Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gradilaci
tag
Sziasztok! Koszonom ujra es ujra, tenyleg jol esik. Igen, otthon voltam a hetvegen, Nemetbol visszaforditottak, nem tudni miert, az aruval vissza kell menni Galantara, a gyarba. 4 auto rakott angolba, mindenkit visszahivtak. En Mosonmagyarovarig jutottam penteken, innen "stoppal" (egy kollegaval) hazamentem, nemreg jottem vissza busszal, holnap reggel megyek Galantara. Onnan?....Elvileg Anglia, de fene tudja, allitolag nem egyedi eset, hogy a Szlovakok megkeverednek, es mar volt, hogy pl. Spanyolbol hivtak vissza a kocsit. Vegul is nekem tok mindegy, a kilometer gyulik igy is meg ugy is...
Hogy masnak eszebe jutott-e a naploiras, nem tudom, eredetileg en is a csaladnak szantam, aztan ez lett belole...
[ Szerkesztve ]
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest