Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy miért nincs hétvégén soha sem adás a Mindigtv-n? KösziNincs más hátra, mint előre!
-
Camelus
csendes tag
-
Camelus
csendes tag
Erősített a jelszint, ha van adás, akkor végig 100%, viszont most 0%. Hallottam, hogy néha a T-Home-on is előfordul hasonló, pl. a napokban.(egyszerre az enyémmel) ezért nem gondolom, hogy a hiba nálam lenne. Viszont egy érdekesség: Mindkét tv Samsung LE ...C650
A "mux" kérdéshez nem tudok hozzá szólni, mi az?[ Szerkesztve ]
Nincs más hátra, mint előre!
-
Camelus
csendes tag
Sikerült megoldani a problémát, de műszer kellett hozzá.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet elérni az Mindigtv extra szolgáltatást előfizetés nélkül?
-
Camelus
csendes tag
Előfizettem az alapcsomagra, és eddig úgy tűnik, hogy beválik. Lemértem a Google Maps-el, légvonalban 54 km-re kapom a jelet Kab-hegyről (délnyugati irányból, a rálátás akadálymentes). Egy apró észrevételem van csak, hogy az HBO esetében a hang kb. 2-3 percenként egy pillanatra elmegy. Ez másnál is előfordul? Más hibát nem vettem észre. A padláson lévő 4.000 ft-os erősítős noname antennával tökéletes a vétel.
-
Camelus
csendes tag
Üdv!
Van lehetőség arra, hogy egy antennára külön koaxon 2 tv-t rákössek? Nem veszik el a jelerősség, próbálta már közületek valaki?
Köszönöm a választ!
-
Camelus
csendes tag
válasz Watt25 #11933 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben azon gondolkozom, hogy érdemes-e egy új antennára beruháznom, mert anno a MindigTv indulása óta használok egy akkor kb. 4000 Ft-ba kerülő noname antennát. A Samu tv-m szerint 100 % jelerősséggel és 0 % bithibaaránnyal veszem a jelet a Google szerint a kb. 55 km-re légvonalban lévő Kab-hegyről. Egy prémium minőségű antennával - mivel nincs összehasonlítási alapom - vajon lehetnek jobb minőségűek az adások?
-
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Én a kezdetektől MindigTv adást nézek, egy akkoriban talán a legolcsóbban megvehető antennával, valamint egy 2010-es modellévű LE37C650 típusú LCD TV-vel CI+ interfészen. A kérdésem arra irányulna, hogy ha cserélnék antennát, vajon javulna-e az adás minősége? Jelenleg a TV 100 %-os jelminőséget ír. Vajon egy új antenna hasonló jel mellett szebb képet produkálna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest