Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Sziasztok. Ios 6 ota nem hasznaltam iphonet. Olyan kerdesem lenne,hogy hogyan tudom eltuntetni az elozmenyeket, a kezdolaprol? Ez akkor jon elo ha ketszer megnyomom a home gombot, a multitaskingnal. Koszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani valami jo battery caset ami vedi a kijelzot is? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyant,hogy kék képernyő és restart? Ez már nem az első eset volt. ios 8.3 van fennt, de már 8.0-nál is előjött.
-
Lazika
senior tag
Tudja valaki mikor jön az ios 8.3 új bétája?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ismételten lefagyott a telefonom és kékhalál után rebootolt. Ti taliztatok már ilyennel? Direkt felraktam a legújabb bétát,mivel a 8.1-alatt többször is csinálta. Azóta bétát használok, eddig jól is ment, de megint előjött. safari, itunes, instagram és az üzenetek voltak megnyitva. Itunesból kiléptem és szétfagyott. Küldjem szervízbe vagy imt csináljak vele? Kezdi már nagyon idegesíteni! Köszi
-
Lazika
senior tag
Amikor kihoztam apple storeból és ráraktam programokat, akkor még csak sima 8.0 volt rajta talán, már akkor is fagyott. Eddig kb mindegyikkel. Azért raktam fela bétát,hogy talán azzal nem fog. Nem is fagyott egy darabig, de most megint. Legszivesebben földhöz ...sznám. Hard resetet is csináltam már.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz Viktor0610 #3976 üzenetére
Csak azt kéne kideríteni,hogy mi okozza a fagyást. Crash logot hol tudom leszedni tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Beszéltem az apple-lel azt mondták,hogy ez nagy valószínűséggel hardver hiba és,hogy csere lesz. Küldtem diagnosztikát is,de ott nem látta a srác a hibát. Szóval megy szervízbe.
-
Lazika
senior tag
Megtaláltam a diagnosztikába a crasht. Azt írja,hogy WDT time out. Szóltam apple supportnak természetesen nem tudják,hogy mi ez. Valaki tud róla valamit? Olvastam,hogy már nagyon régi jelenség. De azt is olvastam,hogy alaplapi probléma is lehet. :S
-
Lazika
senior tag
válasz Viktor0610 #3988 üzenetére
Mert nem vagyok pesti és igy elég macera gariztatni. De sajnos szervizelni kell tényelg, mert megint fagyott.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Cseréltek már valakinek garanciába független telefont? Bontatlan dobozos készüléket adnak vagy refurbishdet? Ilyenkor a harancia ujra indul? Koszi
-
Lazika
senior tag
Apple stroeba vettem angliában. Plussz még van apple carem is. Viszont az apple care-es csávó azt mondta,hogy nem indul újra a garanica,amin meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. 8.4 beta volt a telefonomom tegnap. Valamiért nem tud a telefon csatlakozni az app storehoz,sem pedig az icloudhoz. Tegnap felaraktam az ios 9 betat szoftverfrissítéssel, mert csak ugy engedte. Az iphone vissza állítása nem megy, mert az iphone keresése be an kapcsolva hiába adom meg neki az icloud jelszavam nem kapcsolja ki. Azt irja,hogy hiba történt az icloudhoz valo csatlakozás kozben. Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak? Dfu modban probáltam,de sajnos csak mobil netem van és wifi hiányában az nem megy. Köszönöm.
-
Lazika
senior tag
Nagyon durvan merul a telefonom az ios 9 betaval. 7 ora alatt lemerult. Ebbol 5 orat volt akku kimelo modba. Masnak is ennyire merul?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok.
Vegre eljutottam az Applestoreba es adtak is egy zsir uj keszuleket, miutan mondtam h kekhalalozik. Az lenne a kerdesem, hogy hagyjam lemerulni vagy toltsem fel 100%ra? Koszi?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Valaki probalta mar az ios 9 beta 2-t? Javitottak az akksi idon?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ios 9 beta 3 alatt nem megy a mobilnet tethering usb-n keresztul csak wifivel. Telo visszaallitas megvolt de semmi. Valaki tapasztakt hasonlot? Koszi
-
Lazika
senior tag
Tegnap kiprobáltam az apple payt. Nagyon hasznos cucc. Többet nem kell a bankkártyámmal szarakodni
-
Lazika
senior tag
Nem bántam meg,hogy eladtam ay iphonet és megrendeltem a galaxy s6-ot. Milyen már,hogy a 6s felbontása ugyanakkora maradt? Még akkor is ha szép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest