Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Egy wrt54gl-ből szeretnék repeatert csinálni tomato-val. Jelenleg gyári firmware van rajta. El tudná mondani pár lépésben valaki mit szedjek le és tegyek fel hozzá? Néztem itt keresőben, de nem tiszta a dolog.
Köszi előre is!
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz Intruder2k5 #12348 üzenetére
Tudom, én is csak arra értettem. Találtam egy ilyet is, ezek alapján be is tudom állítani nem?
-
Tenken
őstag
válasz redlingg #12353 üzenetére
Mesélhetnél róla. Custom fw-el? Tomato nem megy tplink-en, ha jól tudom. Nekem is van wrt56gl-em amit befognék hasonló szerepben valami más modem mellé. Most egy asus n15u-m van, de a belső antenna annyira nem szimpatikus, lehet lecserélem valami külsős-re.
-
Tenken
őstag
Hát. Nekem ez így nem jött össze amikor próba képpen a gyári fw-s wrt54gl jelét próbáltam repeatelni gyári fw-s asus rt-n15u-val. Ezért feltételeztem, hogy a manőverhez mindkét egységen azonos fw-nek és egymásnak megfelelő beállítások kellenek.
Elrontani nagyon nem tudtam mit, mert sok választási lehetőséget nem adott az asus és mégsem jött össze...
Persze lehet, hogy ez a "házasság" ebben a felállásban nem működik csak, meg tudom, hogy inkább az n15-öt kellene ap1-re tenni, de arra még nem volt lehetőségem."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz Intruder2k5 #12360 üzenetére
Nekem wpa2+aes -en nem elérhetővé válik a wifi hálózat wrt54gl-en. (Mással még nem néztem. )
Egyszerűen egy piros x-el jelölve lerakja a látható hálózatok aljára. Ez mit jelenthet?"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Tenken
őstag
válasz Intruder2k5 #12363 üzenetére
Nekem egy dell e6420-as notebook-om van intel dw1501 n-es wifi kártyával. Konkrétan nem tudom ismernie kellene-e, de szerintem van annyira új, hogy nem kéne problémának lennie. (Még azt tudom elképzelni, hogy valami beállítás rossz rajta, de ennyire sem értek hozzá sajna.)
-
Tenken
őstag
válasz Intruder2k5 #12365 üzenetére
Még nem, de tervezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- általános iskolai rendszergazda
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest