Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Ez a hardver már elég,hogy ne utálja meg valaki az androidot,ha ezzel a készülékkel ismeri meg a rendszert,kérdés,hogy milyen áron lesz elérhető,lehet ez is olyan néptelefon,mint a mini
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Pixa
aktív tag
Nem rossz a Galaxy S3 dizájnjának továbbvitele, de azért a Samsung találhatna már valami újat az alsó kategóriás készülékéhez, hogy hirtelen ránézésre ne legyen egy kaptafa a többivel!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
kristof83
aktív tag
Ööö...nem értem!
Minek venni Galaxy S3 Minit, vagy Galaxy S3-at, ha negyed annyiból kaphatunk egy ugyanolyan kinézetű és menürendszerű telefont??
Miért kell a huszadik telefonnak is ugyanúgy kinéznie? -
Graphics
Jómunkásember
Az eddigi Galaxy Y -> Galaxy Young-gá változik?
Marketing noh
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Pixa
aktív tag
Mert trendi, ha erőteljesen hasonlóak! Az Apple ilyen esetben perel (lásd Samsung Galaxy S vs. iPhone 3G/3GS hasonlóság), más gyártó inkább a saját vonalvezetését viszi tovább.
Bár megvallom, a Galaxy S2 után egy szögletesebb Ace 3-ra dual sim nélkül kíváncsi lennék!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
DS39
nagyúr
a ram-ért plusz pont, ebben a kategóriában. az aksi viszont kevés lesz, ha tényleg két sim-es.
-
kengyel
nagyúr
Galaxy Mini 2 ráncfelvarrása Ha árban jó lesz akkor venni fogják .
kengyel
-
Rozzo
tag
Nem, tudom 768 MB RAM mennyire elég JB szoftverrel?
A felsőkategóriát nagyon fejlődik, az alsókategória meg mindig ugyan az, a szoftver kivételével.... Nem értem
-
Kereszhaver
tag
Én személy szerint nem értem a belépőszint létezését.Azt értem,hogy ócó teló kell a népnek,de én úgy vagyok vele,hogy ha van 20-30Ft-om telóra,inkább veszek egy esetleg 3 éve felső/csúcskategóriás gépet.(pl.:desire hd)Lehet,hogy a szoftver nem a legfrissebb,de azért az valamikor egy csúcsmodell volt,és azt azért összerakják
-
AS
félisten
Végre nem QGVGA kijelzö van benne hanem normális. Jön ennek egy nagyobb kijelzős verziója is.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Sonyfan
tag
20ezerért csúcs lehet.. bár ahogy a mai emberek gondolkodnak 35-ért is megvennék..
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Egy jó árral ez is nép telefon lehet (szerintem) mint a samsung star* (s5230) maga a vas alatta azért nem gyenge,pont elég hogy ne szaggasson, és kellemesen használható legyen.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mészi2
tag
a galaxy mini 2 is ugyan ilyen csak 2.3-as android van rajta. telenornál 38ezer máshol van már 30 ér is.
-
RaveForce
veterán
és az nem volt valami sikeres
de, az volt!
ennek mégnagyobb jovője lesz, JB-vel, normális belső memóval, meg gigás procival, tökéletes alsós lesz
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
thinkR
csendes tag
Tévedsz. Általában a dual simesek két antennával rendelkeznek, azonban a Young egy antennás és 5mp-enként cserélgeti a kártyákhoz tartozó sávot, így energiát takarít meg a többihez képest. Az 1300 mAh bőven elég a telónak (próbáltam). Piaci elhelyezkedésben pedig nem az Y, hanem a Mini 2 utódja.
SGS4 finally in my pocket!
-
kokeny92
tag
Sziasztok.
Hogyan lehet Samsung Galaxy S3-on beállítani azt, hogy másnak ki jelezze a telefonszámomat, ha hívom.
Előre is köszi.!Üdv Kökény
-
RaveForce
veterán
egyre több emberrel találkozok akiknek ink az uj sonyk jönnek be design-ra, bár még mindig a túlnyomó többségnek a lekerekített a favorit, viszont ha továbbra is a no.1 akar lenne a samsung, akkor szögletes formájú telókat is kéne dobnia, habár ergonómiára vitathatatlan a kerekítettek előnye
ace2 a középkat királya, csak jönne már a 4.1.... s advance-re kb ugyanez igaz, bár ott már játszik a samoled meg az odinnal elérhető 4.1 is„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
így van. LG eladások szép ideje konvergálnak nálunk a 0-hoz, sony se váltja meg a világot, de azt az 1-1 embert elharapja akit a samutól csak a deisgn tartja vissza
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zso73
veterán
Sziasztok. A készülék eldobálja a hálózatot. Voda kártya. Sím,és a készülék is cserélve lett. Típus hiba ez,vagy keressek tovább ? Köszi
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Sziasztok. A készülék eldobálja a hálózatot. Voda kártya. Sím,és a készülék is cserélve lett. Típus hiba ez,vagy keressek tovább ? Köszi
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zsepeti
csendes tag
Sziasztok!
Root-olt már valaki ilyen típust, úgy értem nem duos-t, hanem a sima NFC-s S6310- Young-ot?
Hálás lennék egy forrásért, hogyan is kell elkövetni :-)
A root tán jót tenne az üzemidőnek is...
Nekem első okostelóm, mert eddig nem voltam hajlandó több tízezret adni értük, ez is 0-Ft-ért jön. -
Deeday
senior tag
Nemtudom él e még ez a topic ,de szerintem ha nem akarsz olyan dolgot csinálni vele amihez root kell akkor felesleges rootolni ,de az új root program megteszi neked ha mindenképpen szeretnéd.
Érdekes hogy nem él ez a fórum topik viszont 1 hete tulaja vagyok ennek a telefonnak és hát hogy ismondjam tökéletesen elégedett vagyok vele minden téren. Hardverileg megfelel a Galaxy S -nek csak kisebb a kjelzője,viszont gyors stabil erős kis telefon. Szépen össze van rakva Next Launcher 3d tökéletesen Lag mentesen fut rajta. 20.000 ért jutottam hozzá újonnan GT-S6310N a típusa.
Másik érdekesség,hogy összeraktam egy Galaxy Mini 2 -vel és teljesen meg egyeznek csak a Young kapott egy kis ránc felvarrást. Home gomb kisebb esztétikusabb csinosabb lett, Hátul a hangszóró rácsa is kecsesebb. NFC- képes és 1Ghz-s proci van benne a Galaxy mini 2 be 800mhz.Van itt rajtam kivűl még amúgy ilyen telefonja valakinek ?
LG G4
-
XtremLor
őstag
Udv
Ismerosom most vett 2db young-ot a T-tol, nem talalom a mass storage modot, usb debugging belove, de otlete sincs hol keressem mar...sajnos 2 atviteli modot dob fel amik kozul nekem egy se jo, mivel van olyan file amit igy nem tudok atmasolni ezekkel, ftp-n huztam keresztul nem volt jobb otletem.....de lassu atl. 1MB/s sebesseg mellett
"Legen...Wait for it...Dary"
-
w.miki
veterán
Egy ismerősöm vett ilyen telefont a gyermekének.
Samsung S6310N telefon, 4.1.2. Andoriddal.
Szeretnék a Play-ról letöltött programokat áttenni, az SD kártyára.
Az Alkalmazások menüpontban viszont nincs ilyen lehetőség.
Ezt ez a telefon nem támogatja?
Hogyan lehetne mégis SD kártyára tenni a programokat?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Miért csak a RAMDUMP mode (ARM9 mode) jön be a Samsung Galaxy Young-on?
Bárhogy próbálom csak az jön be.Ha bejön és az alsó hangerő gombbal "görgetem" akkor ezt írja ki:
fsa reset!!
fsa init!!Nem reagál semmire.
-
cyborg X
tag
Jó régen volt már bejegyzés ebben a topikban!
Megy gyúlt a bajom egy ilyen készülékkel.
Ez esetben valóban teljesül, hogy fiatalság bolondság, mert megcserélte a töltési állapotot! Avagy ha töltőre dugom nem tölt, illetve ha nincs töltőn, töltődés jelez, még kikapcsolt állapotban is.
ötletek?
Faktory resertet kapott, de csak a saját recoveryjéből. -
Aryon87
félisten
Van aki hasznal ilyen telefont?
Erdekelne ki hasznalja gyari tacsvizzel, ill ki rakott fel valami fozott romot?
(masodtelefonkent funkcional nalam, miui romot akarok ra vadaszni, multkor cm11 volt rajta)
S6310n valtozat[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Én még használnék egy Samsung Galaxy Young GT-S6310 telefont. Bár az utódja már ki van szemelve és nagyjából csak fizetésemre várok, hogy megvegyem.
Ebből kifolyólag pár napja elkezdtem a telefonnal próbálkozni. Megnéztem elméletileg feltehető rá a KiKat. Megpróbáltam feltenni, de az istennek sem akart a CGM logón túljutni a töltéssel. Egy egész éjszaka pörgött a kék nyíl a telefon kijelzőjén, mire az egyébként 100%-ra töltött akku lemerült reggelre. Gondolom a letöltött zip fájlal lehetett valami. Kerestem egy másikat, az felment a youngra, viszont fura hibák jelentkeztek így rajta.
A kijelző legalsó (nem tudom pontosan mekkora) része nem látszik a kijelzőn.
A fülhallgató bedugásakor, lehalkul a telefon, de nem vált át fülhallgatóra. Az továbbra is néma marad.
A kamerát nem tudom elindítani, már próbáltam gyorsítótár törlést és adatok törlését is, másik appot is, de folyamatosan azt mondja a telefon, hogy nem sikerült kapcsolatot teremteni a kamerával.
Ami pedig a legbosszantóbb, hogy hívás közben nem lehet hallani a hangom a túloldalon. Elméletileg a mikrofon jó, mert hangfelvételt tudtam vele csinálni, de ha felhív valaki, akkor annyira lehalkul, hogy a túlsó oldalon nem lehet hallani amit mondok.
Illetve érdekesség még, hogy sem a Kies sem a Kies3 nem hajlandó kapcsolódni a telefonhoz, így a névjegyzéket sem tudom visszaállítani.Vélemények? Azon kívül, hogy ez egy ......... telefon.
Ez a zip is rossz lenne? Ha igen valaki tud esetleg segíteni, hogy hol találok rá jó KitKat-et? Valamint, hogy hogyan telepítsem, milyen beállításokkal. Mert eddig ahány helyen találtam leírást, annyi féle képpen írták le a telepítés mikéntjét és a beállításokat (Odin3, Root, Recovery).
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, kéne egy kis segítség csináltam a telefonon egy frissítést, bár ne tettem volna nem lehet telefonálni vele azóta a telefon látja a frissítést de meg csinálni nem tudja a kies szerint meg a legújabb van, annyit tudok hogy alapból t-mobilos volt és lett függetlenitve.
Samsung galaxy Y 5360[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest