Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés lesz, de nem találtam eddig releváns választ. Egy 55CX-re szeretnék benevezni. Annyit tudok(az eddig talált információim alapján), hogy ez a sorozat a ciklusának végefele jár már. Mit gondoltok mennyi ideig lehet még kapni? Kb. két héten belül lesz leadva a rendelés.
Elnézést előre is ha tényleg hülye kérdés volt.
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
tgabe25
tag
Ma megérkezett nekem is az 55CX-em a telekomtól. Hát mit is mondjak egy VA paneles 40lf632v után igen erős váltás
Ez a letisztult forma nagyon bejön, a kép brutál, a hang tv-hez képest rendben van.
A panellottón úgy néz ki én is nyertem, úgy néz ki mint -=Jam=- nél.
Kár, hogy hamarosan indulnom kell éjszakás műszakba dolgozni, tudnám még nyúzniNyáron érkezik hozzá majd egy játszótárs ps5 személyében, és lesz öröm és bódottá
A beállításokkat sokat kell még nyúznom, érdekes, hogy platformonként az oled fényerőt testre kell szabnom (tv adás, youtube, dlna, netflix). Itt arra gondolok, hogy amíg a tv adásnál 30-on van az oled fény és pont jó, addig egy dlna-n UHD filmen nem vakulok meg 100-on sem. Na mindegy ezt majd kitapasztalom, természetesn az itteni tapasztalatokat is próbálgatom és ahhoz mérten állítom be ízlésemre. Jól jött minden amit itt olvashattam tőletek :)
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
tgabe25
tag
válasz Pro Koryak #57751 üzenetére
Na én most kezdek összekavarodni. Ez a 4 órás pixelfrissítő mindig megy? Tehát ha a menüben ki van kapcsolva a pixelfrissítés minden kikapcsolás után akkor is ugyanúgy megy 4 órás ciklusonként ez az úgynevezett"kicsi" pixelfrissítő?
Vagy egy és ugyanaz ami a kikapcsolás utáni pixelfrissítő?Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- SONY HT-RT3 5.1-es 600 W-os Házimozirendszer
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest