Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
40-50 ezer forint között mely monitort ajánlanátok játékra, filmezésre?
Az alábbi két terméken gondolkozom:
Az ASUS VP247T válaszideje 1ms, kontrasztaránya is nagyobb, viszont nincs HDMI kimenete. ennél a pontnál akadtam el, ugyanis még nem hallottam a DVI kábelről.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi. -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi monitor igen elnyerte a tetszésem de valami olyasmit olvastam róla árgépen, hogy játékoknál lassú és nem full HD? Ez hülyeség nem?
Kérdező:
"Üdv! Ez a konfiguráció bírná ezt a felbontást?"
Intel Core i5 4460 3,2Ghz 4GB DDR3 HyperX Savage 1600Mhz Msi GTX 960 2GB GDDR5Válasz:
"Működni fog, de játéknál természetesen lassabb lesz, mint egy fullHD monitorral."[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
-
RedHarlow
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #62136 üzenetére
Nekem sikerült bezsebelnem egy Samsung S27D590PS 27 monitort és egy Xbox 360-at. Bár tény hogy hibát jelzett a fizetésre kattintva ettől függetlenül kaptam e-mail hogy fogadták megrendelésem és át lehet venni.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok a két monitor között van valami különbség?
SAMSUNG S27E390HS 27 - 64 960 FT
Samsung S27D590PS 27 - 69 990 FTVan értelme a drágábbat venni szerintetek?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy 27-es monitort filmezésre, játékra 60-70 ezer forint körül?
Előre is köszönöm szépen.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! Új monitort milyen programmal érdemes letesztelni pixelhibára?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! Grafikai munkára szeretnék vásárolni egy monitort. A notebook.hu 20 havi 0%-os THM akció közül esetleg tudnátok ajánlani valamit? Árban úgy nagyon max 70-re gondoltam.
https://www.notebook.hu/monitor-projektor?page=2&sort=price.final_price&dir=desc
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van egy Dell U2412M monitorom, szeretném a legegyszerűbb módon megoldani, hogy az asztali pc-m mellett ha hazaviszem a munkahelyi laptopot mindenféle kötögetés nélkül tudjam használni és esetleg váltani is tudjak a két eszköz között. Hogy tudnám ezt eléri? Milyen eszköz, szoftverre lesz szükségem?
Dell U2412M
Csatlakozók:
VGA (D-sub)
DVI
MHL támogatás
DisplayPort
USBBónusz kérdés: A számítógépbe kötött billentyűzet és egér combó elosztása is jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest