- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor számíts rá szállítási költséget, vámot (remélem van legalább 50% ilyesmire, a pontos mértékét nem ismerem), jövedéki adót, kisker és nagyker árrést, a belföldi szállítást és mindezek összességére az ÁFÁ-t (meg fogsz lepődni, de ezt az országba beszállítás költségei után is ki kell fizetni!).
-
törölt tag
Nem sokat számít, hogy más országban mi a helyzet. Mert pl miért pont Dubai-hoz hasonlítod a magyar árakat? Miért nem valamelyik EU országéhoz? Mert akkor az derülne ki, hogy nálunk fele annyiba sem kerül? Mások a kulturális és adó/jövedéki viszonyok.
Ellenpélda: próbálj meg mondjuk Új-Delhiben a hentesnél marhahúst venni. Lehet kicsit sokba fog kerülni, talán magába az életedbe. Ehhez képest Mo-on nem kerül semmibe...
-
csimav
őstag
válasz
#65675776 #16 üzenetére
Oké, értelek.
Én személy szerint nem pipázok sokat, csak havonta egyszer-kétszer. Viszont ami miatt néha nagyon ideges vagyok, hogy a kedvenc dohányom, az Al Fakher M.O.-on 1200 Ft, és csak 50 g-os. Ott kint Dubaiban kb. 80-100 Ft-ra jönne ki.És ez most még drágább lesz...
-
törölt tag
A dohányzást úgy ahogy van elítélem. Bár nem a pipások tehetnek róla, de az utcai szemét 95%-a a dohányosoknak köszönhető (a primitív fiatalságról most külön nem emlékezem meg, mert az átfedés elég erőteljes).
Egyébként meg csak azért mert engem érdekel valami még nem jogosít fel arra, hogy háborogjak, mert nekem is normál piaci áron, a többi hasonló dologra vonatkozó adó és járulékterhekkel kell megvennem. Igazából pont az a vicc, hogy eddig egyes területek kivételezettek voltak.
-
törölt tag
Most mi is a probléma? Hogy ugyan annyiért kell majd vennetek a dohányt, mint mindenki másnak?
-
JetiRulez
őstag
Az okosok megint eldöntötték, hogy úgy legyen, ahogy?
-
Klemens
őstag
Verjék telibe az anyukájukat...
Ez ma magyarország... gratulálok... -
14adam
addikt
-
Nem élek vele, de felháborít a hivatalok packázása.
-
Pukkancs
aktív tag
Túl jó dolog volt ahhoz, hogy ne próbálják meg tönkretenni. Egyébként azt mondják, hogy van egy elég jó tervük erre, és nyáron el is készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest