Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Olyan amatőr kérdésem lenne, hogy hogyan tudok létrehozni kontaktok ikont? Ma egy i6s-en láttam, de én csak úgy tudok a nevek közé bemenni, ha a zöld telefon ikonra koppintok. Köszi!
-
bedibazsa
senior tag
válasz bozarjoska #10305 üzenetére
Fail! Az extrák között volt. Köszönöm!
-
bedibazsa
senior tag
Nekem legutóbb nem akarták kicserélni a Bécsi úti szervizben. Még picit várok és újra visszaviszem, még van rá 8 hónap gari. Előlapi kamera elcsúszott, lötyögő, beragadó bekapcs gomb, gyakran hajlamos megfagyni. Meg ok, tudom, hogy egy gb ram kevés, de ez a telefon szinte semmit nem tart meg a memóriában. Lehet, hogy egy rosszul sikerült darab jutott nekem.
-
bedibazsa
senior tag
válasz swoody #10703 üzenetére
Én bevittem egy hivatalos szervizbe, ott azt mondták, hagyjam ott, bevizsgálják, aztán ha tényleg van hiba (volt, nyilván látszott), cserélik a komplett kijelzőt, mert poros lesz a lencse, ha szimplán kiszedik azt a karikát. Nem volt kedvem ezzel foglalkozni, ezért egy másik APR-be vittem, ahol tíz perc alatt kiszedték és ennyi. Ott azt mondták, hogy általában ezt szokták csinálni. Nem volt tapasztalatuk porosodással. A bekapcs gombom is kilazult, a végén azt mondták, gari lejárta előtt vigyem be és kicserélik a telefont vagy az hibás cuccokat rajta. Valszeg' ez lesz. Négy hónap alatt sok-sok hiba előjött sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest