Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
Kijött az új chitubox, kicsit érdekesen kezeli a gyantákat,de nem tűnik rossznak. Elkezdett hasonlitani a lychee-re.
-
Scallion
senior tag
válasz Citroware #45406 üzenetére
Az SLS-hez képest ezek a nyomtatók csattogós lepkék. Kevesen nyomtatnak igazi funkcionális teherhordó alkatrészeket. Figurák ,fiszfasz díszek, ceruzatartók...stb. A tárgyak erőssége a gyantás nyomtatóknál drága gyantával kb megfelel az egy darabból forgácsoltakéval.
-
Scallion
senior tag
válasz szabieable #45415 üzenetére
Drága. én a funmat pro 310-et néztem 7000£ volt akkor.
-
Scallion
senior tag
-
Scallion
senior tag
Ez a scarf nagyon jónak néz ki. Szinte nem is látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
A prusa eljutott az galvanizálásig. A muglik . Ez 2 évvel ezelötti projectem.
-
Scallion
senior tag
NP. Airbrush holder.
-
Scallion
senior tag
Én most erös mágneses teret használó gép alkatrészein dolgozom, ha kész van majd bemutatom. ilyen csapágyakat kell hasznánom , ja meg rohadt drága műanyag tolóméröt.
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
válasz fabula #45652 üzenetére
Igazad van ,otthon tényleg kicsi a piac, de egy jó ötlettel mindig lehet keresni, egy sima építkezésen ezer dolog van aminél lehet jobbat csinálni. Valami egyedi ötlet kell én pl. elég szép pénz kerestem a saját tervezésü lithium cella töltövel sok éve amikor még nem lehetett kapni normálisat. .
[ Szerkesztve ]
-
Scallion
senior tag
Az a baj leragadtok a filamentes nyomtatásnál. A gyantásnál 0,02 rétegmagassággal részletes modellnél nem nagyon lehet egyszerűsíteni. A fusion ingyenes verziójával nem is lehet olyan részletes stl-t generálni ami nekem megfelel.
-
Scallion
senior tag
Várj, erre gondolunk mint mélyedés?
-
Scallion
senior tag
Mindenesetre pár vertexet adtam hozzá. próbáld ki én nem teszteltem.
-
Scallion
senior tag
Most már mindent leellenőriztem, tényleg pöttyös a sima teszt modellem is, így revideálom az álláspontomat. A filament lesz a hibás. A model jó bár alacsony a felbontása. Ptesza-nak van igaza.
-
-
Scallion
senior tag
Azért próbáljátok már ki az ASA-t a tűző napon,nyáron.Az uv-t bírja ,de a fekete asa simán megolvad még itt északon is.
-
Scallion
senior tag
válasz Mr.Csizmás #46072 üzenetére
Faszságokhoz ,persze hogy jobb. ,Egyszerü, egyszerü felhasználóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest