Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz Bad Pritt #144777 üzenetére
Valószínűleg nemet mondtak a Trilogy-ra, ahogy a 2014-es GTA:SA
remasterredemasterre is, de a T2 az erősebb kutya, így megkapta a War Drum Studios (a Trilogyt már Grove Street Games néven). A R*-nak ilyenkor az anyavállalat ellen nincs szava. Persze nem kell őket sem félteni, ha balfaszkodásról van szó, de azoknál és ennél sincs beleszólásuk, az IP jogok a T2-nál vannak, ők meg annak adják oda, aki elvállalja. Most ez épp a Double Eleven. -
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #144777 üzenetére
Én is azon vagyok, hogy ez a játék (meg igazából minden remaster) feleljen meg az kiadáskori időben elvárható minimumnak! Egy Red Dead Redemption típusú játéknak még talán ennél többnek is!
De! Én tegnap elött kezdtem neki ismét az RDR1-nek (a Half-Life 2/Portal 2 mellett ez az a játék amit bármikor végig tudok játszani) One X-en, és igazából az itteni 30fps-re simán rá lehet mondani a máshol gúnyból használt cinematic experience-et. Nem azt jelenti, hogy valakiknek ne lenne zavaró valakiknek, de itt olyan stabil minden tekintetben ez a 30fps, hogy ilyen más hasonló régi játékok esetében itt zavar a legkevésbé.
Ami tényleg gond, és a tesztelők szerint is probléma, az inkább az ára. Ha ezt pl. $30-ért adnák, vinnék mint a cukrot... de valószínűleg ennyiért is vinni fogják.
ps.
Red Dead Redemption on PS4 - DF Tech Review - It Is Improved... But Is It Enough?
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- PlayStation 5 Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- PS4 SLIM 500GB játèk konzol,ritka fehér színben, hibátlan működéssel!
- Farming Simulator 25 - Xbox Series digitális verzió
- EXTREM RITKA ! PS 3 Dark Souls II Black Armour edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest