Hirdetés

2020. augusztus 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) rdt89


rdt89
(addikt)

Hát sajnálom, hogy Ubi-ék mobilos játékra pazarolják a tehetségüket, ja abból több pénzt lehet kisajtolni, mint ha egy Prine of persia-val rukkoltak volna elő.

(#2) markknight


markknight
(őstag)

Hosszú évek után, itt kell találkozni Sam Fisher-rel, egy mobiljátékban? Jézusom:D

(#3) kolopele


kolopele
(addikt)

Felderengett emlékeim között, amikor még 100-200 ezret is ráköltöttem havonta egy-egy mobil játékra, csak hogy tovább tudjak bennük haladni...............Aztán ugyanezt csináltam az AC Origins esetében is, kicsit az Odysseynél is, csak már PC - n. Mindenki pénzből él, ez van, a UBI meg is látta ebben a lehetőséget erősen.

(#4) rdt89 válasza kolopele (#3) üzenetére


rdt89
(addikt)

Ne haragudj, de jól olvastam? Mobiljátékra havi 100-200 ezer forintot? :Y

(#5) kolopele válasza rdt89 (#4) üzenetére


kolopele
(addikt)

Volt egy hosszabb konzolos korszakom, még az Amiga 500 - ast követően, majd hosszú évekre abbahagytam a videójátékozást. Megszülettek az ikrek, 6 évesen kaptak egy-egy tabletet, és közben újra kedvet kaptam a játszadozáshoz, vettem én is magamnak, és közben úgy belelendültem, hogy nem bírtam elviselni, hogy most megint egy fegyver miatt nem lehet tovább haladni, és csak vettem, vettem, plusz a gyerekeknek is. Aztán 9 évesen kaptak számítógépeket, onnan már egyenes út vezetett az örök kísértésbe :DDD

(#6) rdt89 válasza kolopele (#5) üzenetére


rdt89
(addikt)

Igen sajnos ez ilyen. Én ezért hagytam ott a pc-t és mentem át konzolra, mert annyi pénzt öltem bele, hogy másra nem is maradt, és megunva eme hülyeséget átpártoltam konzolra és próbálom a játékok megvételét premiernapon is megállni és megvárni a nagyobb akciókat, de van amit muszáj előrendelni, mert kell /Forza amit a Motorsport 6 óta Ultimate csomagba veszek mindig előrendelésbe, itt nem tudok gátat szabni/ :C Mindenesetre jól tolod :D :DDD

(#7) kolopele válasza rdt89 (#6) üzenetére


kolopele
(addikt)

Konzolom még a N64 van meg, plusz egy Amiga 1200 - asom, az újabbak közül meg egy PS4 Pro, de várom a PS5 - öt, na meg a 3080 Ti - t a 4k miatt. A srácok idén voltak 12 évesek, kaptak egy kicsit komolyabb gépeket, amikben jelenleg 8700 - as procik meg 2060 - ak duruzsolnak, azokkal ellesznek még egy ideig. Kellenek is a jó gépek, ha minden így megy tovább, itt már csak digitális oktatás lesz.

(#8) toronyhaz válasza rdt89 (#4) üzenetére


toronyhaz
(tag)

Van egy iserősöm aki több mint 1 millió Ft-ot költött el a world of tanks mobilos verziójára. Fogalmam nincs hogy van e még másra. Ha nincs kaszinó valahol el kell verni a lóvét...

(#9) kolopele válasza toronyhaz (#8) üzenetére


kolopele
(addikt)

Addig nincs semmi baj ezzel, amíg minden másra is van, és a családnak meg van mindene. A baj akkor kezdődik, amikor valaki az összes pénzét elveri ilyenekre. Az otthoni játszadozás meg nem hasonlítható össze egy szerencsejátékkal szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#10) gabor7th válasza rdt89 (#1) üzenetére


gabor7th
(addikt)

Elvileg jön a "Quaratine" játékuk is, én csodálkozok, hogy ide nem rakták ki.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#11) toronyhaz válasza kolopele (#9) üzenetére


toronyhaz
(tag)

Azért lenne mire költenie. De ő tudja. Nyilván igen,ha van rá keret és NEKI megéri akkor csinálja. De én pl az új konzoljáték árakat is sokallom. Mert ugye nem a játékok drágák hanem itthon alacsony az átlagkereset.

[ Szerkesztve ]

(#12) kolopele válasza toronyhaz (#11) üzenetére


kolopele
(addikt)

Én sem költenék ennyit ezekre, ha nem lenne mindegy mire megy el. A család az első, ez a lényeg. Aki keveset keres az ossza be észszerűen a pénzt.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.