Hirdetés
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Aranyos: [link]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tiv83us
veterán
Ezek a kurva melosok mar egy oraja kegyetlenul csiszolnak valami loszart a 22.-en pont a fejem felett, de olyan szinten, hogy a szor felall rajtam mindenhol ahol csak van...
Na mindegy, viszonzaskeppen most betoltam Britney Spears legelso albumat es most telitorokbol karaoke-zok ra. Enjoy guys up there!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
BlacKSouL
addikt
Pezsgő, bor, whiskey...és még ki sem mozdultam itthonról
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
erdey_a
addikt
elektronikai mágusok figyelem!
Van nekem egy kicsiny alakulófélben lévő lakásocskám. Abban van egy kábeltv vezeték. Csakhogy én ebből kétfelé akarom elvinni a jelet, lehetőleg minőségromlás nélkül.
Arra gondoltam, hogy ahol a nagyszobába beér a vezeték, elmetszem és teszek rá valami elosztó szerűséget (T dugó??), és mehet tovább a szoba túlfelibe, meg a kisszoba felé is.
Csakhogy nem tudom, mi a neve a szükséges alkatrészeknek. Ugyanis olyat szeretnék, ami nem csúszik szét (bajonett záras, hollandis??). Létezik ilyen? Neve is van? Praktikerben kapható?
Kérek szépen segítséget.Vérboci
-
NorDezs
senior tag
-
erdey_a
addikt
-
csapos2
addikt
Lengő fémdugó: [link], Igen az sima koax dugó, csak fémből van az egész. Vagy ez [link], igazából nem tudom, mi a különbség.
Az elosztóhoz F csatlakozó kell [link], itt nincs fiú, vagy lány, mert a koax kábel belső réz része adja a pöcsöt.
Nem kell forrasztani, kb. 1cm-t lecsupaszítasz úgy, hogy elsőként csak a külső borítást blankolod le, az árnyékoló részt hátrahajtod, majd tovább blankolod a középső rézig ezt az 1cm-t. Ráhúzod az F csatit ütközésig úgy, hogy a csatlakozónak az a menetes része, amelyik bordás, a kábel műanyag része felé essen, majd mikor már nem megy tovább, elkezded csavarni és a csati belső menetes része rátekeredik a kábelre. Arra vigyázz, hogy az árnyékoló érintkezzen a menetes résszel, de ne negyon lógjon túl a végén.
Kicsit kusza lett, de ügyes fiú vagy te.
[Szerkesztve]Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
erdey_a
addikt
nem, nem kusza, iszom a szavaidat, meg is értettem. Szóval nem kell forrasztani, ez a lényeg.
Most már csak az kell, hogy a praktikerben is legyenek ilyen bigyók, mert vasárnap nem igen tudok elektronikai boltot. Bár aranyvasárnap lesz, de nem hiszem, hogy ilyen üzletek a Karácsonyi roham miatt nyitva lennének.
...reméljük a legjobbakat. Köszi a segítséget.
3 F csati, 2 sima koaxcsati a tévékbe és egy elosztó --> feljegyezve
...ja meg 15méter kábel
[Szerkesztve]Vérboci
-
csapos2
addikt
Ifjak: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Nofene, Penge az ertéelen..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Ez van. Kihalt a város. Egy nagy üres ködpamacs az egész. Senki nem jött haza akivel innék. De nézd meg az OT-ban is hárman voltunk egész este. Szóval nem csodálkozom. Már nagyon régen játszottam a gépen, mert mindig akadt közösségi program, de látom elő kell szedni valamit, hogy teljen-múljon az idő. Márpedig márciusig telnie kell izibe'
Illetve bocs, négyen voltunk, TivJr is benézett.
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csapos2
addikt
válasz BlacKSouL #224 üzenetére
Végül is ennek a nagy csendnek is megvan az előnye, ha nincs mozgolódás, tudom csinálni a dolgom. De amikor pörög a PH! nem bírok elszakadni innen, mindig a meló látja kárárt a dolognak. Ma legalább haladtam a projival.
Mi lesz márciusban?Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tiv83us
veterán
válasz BlacKSouL #224 üzenetére
Khm, itt tiv-rol es tivsr titulusokrol beszelunk. Kikerem magamnak a ''juniort''
Amugy meg ejjel 3-ra megyek dolgozni, ugyhogy lassan en is lehelyezem az agy melle a notit, belovom az HBO-t halkra es szunya. Egeszen ejjel 2:20-ig...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Kidus
őstag
En is itt vagyok, csak egy ideje read only.
Nincs erom irni.
Most ertem haza melobol, reggel 8 ota porogtem.
Meg elotte is.
Nah bambulok tovabb.... csak jelezni akartam, hogy elek meg.... asszemAssuming Control
-
csapos2
addikt
Találtam egy ilyet: [link], nagyon tetszik.
-
KrAt
veterán
Szintén itt voltam, de asszem megyek aludni..
Jóéjt all -
csapos2
addikt
Elképzelhető, hogy valódi ez a kis fürtöcske? [link]
-
BlacKSouL
addikt
A játszással hoztam összefüggésbe, mármint hogy el kell ütni az időt addig, mert nincs közösségi program. És utálok valami jó és új dologra várni.
ÁÁáá, elfelejtettem feladni a lottót..
..Nah, megnéztem, úgysem nyertem volna. Na de majd most.
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Lord Zero
addikt
muszáj leírnom ezt
nem, mindegy
-
REDeath
őstag
válasz Foglalt név #239 üzenetére
azt hallottátok hogy a MTA nyelvészei filóznak az ly eltörlésén? okosabb dolgon is agyalhatnának...
(mod: egy bével írtam elsőre )
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Winner_hun
titán
Uhh, a rang alatt pirossal az a LOGOUT blog hááááát nem is tudom
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #242 üzenetére
kevésbé lenne zavaró a fejlécben az ''Új'' felirat mellett
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
piqla
őstag
Most lattam az ''Unokaink is latni fogjak'' cimu musort. Miert tervez(tet)nek egy kulfoldivel a varos kozepere egy ilyen... hogy is mondjam... elbaszott uvegszart? Es az a baj, hogy ugyis engelyezni fogjak.
Szereted az állatokat?
-
csapos2
addikt
Megtaláltam a Télapót, buliznak: [link]
-
csapos2
addikt
Még egy Télapós sztori: [link]
-
Lord Zero
addikt
.. az én szívembe sem sikerült belopnia magát ennek a cuccnak
ráadásul piros
és ugyanabban az ablakban nyit a link
hm, nomindegy
csak egy újabb dolog, amit kerülni kell
no klikk, no krájnem, mindegy
-
KrAt
veterán
Basszus az ötödik topicban találtam meg, mire gondolsz Már ürítettem cache-t is, csakhogy rájöjjek, milyen rang alatt logout blog
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest