Hirdetés
Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Ne is mond...
Hasek: Igen, az az én második regem. Hogy tisztán láss újra elmondom egy kis kiegészítéssel.: A cikket moderátor kérte, házigazda ellenőrizte, javíttatta és engedélyezte, hogy kikerüljön az oldalra.
Igen emlékszem amikor a szóban forgó eset történt. Úgy emlékszem, hogy akkor nem csak én voltam felháborodva, megjegyzem teljesen jogosan. Nekem személy szerint nincs semmi bajom Tibivel, csak megdöbbentő. Amúgy nem foglalkoztat és nem is "pörgök" rajta.
Ha van kedved és időd írj, úgyis meglátom ha kész lesz.. Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy nem véletlen az, hogy én még mindig itt vagyok.
Lehet most utálni, meg köpködni a monitort (úgyis az törli le aki csinálta) csak utána gondolkodjon el az írás valódi jelentéséről.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nézd, lehet egyetérteni, nem egyetérteni dolgokkal. Én csak azt nem értem, hogy a sok panaszkodó polgárnak ha nem tetszik valami, akkor miért van itt? Most nem a fórumról beszélek, hanem csak a topikról.
Ha nem is tudtak erről a jóemberről, akkor minek vannak még itt? Térjenek vissza a rendes "kerékvágásba" oszt' jóidő... mint ha mi sem történt volna.Legyetek jó polgárok gyerekek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest