Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
elolvastam lazydog linkjét, na ez a balhé nyakba akasztás már jóval reálisabban hangzik, ez beleillik az egész működésükbe. pár hét múlva megtudjuk.
mondjuk az első fele sem teljesen reális, a fidesz kampányáról az már lejött hogy 19-re húznak lapot, ez biztos.
én csak ott látok bibit, hogy azért arra nem gondoltak, hogy hány szavazatot veszíthetnek a mérsékelt jobboldalról, akik már hánynak a fidesztől? ha viszont tényleg nyernek, akkor az azt jelenti, hogy jóval több a szélsőséges gondolkodású, mint eddig én képzeltem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
faster
nagyúr
válasz Integra #2651 üzenetére
én csak ott látok bibit, hogy azért arra nem gondoltak, hogy hány szavazatot veszíthetnek a mérsékelt jobboldalról, akik már hánynak a fidesztől?
Szerintem inkább az otthonmaradókat sikerül aktivizálni ezekkel a kijelentésekkel. Pl. a szingliket vagy a ''techno'' rajongókat.
Pont azokat, akik elméletben azzal büntetnék a politikai elitet, hogy nem mennek el szavazni (ami a Fidesznek kedvező lenne). Egyébként ezt a réteget a Fidesz sikeresen altatta eddig, miközben a saját táborát fokozatosan próbálta aktivizálni. Ebbe kavart be Mikola.
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
Ha van értelmes magyarázat, csak az MSZP-kamikaze kormányról lehet szó
Ha így működik, O.V. most betlire játszik, és a saját tábor előtti beégést elviteti Mikolával. Kicsit később előrehozott választások, ahol már más arcokkal nyomul.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Integra
titán
igen, a másik oldalról
de talán úgy beletaposott a jobbos technosók lelkébe is, hogy most aztán onnan is átszavaznak. drukk-drukk.
csak azt tudnám mit csinál mikola a fiával? kitépi a fülbevalóját a füléből?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz lazydog #2654 üzenetére
viktor érinthetetlen szvsz
nézd meg az interjúit, nyilatkozatait
soha, de soha nem mond semmilyen konkrét személyes támadást, teljes rétegekre sértőt, ahogy azt mikola vagy kövér vagy semjén vagy a többi teszi.
természetesen a ballibet vérig sérti, meg legenetikázza, de ezek csak erre a táborra vonatkozók, nem érintkeznek a saját tömegbázisaival
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Integra #2651 üzenetére
ha viszont tényleg nyernek, akkor az azt jelenti, hogy jóval több a szélsőséges gondolkodású, mint eddig én képzeltem.
hát eléggé ''''''''''''''''divat'''''''''''''''''' lett az agyatlan szélsőjobbos formácíó ...minap is láttam vagy 20 at a margít hídnál csupa 18-20 éves ..kb annyit tud az életről ,hogy mindig szar nem csak gyerekkorban .....ha ezeket az arcokat összeszámolnánk akkor sacc csak ebben a városban (bp) lenne vagy 10K a szimpatizánsokkal együtt.
Lejáratják a jobb oldalt !Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
törölt tag
-
szöSsZI
tag
válasz (ÉN)közPONT #2649 üzenetére
Hát, már igazán meg sem lepődök az ilyen húzásokon.
Az lenne meglepő, ha valami normális dolog történne!!! -
Integra
titán
válasz (ÉN)közPONT #2658 üzenetére
20 évesen szerintem csak a legkevesebbeknek van határozott elképzelése arról hogy miről szól a világ, hogy mit is kell csinálni, hogy célja van már valakinek. nekem sem igazán volt, kivárásra játszottam és ennek megfelelően dolgoztam és gondolkodtam és kerestem.
és ahogy múlik az idő, ez a korhatár egyre kifog tolódni.
egyre kevesebb fiatal lesz akinek konkrét célja lesz..
és azért ez rémisztő...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Thyb
senior tag
válasz szöSsZI #2647 üzenetére
Kössz a linket. Ugyanakkor ez nem magyarellenes tulkapás, hisz ezek az állatok mindekit vertek akit értek. A Zbilja pedig lehet, hogy nemsokára csak Proslost lesz, ha ezt igy folytatja. Azért erre odafigyelnek a külföldiek is és igencsak odacsaphatnak az orrukra az ilyen kijelentések végett. Ahogy hallom Kosovo éleződik megint, nem kellene az ellenséges nyugati nézőpont, ha nem akarják elvesziteni.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
faster
nagyúr
nekem egyre esélytelenebb
Ja, nekem is, de nem csak rajtunk múlik, ki kerül kormányra. Nem is azzal van a gond, hogy maga az elgondolás jó vagy sem, hanem hogy pl. mik azok a népszerűtlen intézkedések, amit ebben az egy évben akarnak meghozni.
Ahogy egyre többször gondolom át a dolgot, egyre elképzelhetőbbnek tűnik Divot teóriája. Mikola nem nagyon volt sehol sem kábé 2 héttel ezelőttig, aztán feltűnik a semmiből, megszültetik egy vadonatúj poszt, a miniszterelnök-helyettes, és kapásból második emberré válik a Fideszben. valami itt nagyon gyanús. Vagy a markában van Orbán vagy tényleg Orbánék tolják őt, hogy ő legyen majdan az a bábu, amelyik felfogja az ütéseket.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Oktatás- és adóreform-ügyben mi legyen? Azt hiszem, más nem maradt hátra.
Ja, de, nyugdíj-, valamint államigazgatási reform. Na bumm, még négy nap és kész.
Faster: ha ütésfogónak lesz ott, akkor meg kell tanulnunk melléütni. Az mind jó helyre fog menni.
Sipi
[Szerkesztve]Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Integra #2664 üzenetére
Ez sok mindentől függ pl nekem van 23 éves haverom is akinek igencsak határozott képe van a világról (és ami mögötte van ) merthogy nős ember és apuka is , és tudja ,hogy van kiért / miért hajtani és muszáj is mert a lottó 5 ös re az esély zéró ..de láttam olyat is aki 28 évesen is a család pucolta a ''''''szaros'''''' gatyáját szóval van ilyen is olyan is ...a gáz az ha valakinek nincs egy kialakult normális világ nézete és ehez még hozzáveszem azt is ,hogy csoró és eléggé hát be lehet hülyiteni az tuti a szélső jobbos tábort erősíti......így a régi marhák találnak új marhákat akik beveszik a maszlagot az 1 cél , 1 harcunk marhaságokról . Nah ez is szomorú+rémisztő amikor segghülye emberek akarnak hatalmat szerzni és felhúznának mindenkit az andrási útra aki mást mond mint ők tekintet nélkül az illető hovatartozására stb stb
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Thyb
senior tag
Oktatás ügyben kicsit fel kell futtatni a szakmunkásképzést. Nyelvoktatás, szakmai gyakorlat. Az egyetemek elé viszont bevezetnék +1 évet. Ez olyan lenne mint egy kötelező előképzés., Itt fel lehetne mérni, hogy adott illető mennyire fogékony az adott egyetemi kar oktatására. Vagyis nem simán az éretsségi pontok alapján juttatnák valakit valamely egyetemre, hanem megnőznőm, hogy mennyire jön be neki az az irányzat. Ezt engedném 3x elvégezni, utánna mehetne a diák fizetősbe. Ne engedjünk be mindenkit mindenhová a felsőoktatásba mert az nekünk piszokl sokba kerül. Adjunk esélyt az arra termetteknek. Ezt a két dolgot mindenképp meg kellene valósitani.
-
jenko
tag
válasz szöSsZI #2647 üzenetére
nekem egyszer ellopták a kölcsöntrabimat szabadkán egy olyan utcában, ahol a su rendszámú bogár nyitott ajtóval, lehúzott ablakkal parkol nap mint nap. És megtaláltam! Ui el volt zárva a benzincsap, így nem jutottak messze vele De azért jól széjjelcseszték a kormányzárat meg a kábeleket
A rendőrségen meg kiröhögtek.Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
lazydog
addikt
válasz #51736960 #2674 üzenetére
Arra gondolok, mi van, ha nem most akarnak nyerni, hanem majd a kamikaze MSZP kormány gyors bukása után.
Ezt viszont nem lehet most nyilvánvalóvá tenni. A szándékos, de átmeneti bukás sarát majd rá lehet verni a most előretolt harmadvonalbeli garnitúrára.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Rive
veterán
Az MDF-el is szűkös volt a létszám, valakit maga mellé kellett állitani, ha már ibolyka megmakacsolta magát.
Addig ok, csak ez együtt járt a KDNP alapszervezeteinek beolvasztásával. Egy félig-meddig különálló vezetőség, meg egy név maradt a pártból, semmi több./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
faster
nagyúr
Nekem is üzengetett privátban. Az igazi hazafi nem bújik el gyáván a privát vonalon!
Tényleg baj van az egészségüggyel.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
A tegnap m1 -en volt a Kupa, Varga, Szekeres, Katona ''eszmecsere''. Szerintem elég korrekt volt. Kinek hogy tetszett? (vagy már volt róla szó?)
-
Thyb
senior tag
válasz Integra #2684 üzenetére
igy van, aki hülye, az fizesse meg a képzést. Szép az, hogy mindenkinek ingyen diploma, de akkor már jön a diplomás minimum bér, holott az egyetemről kijőve is olyan hülye lesz az illető, mint ahogy bement.És ugyanolyan jogokkal és feltételekkel indul neki a világnak mint az aki tényleg megdolgozott érte. Ezt kössz nem!!!
-
Rive
veterán
Oktatás ügyben kicsit fel kell futtatni a szakmunkásképzést.
Szakmai nyelvi kurzusok, plusz támogatott külföldi ösztöndíj a megfelelő (részben külföldi igények figyelembevételével megállapított) szintet elérő szakmunkástanulóknak?/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
jenko
tag
Te mit idegeskedsz? Nyugi.
[Szerkesztve]Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
Sipi
addikt
Igen, vissza kell állítani a munka becsületét.
Nem tudom, mi a szégyen a képzett szakmunkásban... A rendszerváltás óta halmozott gyorsasággal építették le a szakmunkásképzést, kis részét besorozták gimibe, a többi mehetett szakközépbe. Így szakmai képzést nem nagyon kap, viszont a többi tárgyból jól meg tud bukni.
Az egyetemi szűrő is jó ötlet. Emlékeim szerint nem alkotmányos alapjog a felsőfokú végzettség megszerzése. Most pedig elég sok léhűtő lebzsel, csak hogy papír legyen a zsebében.
Ez a szar: piszok jól lehet nemzeti érdekre hivatkozva mindent visszaverni, és arra hivatkozni, hogy a nemzeti melldagadás mindent megold. Fenéket... Az ember lusta. Ha nincs versenyhelyzet, nem csinál semmit.
Mindennemű képzésben kell az egészséges versengés. Mind a vezetésben (támogatásért, hallgatókért), mind a tanulók között. Igen, csak a legjobbak maradjanak. Aki nem képes elvégezni rendesen egy egyetemet, az ne legyen egyetemi végzettségű. Ő nem ér semmit, mint diplomás pályakezdő, elveszi más elől a helyet, rengeteg pénzbe kerül. Nyugodtan adhatja lejjebb is, egy elektroműszerész nem egyetemi végzettség, de szerintem igencsak tiszteletre méltó szakma.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Integra
titán
egyszer téged még nagyon szájba fognak verni, aztán csak pislogsz és nem érted miért.
annyi baj legyen, legalább lehet normálisan nyugodta hangon beszélni, nem fogsz hiányozni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest