Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Egyébként az 4-5 éves i4-emet absz nincs értelme cserélni ilyen árak mellett. Még akkor sem ha nem tudok bele diktálni ami tökjól műxik ipad3-on.
5 colba lehet hogy ajánlott teló, de globálisan katasztrófa ami megy árazás tekintetében.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Hát ebből a szempontból érdekes mondjuk iphonenal businesselni. Régen így cserélgettem én is mindig a PC alkatrészeket. Egy év múlva még egész jó áron el tudtam adni őket, aztán jött az aktuális új, minimális ráfizetéssel.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
Az üzletet én is csak úgy értettem, ahogy ott leírtam
És hát az értékállóság most pont az ami kvára idegesít...hogy ilyen b.ott drága.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz Gadgetfan_ #200 üzenetére
Ha van eszed sose beszel többet T.től...csak nézd meg hogyé van 5s. Gyakorlatilag bárhonnét olcsóbb ha nem 20k-s havi díjcsomagot választasz.
-
raskolnikoff
őstag
válasz Gadgetfan_ #318 üzenetére
Még ha azt nézem hogy a 3G-m 22ezer volt, a i4 pedig 110, szépen haladunk felfele Egyébként nekem is 6000 alatti csomagjaim voltak. jelenleg az i5 170-190 lenne, soksok hűségrefogadással, pontbeszámítással (kb 7000), platinakártyával ésatöbbi. nekem ez sok .
-
raskolnikoff
őstag
válasz manchester85 #543 üzenetére
De nem is emelkedett az ára úgy mint itthon...
-
raskolnikoff
őstag
Hello, touch ID mechanikai behatás miatt nem nagyon műxik. Hova vigyem javíttatni (természetesen úgy hogy utána működjön is)? Samurai/Icentre tud ilyet? Jól tudom, hogy 25k körül van a csere?
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz amoledus #11512 üzenetére
Ez az összeg vehető "készpénznek"? Ez még megüti azt a határt amit kiadnék érte, csak hogy ne 30ezerért váljak meg tőle mikor eladom.
-
raskolnikoff
őstag
válasz amoledus #11514 üzenetére
Rendben köszi az infót. Körülnézek majd, remélhetőleg összejön egy új teló hamarosan, nem húznám ki a következő iphoneig, mert akkor tuti nagyot bukok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest