Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Üdv,
Lenne egy problémám. Adott egy konfig:
Asrock N68-S3 UCC
Amd Athlon II X2 250 3 Ghz
6 Gb DDR3
Gainward GT 240 1 Gb DDR3Ebben cseréltem le most a videókártyát egy Gigabyte GTX 650 1 GB DDR5-re, de nem nőtt az fps érték a játékokban, sőt! Ennyire visszafogná a processzorom, hogy nem bír több fps-t hozni mint a GT 240? Főleg Battlefield 3-al játszom és Team Fortress 2-vel, 1440*900 felbontáson. Valaki valami ötlet?
Fejlesztésre leghamarabb jövő évben lesz lehetőségem.[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Sziasztok!
1440x900 felbontáshoz melyik az a kártya ami még nem feleslegesen erős? Most egy GTX 650 van és kevésnek érzem. Én egy 7850-re gondoltam, vagy talán 660.
Egy i5 3470 mellé volna. Később lesz esedékes a csere, most még csak érdeklődésképpen kérdezek. -
gali777
őstag
válasz Freiherr #15447 üzenetére
Elnézést, ha okoskodónak tűnök, de nézegettem techpowerup-os teszteket, mert ott tesztelnek 1280x800 felbontáson, ami hasonló az enyémhez arányaiban és ott a 7850/660 számottevően gyorsabb, mint amennyivel gyorsabb a 7770/650ti az én 650-esemtől. Ebből azt akarom kihozni, hogy nekem úgy tűnik jobban megérné az erősebb kártyát megvenni, mint fizetni a kevés fps növekedésért.
-
gali777
őstag
válasz marcusa #31078 üzenetére
Hát először volt a Lost and Damned és akkor úgy volt, hogy az ilyen dlc-k nem jönnek PC-re. Aztán a Ballad of Gay Tony megjelenésekor adták ki Episodes from Liberty City-ként PC-re együtt a kettőt. Mondjuk már elég rég volt, de arra tisztán emlékszem, hogy a Lost and Damned tuti úgy volt meghirdetve, hogy az csak konzol Na off vége
-
gali777
őstag
válasz freelanced #31775 üzenetére
Pc guru negyedéves előfizu mellé BF4 + premium 17,5k. Boltból ugyanez 20k.
-
gali777
őstag
Sziasztok
Közeljövőben tervezem vga vásárlását. Egy 7850-el szemeztem, mert főleg BF4-re kellene majd, ami ugye elvileg AMD-s meg jön majd a mantle api is, de látom most ezt a zotac gtx 660-at igen baráti áron úgyhogy nem tudom mi legyen Erősebb a gtx 660? Amúgy 1440x900 felbontásra, i5 3470 mellé jönne.
(#32859) pcguru23: Igen elég jó áron vannak. Tudom, hogy lesz limit, nem zavar, ha nem fog állandóan 100%-on pörögni a vga, csak érzem, hogy ez a mostani 650-es nem elég jó már a BF4-re, csak jobb fpseket fogok kapni egy 660-al/7850-el.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Erről a kártyáról vélemény? A zotac-nak felment az ára pont mielőtt rendeltem volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
- Palit GeForce RTX 3090 GameRock OC 24GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7800XT OC Edition 16GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- NVIDIA GeForce RTX 3080 Founders Edition 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest