Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Idén szeretnék beruházni az első saját autómra, ami az én nevemen van, de nem tudom mi lenne a megfelelő.
22 éves vagyok, nem egy hülye gyerek autót szeretnék, de azért legyen benne valami izgalom.
A keret kb 1.500.000 Ft lenne. Dieseleseket kerülném.5-ös golfokat nézegettem, azokból is az 1.6-os motorral felszerelteket, illetve még a vw konszerneket.
De úgy igazán egyik sem fogott meg.Ti mit ajánlatátok?
Előre is köszi.
-
cross56
senior tag
válasz vzsryl #159124 üzenetére
Igen, mert a golfok a szívemhez nőttek. Jelenleg 2-es golfom van, így az újabbakat is nézegettem. Az 5-ös annyira nem, a 4-es annál inkább bejön, csak azt már öregnek tartom.
Az is szempont, hogy ne egye le a gatyám...lehet az izgalom és ez már nem igazán férnek össze, és túl sokat akarok.Esetleg skoda, seat?
Toyotákból nincs valami fiatalos, izgalmasabb autó? -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Golf 5, vagy Jetta 5-öt szeretnék vásárolni, 1.5 millió Ft körül. Sima benzines 1.6-os, 102 lovas verziót, minimum comfortline felszereltséggel.
Van itt olyan ember, aki esetleg tanácsot tudna adni, hogy mik lehetnek ezeknek az autóknak/verzióknak a buktatói, mire kell odafigyelni nagyon a vásárláskor?
Előre is köszi.
-
cross56
senior tag
Sziasztok. Testvérem egy Mk3-as Ford Mondeot nézeget. 3.0 V6 Duratec motorral. Mennyire megbízható konstrukció? Vagy inkább messziről kerülje el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera