Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Xpad70-ünk volt. Cortex A9 v A10 már nem tudom, sok gépben az van. Nekem lassú volt. 2 mag, 1GB ram kell ahhoz, hogy normálisan menjen minden. De 4 mag lenne az igazi, csak még kurta drágák. Illetve nem, mert N7-et meg lehet csípni 70-ért, csak azon nincs hdmi meg sd slot és annyit nem adnék tabért
Ha megfogják megfogják, még akkor is jól jártam mert sokkal jobb gépet kapok mint itthon. És az itthon vásárolt userek is bele tudnak lépni olyanba, amibe nem kellene, ráadásul drágábban, rosszabb géppel. Nálam 30k körül van a határ tabra, azt pár ezressel túl lépem ha megéri._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
iMaverick
addikt
A teljes képhez: azon az oldalon, amit a kolléga korábban belinkelt, ott a képeken látszódik, hogy hová kell forrasztani a "spárgát", hogy legyen konkrétan antenna a tablet-ben. Amikor felpattintottam a Mars-omat, akkor láttam meg, hogy ezen is csak a forrasztáshoz való helyet hagyták ott, "antenna" sehol. Még drót sincs...
A szétszedés helye azért látszódik meg, mert a hátlapba van süllyesztve az előlap és a csavarhúzóval ahogy belenyúltam, óhatatlanul felsértettem a műanyagot...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest