Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cgod

tag

válasz ollie #109 üzenetére

Nem az ismeret a gond, hanem az optimalizálatlanság. Illetve, ha sokan nem tartják be, akkor te sem fogok. Érdemes csak megnézni azt, mikor az út korlátozásában meghatározott legnagyobb sebességgel mész és ledudálnak.

Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.

• válasz ollie #109 üzenetére

Sajnos az sem, hogy néha úgy szar ahogy van.

Nem neked:
    Ide írni felesleges, a magyar bringázás halott ebben a formában. Nem is akarják, hogy éljen, ezért bukott. Sajna külváros/vidékről bringával bejárni agyhalál (HÉV? szerelvényenként 4 kerékpár hely-el? túra bringát hogyan rakod fel már megbocsáss, mert volt párszor galiba belőle, MÁV? dettó, leszámítva az új alacsonypadlós járatokat, már ahol van, ahol meg nincs, ott a busz nem képes ilyenekre... a hátára feltenni a tárolót meg lehetetlen magyarországon). Külföldön még a büdös taxiban is van kerékpár tároló a csomagtartóra (1-2 perc felszerelni és rátenni a cangát). Itthon a bringa utak úgy szarok ahogy vannak. Ez tény, bárki bármit mond. Vannak igen jók is, de baromi ritka az ilyesmi. A díszköves megoldások kitalálóit száműzném egy lakatlan szigetre, ahol díszkő lenne a pálmák helyett. Miért, ezt is csak a nem bringázóknak kell magyarázni. Kirázza belőlem a sz@rt is, izületi bántalmak, bringa meghal bele, stb.
    Pipa lettem rendesen. De tudom, hogy így nem megyek semmire. De ki kell dühöngenem magam valahol.
    Ami tök más és még bringás téma:
    A kerékpárok felszereltsége. Szerintem nem a 2x sebességnek kéne lennie az alapfelszereltségnek, hanem a villogónak meg a ledes lámpának. A városi bringa boltokból ki kéne írtani(óriási túlzással mondom!!!) a montikat, a láncváltós szarokat, a 30kilós 1ft-os alu vázas fosokat (teszkóbájk és barátai kategória), agyváltó, egysebi, fixi, monoblokk váltó. Ez a tuti! JAAAA? Hogy ha mondom ezeket a bringa szervizeseknek akkor azt se tudják mi az a Schlupf? Megint csak én vagyok a fasz. Agyváltó? ÁÁÁÁ az nehéz. Igen főleg a 3sebi kontrás. Az aztán marhára.
    Na lefőtt a KV, mentem mást csinálni.
    ELNÉZÉST MINDENKITŐL a kitöréseimért!
    Legyen béke! Legyenek festett/fél járdamagas bringa utak, legyenek megértő közlekedők (legyen az buszsofőr, taxis, autós, motoros, kerékpáros, gyalogos, replülő szőnyeges, monociklis, levitáló guru, deszkás, koris szindi, teknős, béka, elefánt...), legyen világbéke!
    Kívánom, hogy lássák meg a politikusok és a kerékpárosokról döntők, hogy hogyan is megy ez az egész pl Koppenhágában!
    További nyugodalmas szép estét!
    :R
    ui1: évek óta nem járok kritikálmesszre, pedig szívesen mennék, ha a dolgok picit másképp lennének

ui2: még jó, hogy a win7 totyikba igyekeztem...

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés