Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ha vársz, és gyűjtesz még, arra lemegy az e-pl5 ára amiben ugyanaz a szenzor van, csak komolyabb vázban, és veheted azt... sőt akkor már várj még egy kicsit, amíg piacra dobják az e-m6-ot, és lemegy az om-d ára... csak hüjéskedek itt, az e-pm2 már nagyon jó vétel, a ropogós e-p5-ben is ugyanez a lapka van, engem talán csak a tárcsák, gomberdők hiánya zavarna, elkényelmesedtem már az e-p1-en...na meg nem olvastam utánna, de képekről nem tudom eldönteni fémborítása van-e, vagy műanyag...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Stauffenberg
nagyúr
A NEX-3N újabb és fejlettebb, mint az F3. A 3N idei modell (márciusi) az F3 meg tavalyi.
(#14277) DemonDani: Videó és AF? Felejtsd el. Főleg sportnál. A GoPro sem véletlenül dolgozik olyan hatalmas mélységélességgel és fixált AF mellett, mert a mozgásra állandóan előre-hátra monitorozna, hogy élességet állítson. Videózni manuális fókusz mellett kell, ezért olyan gépet vennék amiben van focus peaking (pl: Sony NEX gépek).
Nem tudom milyen sportot űzöl, de láttam jó pár kiváló MTB, illetve DH videót amit a kerékpáros maga készített egyedül, de akkor is állványra teszed a gépet és előre beállítod a fókuszt. Az AF mellett folyton elmászkálna. Nagyon ronda lenne. Ha van haver, akkor pillanatok alatt be tudod tanítani neki, hogy tekergesse a fókusz gyűrűt és tartsa mindig rajtad. Focus peaking + 10 perc gyakorlással bárki képes rá legalább közepes szinten.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én tegnap írtam, hogy a Panasonic GX1 váz most 240 dolcsi az USA-ban (B&H-nál). Van is egy ismerősöm aki most pont kint van, de azt hiszem lemondok róla, pedig el tudta volna hozni nekem.
Másodnyolcad gépnek tök jó lenne nekem, főleg ennyiért. De inkább a Fujifilm X-E1-re gyűjtök most. Meg kéne egy új bringa is. -
őstag
Én is táskát keresgélek, te előrébb jársz mint én Ezek szerinte te is a dupla kittes verziót vetted ? 50-200?
Nem óriási fájlokat próbálok mozgatni, csak néhány képet (nem raw) mondjuk ipad-re, működik a dolog de elég nyögve nyelős.
A töltés furcsa nekem, de majd megszokom.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
pandur99
aktív tag
Sajnos valamiért eléggé pang most a piac. Én az E-PL6-osomat nem tudtam eladni, de más is hirdet most éppen ilyet, gondolom hasonló "sikerrel". Én azt csináltam, hogy inkább vettem hozzá egy palacsinta objektívet, így másodgépnek kiváló, zsebben vagy kesztyűtartóban elférő gép lett. Szerintem jobban jársz, ha a 2 objektívedet lecseréled egy palacsintára (Pana 12-32, Oly 14-42, Oly 17/2,8- én az utóbbit választottam). Elkótyavetyélni nem érdemes.
Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest