Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz Latissimus Dorsi #347 üzenetére
Lovagolsz a gép előtt?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
veterán
válasz Latissimus Dorsi #354 üzenetére
Több önbizalmat!
-
dannnnn
senior tag
válasz Latissimus Dorsi #347 üzenetére
a nagy kapus!! nice kép... éppen kockulsz mi???
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
m4n0k4
csendes tag
válasz Latissimus Dorsi #474 üzenetére
Ebben mi a szomorú? persze hogy vicc.. Meg szerintem Michelle nem egy rossz csaj és 2 Michelle az még szebb és ==> Tildy szép. Ennyi
Dikk mááá
-
EEdem_Dtx
csendes tag
válasz Latissimus Dorsi #474 üzenetére
Látom nem ismersz, nem vagyok perverz, bocs ha durva volt, de nem kellene ez az igazságosztó duma. KILLERMAN pedig majd intézkedik.
szerk.:jól el lehet b@szni az ember kedvét
[Szerkesztve]Arra törekedj, hogy igaz légy és ne arra, hogy igazad legyen. /Joseph Joubert/
-
csudri
őstag
válasz Latissimus Dorsi #739 üzenetére
Nem fog küldeni mert csíra! Ő indította az egészet, de még arra is képtelen, hogy belökjön ide egy fotót. Nesze neked közösség! Még Anulu is benyomott magáról egy képet, pedig nem egy görög isten!
-
Loretto
veterán
Akkor nem is küldök képet (vicc)
Divot: egyébként nekem is tüske a szememben az elzárkózásod.
csudri: Ehh(kis...), amugy bnőm a Te nicked jegyezte meg először. Teccett neki.
[Szerkesztve]Soirée...
-
divot
veterán
Nem tehetem. Tényleg. De örülök, hogy ilyen népszerű lett a topc.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #744 üzenetére
Mondok egy példát. (Ez nem az én példám, de talán érthető lesz, hogy mi a helyzet.
Tehát tegyük föl, hogy X.Y. minisztériumban dolgozom osztályvezetőként. Aztán fölteszem ide az arcképemet. Aztán valaki fölismer, és megnézi, hogy miket irogatok ide. Aztán betéved a politikai topicba. Aztán holnap már nem dolgozom a minisztériumban.
32 éves vagyok. Ez már egy kicsit más helyzet, mint 17 évesen fórumozgatni.
De ismétlem, nagyon örülök, hogy ilyen sokan megtisztelték a fórumot az arcképükkel. -
joey7
őstag
válasz Latissimus Dorsi #748 üzenetére
és ha ne adj Isten a fórumozók közt van olyan aki esetleg keresztbe tehetne neki?
-
divot
veterán
A polfórumban azért időnként elég rendesen eleresztem magam.
-
joey7
őstag
válasz Latissimus Dorsi #755 üzenetére
nem hinném,h üldözési mániáról lenne szó,sztem inkább olyan beosztásban.vagy munkahelyen melózik,amire a politika hatással lehet,illetve befolyáshat.
-
Dilikutya
félisten
válasz Latissimus Dorsi #805 üzenetére
Ja értem. Azt hittem, magától kikerül Bár akkor valami idióta meg telepakolná baromsággal. Kíváncsian várom, azaz 1-es osztogató mennyire fogja az enyémet lealázni
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Damage
senior tag
''felteszi este a képedet 10 percre aki meg akarja nézni az megnézi, és elraktározza a pici fejében''
Vagy a ''kicsi winchesterén'' (gyk: poén, nem kell komolyan venni)
Nem kell erőltetni, nem kötelező képet feltenni. Nem akarja feltölteni, ne töltse fel! Én egyébként teljes mértékben megértem Divot-ot...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Certee
senior tag
válasz Latissimus Dorsi #1083 üzenetére
Nekem az érettségire kellett levágatni a hajamat. Igaz az már régebben volt.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest