Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Öregszem
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
válasz ussseal #43130 üzenetére
Fnatic gear rush, teljes, egy színű, van barna, iso.
[link] Uk layoutttal lesz iso, arra figyelj.
Annyi, hogy nekem is ilyen van, és kegyetlenül izzad a kezem, ami egyszer okozott gondot. Szóval törölgetni ajánlott munka/játék közben.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Domonkos
Ármester
-
ribizly
veterán
válasz ussseal #43166 üzenetére
Ha érv kell a Masterkeys M ellen, akkor azzal az a gond, hogy szinte kivétel nélkül pont a másik módban (numpad / kurzor) van, mint amiben kéne. Én ezért cseréltem le.
A Fnatic Rush ellen meg az szól, hogy ott nem lehet cserélni a teljes kupakszettet, csak komoly utánajárás árán, mert az alsó sor más szabvány szerint készült, mint amit a kupakgyártók 99,999%-a árul.
Érzetre egyébként a CM Masterkeys (volt M és L is) tűnik a minőségibb konstrukciónak, de a munkahelyemen már jóideje használom a Fnatic-ot és azt is szeretem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Domonkos
Ármester
válasz ussseal #43176 üzenetére
Ha engem kerdezel, akkor igen. Mondjuk en egy ideje tudok normalisan vakon gepelni, es a billentyuzet esztetikaja ami a legkevesbe zavar. Ellenben ha kellemetlen a billentyuk tapintasa, attol a falra tudok maszin. Mar pedig a kommersz ABS kupak par ev alatt simara tud kopni - teljesen mindegy, hogy eredetileg mennyire volt erdes a felulete. Bar a PBT is kepes kopni, annak sokkal tobb ido kell. Sokkal tobb, mint amennyi ido alatt mas fog elromlani a billentyuzetben.
Amiota PBT-re valtottam nem mennek vissza ABS-re. Szerintem megeri a felarat.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ringman
nagyúr
válasz ussseal #43660 üzenetére
nem, ez a fehér háttérvilágítású.
de eléggé letmegoogleforyou a kódszám SGK-4090-KKCM1-DE
meg benne a van a nevében, hogy proEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest