Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Valószínűleg nem a nogui skint használod, mert annak nincs grafikus felszíne, ezért csak egy nagy fekete képernyő fogadna a lejátszó bekapcsolásakor.
AMP firmware esetén pl. a moS3 beállító panelen keresztül tudhatsz meg néhány infót a lejátszódról.
Ha hálózatba kötötted a lejátszót, akkor írd be a lejátszód IP címét a számítógéped böngészőjébe, és nézd meg a rendszer információkat: More... > System information
Nálam pl. ez olvasható az egyik sorban: #AMP11. Vagyis valamelyik amp_r11 firmware lett feltelepítve.Hogy az AMP firmware-t melyik skin-nel használod, azt is megtudod nézni: Resources > Skin selector
Itt a - halványzöld háttérrel - kijelölt skin lesz az amivel a lejátszód üzemel. -
Schatt
csendes tag
Ez csak azért szomorú mert mert a régebbi LG tv-men is kevésbé akad a film, csak tvk ugye nem tudnak feliratot váltani a hálózaton (bár az újabb néha azt is tudja), viszont hiába a hang és feliratválasztás ha nem tudom nézni a filmet - akkor ágyó asus? A cél ugye az lenne, hogy a táron a film amit akár több szobában is meg lehet nézni...
Visszatérve a kérdésre más sw sem tud ezen segíteni szerintetek?
lecsekkolom hdd-vel de ha azzal jól is müxik nem vagyok kint a vízből, csak ha full hd tvken 720as filmeket nézek az asus miatt persze lassan azok bitrátája is ki fogja ütniÜdvözlettel: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dell notebook topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic