Egyenlőre Ez a verzió jött ki. Majd elválik mi mit kapunk!
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Speeedfire #4163 üzenetére
nem látom h hol írják imx 214? mer sztem már vagyis remélem az újabb imx 258,imx 278 ... imx 214 kicsit beteges volt nekem ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Speeedfire #4165 üzenetére
akkor felejtős...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Speeedfire #4167 üzenetére
akkor marad a G4 .. nem csavargok megvárom a G5 ...
-
Diamond500
senior tag
válasz Speeedfire #4153 üzenetére
Ez szoftveres bug lehet? Másoknak is van ez a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Speeedfire #4170 üzenetére
Pedig jó lenne tudni, hogy ez most mi!? Vagy megoldást találni rá.. szerintem már írták volna mások is, ha minden készülen ilyen
:-$ -
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4172 üzenetére
Néha nagy ritkán tapasztalok én is ilyet, de ez engem nem zavar.
-
HoriBali
csendes tag
válasz Speeedfire #4234 üzenetére
Köszi!
Csak szinte mindenhol a melegedést lehet olvasni.
-
Bilux
veterán
válasz Speeedfire #4237 üzenetére
S6 edge plusz jobban melegedett nekem ha le volt terhelve mint ez.
Ennek a melegedési hisztériának csak az örül aki venni akar egy jó telefont. Mert a használt piaci ára a béka segge alatt van.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4240 üzenetére
Ne mond hogy gyorsabb mint az s6 az teljesen kizart.
-
Ubi
tag
válasz Speeedfire #4291 üzenetére
Én tegnap este csináltam egy resetet.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
fravik
tag
válasz Speeedfire #4294 üzenetére
Nekem lag egyáltalán nem jelentkezett tegnap óta, nálam is mintha gyorsult volna... én tuti nem resetelek, szerintem ennek így kell(ene) mennie jól... Nem lehet esetleg valami egyéb szoftveres probléma?
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Ubi
tag
válasz Speeedfire #4294 üzenetére
Tegnap nekem is voltak meg-meg akadások, azért csináltam meg. De azóta semmi. Sajnos nekem is ráment vagy 3 órám, de megérte.
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
viktor82
őstag
válasz Speeedfire #4439 üzenetére
Köszi
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Varoz
addikt
válasz Speeedfire #4534 üzenetére
Ez felesleges kukacoskodás.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4549 üzenetére
Tettem egy probat az mxel ez egy ritka szar smallville 1 resz test elindul de akad, ha kapcsolgatom a kodolasokat, siman kifagy, ezt tobbszor eljatszotta, olyan is volt hogy hivtak kozben es kifagyott. 100 szor inkabb a bst hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
Bar1
aktív tag
válasz Speeedfire #4587 üzenetére
@Speedfire
@Dreamie
Köszönöm a tanácsokat, akkor lehet, hogy mégis rá kellene szánnom magam a gyári visszaállításra a merülés miatt. Talán a kameránál is eltűnik az eddig nem létező fénykezelési hiba. -
stilo18
addikt
válasz Speeedfire #4600 üzenetére
Köszönöm szépen. Az előlapi UP kamera tényleg azt tudja mint amit az M8 tudott? Mert akkor azzal viszont elégedett leszek...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
no more
veterán
válasz Speeedfire #4600 üzenetére
Hehe, azt írják, hogy jobb mint a Z3 kamerája.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #4664 üzenetére
Enyemen karcok sincsenek.
-
ffodi
veterán
válasz Speeedfire #4861 üzenetére
Igen, a legtöbb az...
Szerintem is ocsmány lett/lesz az új HTC (ha ilyen lesz), az előlap elvesztette az egyedi vonásokat és egy fos tömegtermék kinézete lett (nekem pl. tetszett a fekete HTC sáv ). Sajnálom, hogy így elcseszték, marad az M9, aztán ideje más gyártó után nézni, ha ez így marad.......
Szerk.: Az M7 amikor megjelent, ott elfogott a "must have" érzés. A szar kamerája (lilulós) ellenére imádtam. Aztán az M8 nem hatott meg különösebben, az M9-nél pedig ismét azt éreztem, hogy ez kell......itt most mást érzek.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
umfrider
senior tag
válasz Speeedfire #5323 üzenetére
Nekem Desire Eye-n volt 1-2x Android 6.0 alatt. ( szerintem meglehetősen bugos lett ez a droid. Ráadásul ugyan azon hibákat észlelem htc-ken )
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Tiger.
nagyúr
válasz Speeedfire #5323 üzenetére
Nálam jó.
-
istnag
addikt
válasz Speeedfire #5459 üzenetére
Gyáriban tolj egy fél egységet a Telítettségen/Kontraszton/Élességen fel. Szemnek kellemesebb képek lesznek. Legalábbis én így vettem észre, M8-on is és M9-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest