Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz viharhozo #635 üzenetére
Annyiban igaz, hogy baromi nincs egyik kormány sem elszámoltatva rendesen, hova megy el az a rengeteg adó. Márpedig rengeteg adót vonnak
Én spec jobban örülnék, és örülök pl. ezeknek az egészségpénztáraknak is, mint a tb-nek. Egyszerűen jobb ''ellátást'' kapok cserébe.
faster : Én nem értem, miért töketlenkednek ennyit,
Én sajnos értem. Féltek attól, hogy azt mondják majd ''rendőrállam''
erdey_a állj le kérlek. MEgértem , hogy dühös vagy, én is az voltam egész nap. Én is nehezen viselem az erőszakot. Viszont nagyon egyoldalúan szemléled a dolgokat, jól mondja divot.
Én spec őszintén szólva sokkal kevésbé vagyok biztos a dolgomban, mint reggel voltam...Na nem a ''csűrhével'' kapcsolatban, hanem az egész történésekkel kapcsolatban.
Az esti randalírozásokat maximális mértékben elítélem még mindig, fejbe nem lövetnék senkit, csak helyreállíttatnám, kifizettetném velük a kárt.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rdi
veterán
válasz viharhozo #2249 üzenetére
Jogos a két pont, de azért pl. az én véleményem eléggé cizellált Gyurcsány ügyben, korrupciós ügybe, ki mennyit hazudott ügyben is.
Sőt.
De ugyankkor pl. az ittteni közegben elég nehéz ''kritikus értelmiséginek'' lenni, mert ha csak egy picit is igazat adsz, akkor rögötn levadásznak a jobbosok, mert a gyengeség jelének tartják.
Például tipikus ez: Orbán is hazudott - De most nem orbánról beszélünk.
Nem a lófütty. Gyurcsány bukása Orbán győzelme.
Ja és nem 90. Hanem hamarabbtól.
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
-
rdi
veterán
válasz viharhozo #2347 üzenetére
Az én gondom nem ebben van.
Orbán éppen most beszél az RTl-en.
Nagyon jól tudja értékelni Gyurcsányt.
Eddig a dolog rendben van.
De nekem egy orbánviktor ne beszéljen őszinteségről.
Nem a szeretetem az érdekes, hanem az, hogy saját politikai érdekében úgy tesz, mintha ő az őszinteség szobra lenne.
Engem ez zavar.Fej! Tor! Potroh!
-
szucsi
őstag
válasz viharhozo #3198 üzenetére
el tudom hinni, hogy egy ennyire polarizálódott helyzetben őszintén idáig elmenjen valaki. ha kussol, filozofál, vagy távolságtartóab elemez, az ilyen kihegyezett helyzetben az írástudók árulása lenne. ha hajós bemehetett monnyonlézni a hírtévébe, miért ne nyilatkozhatna ki bármely más (valóban) értelmiségi is?
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz viharhozo #4260 üzenetére
Első fele ha te nem fizetsz adót akkor neked biztos érdektelen.
Második része pedig pure statisztika éshát tudod a számokkal kemény dolog veszekedni.
Decsak hajrá!don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
beencee
őstag
válasz viharhozo #4267 üzenetére
Hogy link van-e, azt nem tudom, de megkeresem neked (egy tavalyi előadásomhoz kellett, akkor néztem utána), az Európai Gyógyszerészeti Társaság volt a forrás, ő ad adatokat az Eustatnak és a WHO-nak is. Arra emlékszem, hogy nemcsak a patikában vényre kiváltott gyógyszerek voltak benne, hanem korrigálták a kórházban adott, illetve nem vényköteles gyógyszerek becsült mennyiségével is.
(És persze dobozszámról beszélünk, nem értékről. Ja és Franciaország, nem Svájc.)
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz viharhozo #4280 üzenetére
Ezért mondtam pénteken kifnyképezem neked újságcikkből a dolgokat.
Deha igazán naprakész adatokat akarsz, keresd meg te a már megadott forrásban és akkor nemfogosz szimplán nemigaz állítást mondani és másokat nemigaz állításal, minden alap nélkül megvádolni.
magyarul: tájékozatlanul mondod a hülyeséget ráadásul mást meg lehazugozol. gratulálok!
2.kérdésedre válaszom, hogy fogalmam sincs deha fele ennyit járnánk orvoshoz akkor majd fele ennyi orvost/ápolót/kórháznmet.... kell fentartan: fizetni. Remélem ez alapból mindenfajta statisztika nélkül érthető!don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest