Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz soultrapp #3615 üzenetére
Bluetooth hangszórót használok vele én is. Sajnos a Wifi és a Bluetooth nem fér meg jól egymással, ami azt jelenti, hogy ha együtt használom őket (mondjuk Spotify), akkor hamar eldobja a wifi-t. Egy Bluetooth kikapcs és Wifi újracsatlakozás után minden a régi, de együtt a kettő nem megy. Ezt elvileg egy router kalibrálással meg lehetne oldani, nekem egyelőre nem ment, így csak a telefon belső tárhelyéről megy a zene és ilyenkor mondjuk a tabról netezem.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz soultrapp #3853 üzenetére
A hálózati sebesség mindig érdekes téma.
Aki nem tudná, jó ha tudja, hogy pl. egy hálózatra azt írják 120mb-es, az csak egy elméleti maximum. A valódi sebesség sok mindentől függ. Nem mindegy: mekkora a térerő, van-e zavarás és persze még mindig az az igazság, hogy egy hálózatnak az lesz a valódi max sebessége, mint ami a hálózat leglassabb elemének a sebessége - pl. egészen lebontva addig, hogy gép/telefon esetén milyen erős a processzor, mekkora memória, a tárolóhely mekkora írási sebességgel bír, ... stb stb.
Pl. ha memóriakártyán van a mentési hely, akkor tuti nem lesz meg a maximum sebesség.
Hiába Sony EVO kutyafüle Class10 csúcskártya is a kiszemelt, akkor is jóval alatta van egy asztali PC-ben csücsülő HDD sebességének (SSD-ről nem is beszélve...)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
JoeCockBill
senior tag
válasz soultrapp #3907 üzenetére
Engedèlyez,korlátoz,èrtesît
ezek közül az értesít azt jelenti, hogy értesít ha értesítést akar küldeni
és akkor meg is van a válasz az utolsó kérdésre is
az első kettőre sajnos nem tudom. vagyis tudom hogy át lehet, csak azt nem hogy hogyan, nekem plus van azt nem lehet HDra állítani[ Szerkesztve ]
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Pickit3
aktív tag
válasz soultrapp #3907 üzenetére
A felbontást a beállításokban a képenyőkímélés néven fogod találni, ilyenkor újraindul a telefon, de HD módban. FullHD-ba állítás ugyanígy zajlik. FullHD-ban a képernyő idő nekem 5,5-6óra, de HD-ban 8 óra körül szokott lenni.
A push üzenetek ami a lehúzható értesítési sávban jelennek meg. Ha azonnal meg akarod kapni pl az üzeneteidet akkor engedélyezettre kell állítani, az értesít az csak arról értesít, hogy történt valahol valami valamivel és az elutasít meg szerintem értelemszerű.
-
-
válasz soultrapp #9096 üzenetére
(#9088) royalka Ezt próbáljátok ki.. ugyan az lesz majd a tv-n mint a telón. Nem csak képek meg videókat jáccik mint a gyári.. Ezzel lehet gémelni is.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
monti0222w
addikt
válasz soultrapp #9193 üzenetére
Nem, nem erősebb legalábbis a processzor biztos nem, a grafikus csip erősebb benne és ennyi! Kevesebb a ram az aksi kapacitása, és van akit ez is érdekel vásárláskor, nincs benne rádió. Az EMUI is jobb mint a Samu felülete, jobban megvan írva, sokat meg nem változott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Samsung A70
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest