Hirdetés
Aktív témák
-
-
Mr X
veterán
-
Nemesys
tag
válasz Krystal_s #5015 üzenetére
én a saját problémámon is nevetek de elnézést kérek, hogy hoztál nekem egy jó percet... ami szerintem idegesítőbb, hoyg egy frissen felrakott rendszeren nem tud bejelentkezni az én gépemen és egy piii-ason meg igen... ennyi. nevess nyugodtan én is azt teszem
TELEFONON ERDEKLODJ(ön)! "És mindennapi stratégiánkat add meg nekünk ma, de ne vigyél minket a ritmusjátékok közé, mint ahogy mi sem megyünk az XBOX közelébe, mert miénk az egér, a monitor, és a klaviatúra, mindörökké - ENTER."
-
Nemesys
tag
válasz Krystal_s #5019 üzenetére
A legidegesítőbb az egészben, hogy ha már veszi a fáradtságot, hogy tönkremenjen, ráfordítok 30-60-120 percet vagy akár több napot intenzív fórumozással és minden lehetőséget amit tudok kipróbálok és amit tanácsolnak és úgy se megy az idegesít. ilyenkor elkapnám azt a fejlesztőt aki ezért felel és jól él amikor szart adott ki... XD jó persze nem az én problémám miatt izguljon mert ezek lehetnek elég egyéni esetek is...
TELEFONON ERDEKLODJ(ön)! "És mindennapi stratégiánkat add meg nekünk ma, de ne vigyél minket a ritmusjátékok közé, mint ahogy mi sem megyünk az XBOX közelébe, mert miénk az egér, a monitor, és a klaviatúra, mindörökké - ENTER."
-
Pityke78
őstag
válasz Krystal_s #8444 üzenetére
Nos, én úgy csináltam ahogy mondtad. Amit megadtál linket, elolvastam, értelmeztem.
Működött is, csak ugye akkor angol MSN került fel. Leszedtem az ugyanolyan verziójú magyar MSN-t (2009. 14.0.8089.726), illetve az általad belinkelt Windows Live Communication Platform-ot.
Leszedtem a régi MSN-t, zapmessengerel is, illetve eszközkezelő, programok törlése módon is. Felraktam az új, magyar MSN-t, de nem azt a típust rakta fel, amit én letöltöttem (2009. 14.0.8089.726), hanem updatelte magát és az újat (2009. 14.0.8117.416) rakta fel, amiben ugye csak videóhívás van.Vélemény? Mivel próbálkozzak még?
-
veterán
válasz Krystal_s #10383 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam én is.
Am mikor "trükköt" írtam, arra gondoltam, h volt olyan, h mindenképpen frissíteni kellett a Messengert Win 7 alatt a 2011-es verzióra, különben nem engedett belépni.
De most nem kér frissítést.
Remélem így is marad.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest