Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hav
tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha valaki már találkozott hasonló problémával. Adott egy Desire S. Minden rendben vele, stabil, gyors és nem fagyogat addig a percig, míg a készülék le nem megy stand by üzemmódba, azaz le nem kapcsolja a kijelzőt. Amint ez megtörténik a készülék kifagy, nem jön vissza belőle, nem elérhető. Sajnos újkora óta ezt csinálja, de a garanciája már nem érvényes. Ázva nem volt, mert járt már szerelőnél és nem látható rajta ázás nyom, de nem tudta megfejteni mi lehet a hiba forrása. Szoftverezésen is túl vagyunk...
-
hav
tag
Eredetileg 2.3.5 volt rajta, amikor rootolva lett, akkor került rá a 2.3.3. Főzött rommal nem próbáltam, nem hiszem, hogy olyan gond lehet, amit a főzött megoldana. Másik akksival még nem volt módom kipróbálni sajnos, de lehet nem rossz ötlet. Ha megtalálod, hogy hol foglalkoztak a témával jelezd kérlek. Köszi
-
hav
tag
Csont üres a teló, a setcpu azért lett feltéve rá, mert kipróbáltuk azt, hogy mi van akkor, ha vissza vesszük a proci teljesítményét, gondolván itt arra, hogy hátha ez megoldja a problémát. De sajna semmi sem változott. 2.3.3, 2.3.5el tesztelve, de a hiba maradt, így nem hiszem, hogy szoftver kérdése lenne és igen, tőltőn minden rendben!
-
hav
tag
válasz petipetya #6888 üzenetére
Kihagytam? Szénné hekkelve? Nincs olyan dolog amibe ne lett volna beletúrva? Én úgy gondolom leírtam mindent, azt is hogy 2.3.5 volt rajta alapból és új kora óta ezt csinálja. Próbáltuk szoftverezni, rootolni azért, hogy setcpuval vissza vegyünk a proci sebességéből, hátha akkor változik valami. Főzött rom még soha sem volt rajta. Ezen kívül meg lett bontva a készülék, mert ugye a szoftveres dolgok nem segítettek így arra gondoltunk hardver hiba, esetleg beázásból eredő zárlat lehet a ludas, de ennek sem volt nyoma, így össze lett szerelve. Nem kontárkodtunk, pár éve már foglalkozunk telefonok szervizelésével.
Ha a félre érthető voltam az előző hozzászólásokban és tényleg így lehetett érteni, akkor elnézést...
-
hav
tag
Üdv!
Lehet, hogy hülye kérdés, de felteszem. Egy ROM melyik része felelős a Wifi működésért? Konkrétan van olyan része egy ROMnak, aminek "cserélgetése" hatással lehet a Wifi működésére?
-
hav
tag
A gondom az, hogy a készülék nem tud vissza jönni stand by állapotból. Ezt értsd úgy, hogy ha lezárod a kijelzőt, akkor lefagy a telefon és csak akku ki-be után tudod vissza kapcsolni. Ez kb. fél évig úgy működött hibamentesen, hogy fel volt telepítve az Advanced Wifi Lock nevű program. Most lett csinálva egy reset és most ezzel a programmal sem akar valamiért működni. Egyébként az érdekes az, hogy amíg a készülék töltőn van hibamentes a dolog.
-
hav
tag
Nos! A készülék teljesen üres. A hiba csak akkor nem jelentkezik, ha a készülék töltőn van, vagy ha van aktív Wifi kapcsolat és fel van telepítve az Advanced Wifi Lock. Eddig ezzel a programmal tökéletesen működött, annyi volt hogyha koppra merült akkor csak akku ki-be módszerrel kapcsolt vissza, de eddig ki-be lehetett kapcsolgatni a wifit, váltott egyik routerröl a másikra, szóval úgy működött ahogy kell. Kezdett lassulni a rendszer és csináltam egy gyári visszaállítást, mem kártya formattal. Vissza tettem rá az AWL-t. Most ott tart a dolog, hogy töltőn és aktív Wifi kapcsolat mellett működik, de amint megszakad a wifi (elmegyünk itthonról) vagy csak kikapcsoljuk a wifit a készülék a kijelző lekapcsolása után csontra fagy, ha hívod nem elérhető...
"
geckowize:
"S-offolt készüléket forgalmazhat alapból a T-mobile? T-től van de kártyafüggetlen"Nos, ennek a valószínűsége úgy kb. nulla. Valószínűleg buherás telefon"
Ehhez csak annyit, hogy cimborám most vett a Vodától egy S3at és nagy meglepetésre a készüléke független...
[ Szerkesztve ]
-
hav
tag
Üdv!
Tudtok nekem adni egy linket gyári ics romhoz? Kerestem, de nem találtam, biztos elkerülte a figyelmemet. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest