Hirdetés
Aktív témák
-
dannn
csendes tag
HElló!Azt kérdezném hogy vennék használt telefont 35-ezer környékén és nemtudom mijen legyen.VAgy inen a mobilarenaról vagy a apronetről venék.Lehetőleg csúsztatós kellene pl: nokia 6270, samsung d600, meg mondjuk sony ericsson d750ivagy sony ericsson k750i, vagy valami ijesmi de nem tudom mi jó!A helyesírásér bocs!Előre is kösz!
Keresek nokia n70-et---Vagy nokia 3250-et---Sürgös---!
-
dannn
csendes tag
Nem azért de megkapom a k750i-t is meg a d750i-t is a 6270(plusz d600)-et meg 38-ér!Ami most nagyon tetszik az a sony ericsson v630i!Mijen telefon szerintetek?
-
dannn
csendes tag
Na de a sony ericsson v630i arra mit mondtok??Ujonan 40-ezer és lehet belöle licitezni!A v630i-ki lehet fügetleníteni?
-
dannn
csendes tag
akkor szerintetek milyen mobil lenne jó???LEírom még1szer samsung d600 vs sony ericsson k750i vs sony ericsson d750i vs sony ericsson v630i vs nokia 6270 és hasonló árú telók!Szerintetek??
Jah és plusz modjuk még a nokia 6630 de még vannak csak nem tudok választani...
Előre is kösz!
[Szerkesztve]Keresek nokia n70-et---Vagy nokia 3250-et---Sürgös---!
-
dannn
csendes tag
Helló!Kösz a gyors választ...Ami nagyon tetszik az a motrola e1000 lehet valaki(k)nek nem jön be ez a kijelző melleti gomb de nekem nagyon!Olcsob mint a töbi és úgy tudom hogy tud filmet is lejátszani azokat meg tudok letölteni!És az elöző telóm is tudta (qtek 8310) így hiányozna!Szerintetek mijen?Jó rosz tulajdonság?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs