Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, eddig nem néztem fórumok után, de mostanra elgurult a gyógyszer.
Úgy nézem pár hsz visszagörgetése alapján, nem egyedi a szerverkidobás problémám a játékban... Ma még összesen két percig nem sikerült online lennem, pedig a komplett androidot újrahúztam (najó, amúgy is ideje volt frisssíteni).
Eventekben a multiszoba (de a sima verseny is) nem indul, vagy kidob, benzin szint kijelző bug, error üzenetek, amit akartok. Őrület. Azon töprengek ha rendszeresen pénzt áldoznék a játékra (eszemben sincs), mennyire verném falba a fejem, illetve mennyire szeretném a fejlesztőkével ugyanezt tenni"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
Mekkora szopás ez a Lamborghini Huracán event...
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1890 üzenetére
Nekem már a közepén is az
Tokent nem költök, fejlesztés is minimum, mert ki tudja végig viszem-e az eventet. 66 teljesítendő pont per teszt aljas húzás főleg, mikor befosik a szerver és nem írja jóvá az épp végigvitt tesztet"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
Haller,
minap egy restart után bedőlt a teló (grrr), gyakorlatilag factory resetet csinált, kivéve zenék-képek. Legyalulta magáról a system részt. Gyors backup vissza (utálom, de hirtelen kellett utazás miatt). Az Asphalt állapotom kb egy héttel ezelőtti lett, komplett reinstall, cloud mentésből visszaállítás után is. Kivéve a büdös Lamborghini event, az naná maradt up to date
Ez persze ultra szopás, mert sokat játszottam, autót vettem (akcióban waze, féláron), fejlesztettem. Íram a supportnak, hogy wtf. Szerintetek van mód a visszaállításra? Azért nem értem, mert egy halom multiplayer meccset/eventet is játszottam, értelemszerűen full online, tehát a felhőnek foyamatosan mentenie kellett (volna) az állapotom. Abból fejlesztettem pl. a járgányokat. Egyáltalán nem értem, hogyan lehetséges ekkora baki. Természetesen részemről no cheat, stb.(#1895) w333@ nekem többször hagyta egymás után a reklám nézést, az idegeim nem bírják
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #1906 üzenetére
Fijug! Van valami magyar játékos fórum, csoport, vagy ilyesmi? Hol lehet ilyenhez csatlakozni? Játékon belül ugye semmi lehetőség nincs társaság építésre, ha a haveri galeri amúgy nem játszik...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #1909 üzenetére
Persze; akkor úgy teszem fel a kérdést, hogyan lehet "ismerősöket" keresni játékon belül? Pl. sokszor futok magyarokkal multiban, de ugye nem lehet requestet küldeni pl, amit elfogad, vagy elutasít az illető. Illetve említetted Qailstorm futamát, én meg nyálaztam a chevrolet event helyezéseit, de nem találtam (ha ez a neve ott is). Ilyesmi 😊
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1924 üzenetére
Milyen emulátorral? Nekem mocskosul laggol a billentyűzet bluestackson, illetve Droid4X-en. Többet nem próbáltam. Kontrollerem nincs, billentyűzetes irányítás amúgy is elég para nekem... 1st gen i5 laptop van
Más: napi eventekben van valami workaround a szinkronizációs hibára? Meg kell bolondulni, mikor sokadjára végre sikerül valami számomra használható időt futnom (jellemzően sok pocsék menet után) és akkor szinkronizációs hibával pörög vég nélkül
Úgy értem, pl. benzin kijelző pörgésre jó, ha háttérbe teszem a játékot és vissza, utána elindul. Erre a gondra nem műxik"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1928 üzenetére
Akkor megkérdem online, hátha közérdekű a debileknek; de nyomhatod privátban is, ha nagyon off: Mijaza mapping+tap control? Irányításnak tapizós, amit egérrel kell bekattintani? Idáig jó? Többit nem értem...
Egyébként maga a kép sima, mert viszi a dedicated VGA, nem a procit fárasztja. Nem lagol, csak az irányítás rémes. De lehet, hogy a bill. lag mégis a kevés prociból adódik, mindenesetre tennék még egy próbát, hogy ne a telefonom akksiját készítsem ki. Amúgy az bika és nekem bejön a telefonos irányítás."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
A bmw megint egy ultra szopós r&d lesz annak, aki szeretné elfelejteni a magánéletét 13 napra úgy nézem. Én a nulla fejlesztésből kihozható max token pártján állok
Quailstorm@ köszi szépen, megszereltem a droid4x-re a billentyűzetet, nem lagol, frankó 35-40fps-sel zúz; de akinek hét anyja van, az pocsoljon a billentyű iranyitassal; maradok a telefonon...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1947 üzenetére
Persze nyilván szokás kérdése, csak nekem ráállt a kezem a telefonhajlítgatásra már, ennyi. A Miura pedig nem lesz meg, annyira nem tudok játszani
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1949 üzenetére
Király vagy
Jaa, egyébként visszaadták a reklamált, eltűnt Felino-t (néhány ápgréddel, bár nem minddel) meg még 100000 kreditet. Igazából rosszabbra számítottam
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #1954 üzenetére
quailstorm szerint alapvetően fizetős a variálható update, tehát gazdag lúzerek/megszállott elmebetegek rulz Ha pedig összenézed a statjait az alfa romeo 4x-szel, akkor összességében láthatóan szinte egyformák; a mazda jobban kanyarodik. A nitro zabálásról persze nem tudok nyilatkozni, de abban az alfa is eléggé nyerő...
Én biztos nem veszem meg egyelőre"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1956 üzenetére
Nyilván igazad lehet, nekem egyik sincs maxra húzva. Boosterek nélkül viszont a Subaru zabálja a nitrót és ez hosszútávon az Alfának kedvez. A Mazda nitrója valóban magasabb (de nem néztem konkrétan mennyivel).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1965 üzenetére
Miért fikázod, mindenkinek van jó kör saját mércéje szerint...
Nem súrolt falat sehol; ez már magában ügyes. Többi jön a gyakorlattal.
A top 100-hoz képest az átlag hergya. Én belathatatlannak tartom, hogyan lehet a jelenlegi honda rx-szel még 2 másodpercet hozni Tenerifén (1:27 körül volt asszem a 1st place), pedig megnéztem egy halom videót. Nekem egyszerűen nincs benne a képességeimben, de ettől még örülök az 1:29 körüli saját csúcsomnak is, mert ha nem nézek videót, akkor annyi se lett volna. Van, akinek dobogó a cél; többségnek nem az, hanem jatekelmeny (amit rendesen nyírnak a pár hetente új csúcs autóval, amelyik kibelezi az összes többi addigi tigrist multiban pl)."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #1973 üzenetére
Kib* szerver. Multi se megy, autók update-kit szekciói szürkék, bármi, ami tokenhez kapcsolódik, szintúgy
Tökjó, hogy fél órája aktiváltam a dupla kredit gombot mondván, ma estig játszhatom nyugodtan..."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #1975 üzenetére
De hát Upgrade és booster csak az első mastery teljesülésnél jár, nem? Utána már csak némi kreditet vág hozzád... 🤔
-
RetepNyaraB
veterán
Ez nekem is ordas lagnak tűnik, elég rendesen van belőle, naponta kapok én is. Hajtépős, azt aláírom
Ma egyébként az 1300 alatti kategóriában csupa lúzer versenyzett (rajtam kívül ), felment a gondosan leküzdött rangom egy százassal (így már asszem újra 14huszonakárhány ). De én nem használok multira boostot (mert nincs felesleges) és így tiszta lutri, mikor szopsz be jóval erősebb autót."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2010 üzenetére
"ennél már csak az a rosszabb mikor nekedvezet a semmi vagy megpróbálod kiütni ami nem is ott van"
Aláírom, sokszor előfordul, meg kell tőle bolondulni. Csomó multi sorozatot bukom ilyenen, mert szétviszi a koncentrációt (meg ugye így nincs mire koncentrálni...)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz idegen lény #2020 üzenetére
Egyrészt nézz videókat, bár Tokió elég egyértelmű (szerintem). Másrészt a végére nagyon fontos(az utolsó nagy kanyar után, amennyiben reverse irányról beszéltünk) hogy a legrövidebb íven leszedd gyakorlatilag az összes akadályt és így tartsd szinten a nitrót...
De majd jön nagyobb tudor
Szerk: nem frissült a böngésző, jól lekéstem az okoskodással
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz idegen lény #2026 üzenetére
Ha a nitro mentes Tokiora gondolsz, akkor ott használd ki az ugratókat, van rá sok lehetőség a rövid íveken is!
ui.: ma találkoztam egy 10k+ rangos muksóval
-
RetepNyaraB
veterán
válasz idegen lény #2030 üzenetére
Az fontos pedig, magaslatokról is leugrani pörögve, nem csak rámpán. Amúgy szopós a pálya, megnéztem újra. Ha relatíve az elején nem törsz az élre (lehetőleg knock outtal), akkor nagyon tapadnak a mocskok és a legkisebb hibával visszaelőznek. Amúgy viszont még crash is belefér
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem már a fika D, C kat. i4-gyes motorjai is atom ritkák; egy év alatt egy járgány sincs kimaxolva (subaru, alfa, landrover pl) ezekből... A rare cuccok valójában legendary jelzőt érdemelnek...
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
(Gameguardian legfrissebb verziója se megy a rootolt telómon, örökké forog a keresés )
Ha win10-en egy eventen nyilvánvalóan time/speed hackkel (vagy 5-10 másodperccel a teljesíthető legjobb időn belül) áll az első elég sok helyezett az élen, akkor én CB lsitán vagyok ezekkel együtt (khm... a 6000. hely táján, a magam kikapcsolhatatlan boost hackjével), vagy ennyire nem érdekli a Gameloftot, ha csal a nép
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #2099 üzenetére
Windowson annyira elterjedt a cheat, hogy valamilyen szinten lehetetlen nélküle boldogulni. Aki túltolja (teleport, speedhack, no wreck és kombinációik), azért lebukik remélhetőleg előbb-utóbb. Többieknek kiegyenlített a verseny, mert nagyjából ugyanazokat a disznóságokat használják 😈
Mondjuk mennyivel tisztességesebb lenne a vevő nem lehúzása; én biztos költenék 2-3 ezer forintot havonta, annyit megér. De e mellé mély torkot azért nem vállalok, köszönöm...
-
RetepNyaraB
veterán
Ez pont így működik, igen. Szerencsére én a lab.3 elején kullogok és a napi két kulcsozással ez nem is lesz jobb. Elengedtem a sztorit...
Quailstorm@ felháborító a lehúzás szintje egyszerűen. Nem is értem hogy képzelik, egy szaros arcade játékra, amelynek nincs sztorija, nulla grafika (mármint pc-s szemmel), fejlesztési költség röhejes (a cégek feltehetőleg tejelnek, hogy az ő autójuk legyen szerpeltetve), stb. Mégis, aki eredményt akar, annak szerintem havi akár több 10k forintjába fáj(na). Ez nonszensz. Miért nem vagyok meglepve, hogy a legkönnyebben hekkelhető Windowson szinte csak kisebb-nahyobb csalót látok...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2126 üzenetére
Naja. Ez Androidon -valamivel- egyszerűbb, HA az ember tehetséges sofőr. Winen úgy hekkeled az időt, ahogy akarod és úgy néz ki ez nem is nagyon izgatja a Gameloftot. Ez pedig kár, mert relatíve tisztességes versennyel (ahol azért végső soron a tudás számít, booster ide, vagy oda) lehetetlen az eventek nagy részét behúzni az első 100-50-20 közé. Ott ugyanis kizárólag az ügyesen megválasztott, de azért irreális időt futott páciensek vannak.
Pedig annyi normális példa van havi VIP tagságra pl., ennek megfelelő bónuszokkal, amely tiszta versenyt kínál mindenkinek, aki ezzel élni kíván. Ehelyett lehetetlenre belőtt coin és elszállt token árak figyelnek a user képébeUpdate: ideiglenes bant kaptam droidon, mert hekkeltem egy kis pénzt (coin) magamnak, megunván a répát. Semmi más illegálisat nem követtem el. Még csak nem is vásároltam össze a milliós, vagy tokenes autókat, csupán elegem lett a sivár farmolásból. Legalább felszabadul az erre fordított időm
Persze fel is nyomhatott valaki multiban, mert gyanús volt, hogy nyerek. Tisztán amúgy, de ha ránéztek a kontóra akkor nyilván feltűnt a kis "plusz" pénz"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2128 üzenetére
Jahm, kicsit túltoltam valami félrenyomott paraméterrel és nem lehetett elkölteni
Egy darabig próbáltam negatív értékkel csökkenteni, de nem sikerült. Ez van"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2131 üzenetére
Itt 170 milla jött össze sajna. A paraméterek nem mindig megbízhatóak, ha több a változó. Sebaj, közben Winen is észrevettek, pedig ott pár millióm volt csak, meg a boost hack. Most már tényleg ráérek dolgozni is
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Igazából két kézzel tolják a népet a kisebb-nagyobb csalás felé. A farmolás eddig is borzasztó, kötelező "színfoltja" volt a játéknak, az elszállt árak miatt. Ezután, hogy még extra szopás is lesz, nem értem mit várnak; majd többen vásárolnak pénzért kreditet (meglehetősen drága pénzért, ugye), vagy többen néznek alternatív megoldások után
By the way, az új enduro eventben most dobott ki a rendszer a régi jól ismert "nem csatlakozik az internethez" hibával. Előző update szépen orvosolta ezt az eventekből és multiból ismert,
telefonfalhozb*szósfrusztráló feature-t, erre itt visszajön; gratulálok. Persze, buktam két komplett sorozatot, én hibám[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz DeathAdder #2172 üzenetére
Nincs cross-platform. Ügyeskedni nem tudom lehet-e, a teljesen más program felépítés miatt, de nem is néztem utána.
Én is elölről kezdtem winen. Sokkal jobb az irányítás, miután megszoktad, pedig elég bika telefonom van (droid).
Multiban mindig az aktuális állásodon kell nézni a vetélytársakat; egy max közeli autó annyira belóg a következő egy-két kategóriába, hogy szinte biztosan összeakadsz egy durvább vaddisznóval. Mondjuk a Biome alapon, vagy annak közelében elég harmatos - egy 1300 táján lévő Honda lenyomhatja. Én általában D kategóriával futok multit: alfa c4, Honda s2000, mindkettő maxpro. De ha jön egy C-s Landrover, vagy Lambo Miura, akkor szopó van, nincs mese...Leginkább áttértem az eventekre: kevesebb stressz és idő. Multi csak egy-egy kör.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2175 üzenetére
A Subaru csak dupla tankkal, és/vagy zseniális sofőrrel szerintem. Különben a gyors nitró zabálás bőven ellensúlyozza lefelé a sebességét, meg a kanyartechnikáját. Ráadásul nem gyorsul túl jól, simán kiüthetnek az elején. Fenntartom vele szemben az Alfát, mint kellemesebb vezetésélményt
A Honda gyorsulásban tönkreveri az általa elérhető teljes mezőnyt, utána sajna a végsebessége nem elég egy Range Roverrel (nem Landrover, ahogy a meszes agyammal írtam), vagy pláne Cobrával szemben. Ha viszont rögvest az elején sikerül pofán verni (kiütni) a konkurenciát a jobb gyorsulással, az megnyerhet vele egy rövidebb versenyt
Alacsony szinten azért még a DeZir is nagyon jó, ha folyamatosan nitrón tudod tartani.
A Shelby Cobra elég széles sávban überkirály, főleg boostokkal meg verhetetlen. Cserébe jó sokára van meg a játékban.A megamenő eventes autók persze, hogy jók, márha megvannak.
Windowson pl. asszem nem is mindegyik elérhető és/vagy tokenbe fáj credit helyett"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2215 üzenetére
Megéri. Toljad!
-
RetepNyaraB
veterán
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2231 üzenetére
Felvenni rég próbáltam, az igaz. Akkor a 1080p valóban erősen akadt, hacsak nem toltam performance módban kernelben állítva. Úgy se volt sima. De maga a játék azért nem izzaszt már egy négymagos vasat...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz robagent #2234 üzenetére
1st gen i5+hd5730, win10 kellemetlenül akad sokszor, vagy a hang bugzik, vagy mindkettő. Pedig nem terheli, csak tán 40% proci, kártya 20-35%. A droid emuláció elég hergya. Vagy az emulátorok azért frissebb hardverre készültek és Inkompa Tibi van. A native win10 verzió meg kb 10% erőforrással röhögve fut...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz #27441408 #2490 üzenetére
Micsoda pörgés lett itt mostanság
Én ha nekiállok, órákon át nyomom és pont leszarom a melegedést. Ha a töltőn lóg, akkor nagyon meleg az usb környéke. Who cares? Két év alatt nem sült meg, eztán se fog. Persze undervolt, jól sikerült kernel sosem árt, de korántsem kötelező. Dropolni nem szokott így se. Max graf, Oneplus One.
-
RetepNyaraB
veterán
Welcome back
Én most léptem be kb két hónapja először (lejöttem a szerről ), első irányítási sokk után remekül ment. Fut a szerver is, örülök. Mióta egyszer bannoltak pont leszarom az egészet és így újra öröm a játék. Eventek kb. 1000-5000 hely között, ahogy puffan; pár doboz ajándék, napszemüveg
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2722 üzenetére
Grat, nézegettem (új nekem a vip rendszer) én is. Neked úgyis kötelező 😎
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2730 üzenetére
Sajnálom. Korrekt az lett volna (az ő szempontjukból), hogy visszaveszik a kiskapuval megszerzett járgányt.
Elég nehezen tolerálható a játék, illetve a gameloft dollárjelektől csillogó szeme. Esküszöm megnéztem mennyiért adják a tokeneket (ügyetlenül szopok a Bailey enduroval és kéne a lé), de nem vagyok hajlandó ilyen nevetségesen sok pénzt kiadni egy szaros mobil játékra.
Marad a kényszer csalás és a ban.
Pedig igen szarul csinálják, mert biztos nem vagyok egyedül aki fizetne, ha nem szemérmetlen lehúzás volna a cél :/"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
Basszus, ha eventekben a reklámvideóra kattintok (üzemanyag feltöltés végett), kiírja, hogy nem támogatott videoformátum wtf?
Eddig ilyen nem volt és a telefonom is változatlan két éve (a folyamatos rom cseréken kívül). Újratelepítés sem segít."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2763 üzenetére
Ah, mióta downsize-oltam a játékfüggést, meg se néztem a winfost. Tehát még nem is frissült a legutóbbi ápdétre. Lehet, nekem is kelleni fog az az orosz kapcsolat
ui.: tehát nem kell engedni neki letölteni a sokmegát az áruházon keresztül, hanem helyette ráuszítani a ruszkikat?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2765 üzenetére
ehm eléggé off, tudom.
Win10 alatt saját tulajdonba vétel kell a winapp könyvtárakhoz, ha jól emlékszem. Na az nekem sose sikerült, nem engedte egyszerűen. Nyilván valahol extra át kell írni valamit, ami kiüti a trusted installert, de nem találtam meg"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz quailstorm #2767 üzenetére
I see. Meg fogom nézni akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest